کد خبر 975753
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰

یک روزنامه منتقد، از روحانی خواست خود وی چراغ اول را درباره دوچندان کارکردن برای کشور روشن کند.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

وطن امروز نوشت: آقای روحانی در جریان سفر به خراسان شمالی گفته‌اند: «باید مثل ژاپن بعد از جنگ جهانی روزی چند ساعت مجانی کار کنیم».


حسام‌الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای ایشان هم بلافاصله با هشتگ «هاشمی زنده است» در شبکه توئیتر نوشته است: «فرمایشات دکتر روحانی چراغی است در تاریکی ولی افسوس، همان‌طور که تئوری ژاپن اسلامی امیرکبیر ایران را به باد تمسخر گرفتند، این‌هم به همان روز دچار خواهد شد». اینکه مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور آن‌قدر منفعل باشد که مهم‌ترین نگرانی‌اش، هجو سخنان آقای روحانی از سوی جامعه باشد، اصلاً نشانه خوبی برای دولت نیست و در دل خود، حرف‌های ناگفته بسیار دارد. خبر تلخ‌تر اما این است که اصطلاح ژاپن اسلامی را ظاهراً آقای هاشمی هیچ‌گاه نه در خاطرات و نه در سخنان رسمی خود به کار نبرده‌اند!

بیشتر بخوانید:

چراغ اول را روشن کنید آقای روحانی!


آقای آشنا اما خوب است برای خدمت به کشور، لااقل خودش را از دایره این توصیه آقای رئیس‌جمهور خارج کرده، کمتر توئیت بزند. فارغ از این توصیه‌های شخصی به آقای آشنا اما باید انصاف داد که کلیت حرف آقای روحانی، غلط نیست. اما سوال؟ چرا باید مشاور رئیس‌جمهور نگران هجو سخنان ایشان در سطح جامعه باشد؟!


پاسخ را بهتر است از مشاور کسی بپرسیم که تکرارهای او وضعیت کنونی را خلق کرده است.


عبدالله ناصری، مشاور محمد خاتمی دی ماه ۹۶ در گفت‌وگو با روزنامه فرهیختگان، گفته بود: «روحانی در مقایسه با همه رؤسای جمهور پیشین بعد از انقلاب، وقت برای دولت نمی‌گذارد، می‌گویند او از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۹ سر کار است! این را تردید ندارم و یکی از اعتراضات و انتقاداتی است که دوستان روحانی به او دارند. ناطق نوری در همین زمینه به روحانی اعتراض کرده و گفته: من که الان فقط یک حوزه علمیه در لواسان دارم از ساعت ۶:۳۰ صبح آنجا حاضر می‌شوم... شما باید کمی زودتر بروید و به سخن وزرای‌تان گوش کنید».


وی گفته بود: «آقای روحانی ساعت ۱۰ صبح در محل کارش حاضر می‌شود این مسئله را با چشم می‌بینم. وقتی می‌بینم نه یک روز، نه ۲ روز بلکه روزهای متعدد، «اسکورت» آقای روحانی، چه ساعتی دم در خانه ایشان حضور پیدا می‌کند تا ایشان را به نهاد ریاست‌جمهوری ببرد، ساعت کاری ایشان مشخص می‌شود» اینکه چرا آقای ناصری و رئیس‌اش در ۴ سال نخست ریاست‌جمهوری آقای روحانی به فکر اطلاع‌دادن ساعات کاری ایشان به مردم نبوده‌اند، بلکه اردیبهشت ۹۶ هم با تمام قدرت و- جسارتاً- فریب، برایش تکرار کرده‌اند، خود بحث ظریف و مفصلی است.


دولت اما اگر دوست دارد جامعه به‌جای هجوکردن این‌گونه سخنان، با او همراهی کند، خوب است خود در این زمینه پیش‌قدم شود. راهش هم بسیار ساده است. با وجود تکلیف قانونی برای شفاف‌سازی حقوق و مزایای مدیران و کارکنان و ثبت آن در سامانه حقوق و مزایا، نه تنها تاکنون این سامانه عملیاتی نشده، بلکه انتقال آن به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بلاتکلیفی آن، خود طنز دیگری از جنس همان درگیری لفظی مشاور محمد خاتمی و حسام‌الدین آشناست. وزرا و مدیران ارشد دولت تا سطح فرماندار که بحمدالله وضع‌شان بد نیست، بسم‌الله! از امروز به‌جای دریافت حقوق‌های نجومی، رایگان برای مردم کار کنید. یا حداقل به حقوق قانون کار راضی باشید.