به گزارش مشرق، مصطفی پورمحمدی دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز عصر امروز(شنبه) در نشست جامعه سلامی مهندسین، اظهار داشت: عملیات مرصاد حادثه بزرگی در تاریخ کشور بود که ابعاد فراوانی داشت و باید از قهرمانانی که ایثارگرانه جان خود را کف دست گذاشتند و این قبیله جنایتکار را به سزای عملشان رساندند یاد کنیم.
بیشتر بخوانید:
۱۹۷۰ نامزد احتمالی انتخابات مجلس در کشور شناسایی شدهاند
وی افزود: امام هم ماهیت این گروه را شناختند و هم علی وار در برابر فتنه های بزرگ ایستادند و هم تدابیر شایسته ای را در برابر این جریان اتخاذ کردند و هرچه زمان میگذرد انسان به عمق فهم ایشان پی می برد. این جریان فساد اگر باقی می ماند معلوم نبود چه بر سر ملت و کشور می آمد.
پورمحمدی با بیان اینکه هنوز کشور و نظام در حال درگیری با این جریان است،گفت: جنگ آشکار و پنهانی با این جریان داریم و این قوم ظالم تمام قد در خدمت دشمنان نظامند و تمام قد به جبهه دشمن خدمت می کنند.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه رهبری در گام دوم مروری بر 40 سال گذشته داشتند، گفت: رهبر انقلاب تاکید دارند که دستاوردهای انقلاب قابل توجه است و باید به نسل امروز نشان داده شود چون دشمن تلاش می کند دستاوردها و تلاش ها کم و بی ارزش جلوه داده شود.
وی با اشاره به اینکه با همه فشارها کشور دوام می آورد و این دوام بدلیل توان اقتصادیاش است، اظهار داشت: اگر کشور از نظر اقتصادی ضعیف بود حتما زمینگیر می شد.
پورمحدی افزود: ما فضای پرنشاط و پرتحرک سیاسی را در کشور شاهد هستیم و اگر این میدان آزاد و قابل تحرک نباشد 15هزار نفر خود را برای ورود به عرصه انتخابات آماده نمی کنند.
دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز ضمن تاکید بر اینکه دشمنان تلاش دارند مقاومت و پایداری ما و توسعه تمدنی و تاثیرگذاری ما را فقط ناشی از توان نظامی و اطلاعاتی ما بدانند، گفت: اینها هم هست ولی اینکه فکر کنیم فقط بخشی از کشور توانستند کشور را به اینجا برسانند اشتباه است و اگر کشور به جایی رسید محصول و برآیند یک تلاش جمعی و گسترده در همه ابعاد و با انگیزه های بالاست.
وی با تاکید بر اینکه ساز و کار و سامانه های سیاسی از اهمیت سیاسی در ایران برخوردار است و ما در این حوزه ضعف داریم، گفت: تعریف جامعی از رویکردها و شعارهای احزاب و جناح ها وجود ندارد و ما از این رنج می بریم و به همین دلیل زمان انتخابات وقت زیادی صرف ساماندهی فعالین سیاسی می شود و به همین دلیل خروجی کم و بهره وری کمی داریم.