کد خبر 965982
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۵

چنانچه مشترکان در مصرف انرژی در زمان‌های اوج مصرف که در روز از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و شب‌ها از ساعت ۱۹ تا ۲۳ است، مدیریت نداشته باشند و اگر مشترکان رعایت نکنند، وقوع خاموشی در تابستان محتمل خواهد بود.

به گزارش مشرق، حاجی رضا تیموری, مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در همایش سالانه خدمات مشترکین اظهار داشت: تعداد مشترکین کل استان تهران تا پایان سال ۹۷ بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۶ هزار مشترک بوده که هم‌اکنون این تعداد به ۲ میلیون و ۳۲۰ هزار مشترک رسیده است.

بیشتر بخوانید:

روند صعودی پیک مصرف برق کشور

وی افزود: از این تعداد، ۷۸ درصد مشترکان خانگی، نیم درصد مشترکان کشاورزی، ۱.۵ درصد مشترکان صنعتی و ۲۰ درصد سایر مشترکان هستند که به ترتیب ۳۰ درصد، ۱۴ درصد، ۳۵ درصد و ۲۱ درصد انرژی برق را مصرف می کنند.

تیموری با بیان اینکه "بیشتر مشترکان برق بدحساب هستند"، گفت: در مجموع مشترکان بدحساب برق به شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ۳۴۸ میلیارد تومان بدهکارند که سهم مشترکان خانگی ۵۹ میلیارد تومان، سهم صنعتگران ۴۴ میلیارد تومان، سهم تعرفه کشاورزی ۱۰۶ میلیارد تومان که ۱۰۳ میلیارد تومان آن سهم چاه‌های دراختیار شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی است، سهم سازمان‌ها و ادارات ۷۰ میلیارد تومان، سهم تعرفه تجاری ۵۷ میلیارد تومان و سهم سایر تعرفه‌ها و آزاد نیز ۱۲ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: همانطور که مشترکان انتظار دارند ما خدمتگذار خوبی باشیم و برق مستمر و با ولتاژ مناسب را به آنان تحویل دهیم، ما هم انتظار داریم مشترکان نیز بهای انرژی مصرفی برق را به‌موقع پرداخت کنند و از برق که سرمایه ملی است به‌درستی استفاده شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در خصوص خاموشی‌های احتمالی در تابستان امسال گفت: خاموشی برق در سه حالت رخ می دهد؛ یکی خاموشی برای تعمیرات و اصلاح شبکه های موجود و یا توسعه و احداث شبکه های چجدید است که با درخواست همکاران به صورت برنامه ریزی شده بوده و به آن خاموشی برنامه ریزی شده نیز می گویند.

وی افزود: دومی، خاموشی ناخواسته یا بی برنامه است که بر اثر حوادث رخ می دهد و سومی، خاموشی های ناشی از کمبود نیرو است.

تیموری تصریح کرد: تمام برنامه ریزی ها و اقدامات فنی و فرهنگی مورد نیاز صورت گرفته تا خاموشی بی برنامه و خاموشی ناشی از کمبود تولید نداشته باشیم؛ مشروط بر اینکه مشترکان مصرف خود را منطقی کنند.

وی ادامه داد: چنانچه مشترکان در مصرف انرژی در زمان‌های اوج مصرف که در روز از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و شب‌ها از ساعت ۱۹ تا ۲۳ است، مدیریت نداشته باشند، مثل اتفاقی که در روز ۱۸ خرداد امسال رخ داد و شاهد افزایش ۱۷ درصدی مصرف برق نسبت به زمان مشابه سال قبل بودیم، مطمئناً تأمین این میزان افزایش با مشکل مواجه خواهد شد و اگر مشترکان رعایت نکنند، وقوع خاموشی در تابستان محتمل خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با بیان اینکه "۸.۳ درصد مشترکین برق استان تهران پرمصرف هستند"، گفت: صدور اخطار برای این قبیل مشترکان انجام شده و طبق مصوبه هیئت وزیران، علاوه بر ۷ درصد افزایش تعرفه همگانی برق از ابتدای اردیبهشت‌ماه، مشترکان پرمصرف، ۱۶ درصد دیگر افزایش تعرفه از ابتدای خردادماه تا پایان شهریورماه خواهند داشت.

وی افزود: الگوی مصرف ۳۰۰ کیلووات در ماه است و مشترکینی که بیش از این مقدار مصرف داشته باشند، جزو مشترکین پرمصرف محسوب شده و افزایش ۱۶ درصد تعرفه پرمصرف‌ها برای آنها اعمال می شود.

تیموری تعداد مشترکان پرمصرف در شهرهای استان تهران را ۱۵۰ هزار مشترک اعلام کرد و گفت: پیش بینی می کنیم اگر هر مشترک پرمصرف، با اصلاح مصرف خود، ۰.۵ کیلووات از مصرف خود در ساعات پیک بکاهد، موجب کاهش ۷۵ مگاواتی مصرف پیک خواهد شد.

منبع: تسنیم