کد خبر 971928
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳

19 سال پس از زمانی که دبیرکل حزب‌الله اعلام کرد «اسرائیل سست‌تر از خانه عنکبوت است»، یک مقام عالی‌رتبه رژیم صهیونیستی اعلام کرد «اسرائیل مانند خانه‌ای است که با دیوارهای محکم حمایت می شود اما موریانه از داخل در حال جویدن آن است».

به گزارش مشرق، پس از فرار ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ میلادی «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی مشهور خود در «بیت‌جبیل» (واقع در جنوب لبنان) اعلام کرد «اسرائیلی که سلاح اتمی دارد و دارای قوی‌تری نیروی هوایی در منطقه است، سست‌تر از خانه عنکبوت است».

بیشتر بخوانید

ادعای وبگاه صهیونیستی درباره طرح محرمانه حزب‌الله

سردرگمی صهیونیست‌ها از کارخانه‌های تسلیحاتی حزب الله

بر اساس گزارش وبگاه «رأی‌الیوم»، این جمله نصرالله از اذهان صهیونیست‌ها و سران آنها پاک نشد و امروز پس از گذشت ۱۹ سال «عاموس گلعاد» ژنرال بازنشسته و رئیس پژوهشگاه «هرتزلیا» اعلام کرد «اسرائیل مانند خانه‌ای است که با دیوارهای محکم حمایت می‌شود اما موریانه از داخل در حال جویدن آن است».

گلعاد پیش‌تر سمت‌هایی مانند رئیس هیئت سیاسی و امنیتی وزارت جنگ، رئیس بخش پژوهش‌ها در اطلاعات این رژیم، هماهنگ‌کننده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و نوار غزه و رئیس بخش امنیتی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را بر عهده داشته و امروز علاوه بر ریاست سلسله کنفرانس‌های هرتزلیا، رئیس بخش پژوهش‌های سیاسی و راهبردی (IPS) را بر عهده دارد.

نشست هرتزلیا که دو روز پیش در فلسطین اشغالی آغاز شده به مسائلی مانند ایران، آینده نزاع با فلسطینی‌ها و مسائل دیگری مربوط به امور داخلی این رژیم می‌پردازد.

کارشناسان امنیتی و مقامات نظامی رژیم صهیونیستی تخمین می‌زنند حزب‌الله در حال حاضر حدود ۱۳۰ هزار موشک و راکت با بردهای مختلف از ۱۰ تا ۵۰۰ کیلومتر در اختیار دارد. صهیونیست‌ها معتقدند با تجهیز ارتش به موشک‌های نقطه‌زن، می‌توانند مواضع مقاومت در شهرهای لبنان و همچنین داخل نوار غزه را بهتر هدف قرار دهند.

اخیراً، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی با اشاره به پیروزی حزب‌الله در جنگ ۳۱ روزه (سال ۲۰۰۶) در برابر تل‌آویو، تقویت زرادخانه موشکی و کسب تجربه جنگ‌های نامنظم در سوریه نوشت که هرچند ارتش اسرائیل خود را برای نبرد دیگر آماده کرده اما مقامات پیشین ارتش درباره آمادگی نیروی زمینی تشکیک می‌کنند.

در این گزارش آمده است: «ارتش اسرائیل در سال ۲۰۰۶ لبنان را با این حس ترک کرد که گویی فرصت فوق‌العاده‌ای را از دست داده است و از زمان در حال مقدمه‌چینی برای جنگ بعدی در مرزهای شمالی است. یکی از بخش‌های این آماده‌سازی شامل مقصر خواندن لبنان به‌دلیل شروع جنگ و تلاش برای وارد کردن صدمات سنگین به آن است».

منبع: فارس