کد خبر 984326
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰

فرمانده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در نوار غزه از جزئیات نشست اخیر میان رهبران سیاسی و نظامی حماس و جهاد اسلامی خبر داد.

به گزارش مشرق، این نشست به گفته السنوار برای بررسی طرح مقاومت و طرح‌های آن برای آزادسازی فلسطین و بازگشت مردم برگزار شد.

السنوار در سخنانی در این باره گفت چند روز پیش نشستی در سطح بالا با حضور برخی از رهبران سیاسی جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی و با حضور فرماندهان گردان‌های قسام(شاخه نظامی حماس) و سرایا القدس(شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی) برگزار شد، در این جلسه که حدود ۶ ساعت به طول انجامید، در فضایی کاملا دوستانه و برادرانه، جزئیات طرح مقاومت و آمادگی‌ها و تدابیر برای آزادسازی و بازگشت(آوارگان) و دفع تجاوزات دشمن را بررسی کردیم.

بیشتر بخوانید:

روزنامه‌نگار سعودی: فلسطینی‌ها از حج محروم شوند

سخنان جنگ طلبانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه غزه

وی افزود ما و برادرانمان در گروه‌های مقاومت به همراه گردان‌های قسام و سرایا القدس(گردان‌های القدس) شب و روز فعالیت می‌کنیم، همه شاهد پیشرفت فعالیت ملی هستند و نشانه برجسته و مشهور آن، هیئت عالی ملی راهپیمایی های بازگشت و اتاق عملیات مشترک است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری شهاب، السنوار خاطر نشان کرد تمام گروه‌ها و شاخه‌های نظامی در نوار غزه در حال توسعه فعالیت و انباشت توانمندی خود هستند و شب و روز برای تحقق هدف ملی بزرگ یعنی آزادسازی فلسطین و بازگشت تلاش می‌کنند.

فرمانده نظامی جنبش حماس تصریح کرد ما هرگز درباره سلاح و توانمندی ها و موشک‌ها و تونل‌های خود کوتاهی از خود نشان نخواهیم داد و شب و روز برای گسترش توان مقاومت تلاش می‌کنیم.

اصرار ابومازن بر حرکت در یک مسیر ویرانگر و پرهزینه

دیدار رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به یک هیئت سیاسی رژیم صهیونیستی و در آغوش کشیدن نوه اسحاق رابین یکی از جنایتکارترین سران صهیونیسم پیش‌بینی‌ها درباره صادق نبودن ابومازن در ادعاهای خود مبنی بر توقف فعالیت بر اساس توافق اسلو را به واقعیت تبدیل کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی دیدار رئیس تشکیلات خودگردان با یک هیئت صهیونیستی وابسته به حزب جدید ایهود باراک وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی را فاش کردند، دیداری که نوه اسحاق رابین نخست وزیر اسبق رژیم اشغالگر هم در این هیئت حضور داشت .

تصویری که از این دیدار منتشر شده، خشم ملت و گروه‌های فلسطینی را به دنبال داشته، ابومازن نوه دختری اسحاق رابین را در این دیدار در آغوش خود کشیده است.

گروه های فلسطینی این اقدام ابومازن را محکوم کرده و آن را خنجری مسموم از پشت به ملت فلسطین، شکلی از اشکال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و مغایر با تصمیمات اخیر مبنی بر توقف اجرای توافقات مربوط به اسلو و ضربه ای به جانفشانی های ملت فلسطین دانسته اند.

اما مردم فلسطین به شدت از دیدار ابومازن با این هیئت صهیونیستی و در آغوش کردن نوه رابین، به شدت به خشم آمده اند و چنین دیدارهایی را حرکت در مسیر ویرانگری دانسته اند که بیشترین زیان را به ملت فلسطین و اصول آنها وارد کرده و ضربه بزرگی به جانفشانی های شهدا و خانواده هایشان دانستند.

فلسطینیان می گویند ابومازن باید به جای در آغوش گرفتن نوه اسحاق رابین، خانواده های شهدای فلسطینی را در آغوش می گرفت و در کنار مسائل عادلانه آنها قرار می گرفت.

خشم و نفرت فلسطینیان از ابومازن،شبکه های ارتباط اجتماعی را هم فرا گرفته است به طوری که در پی این دیدار، واکنش ها و توئیت های زیادی منتشر شد که فلسطینیان در این توئیت ها، خشم خود را از ابومازن به سبب این دیدار و در آغوش گرفتن نوه اسحاق رابین ابراز کرده اند. آنها در عین حال جنایات وحشیانه ای را که اسحاق رابین در زمان نخست وزیری خود علیه ملت فلسطین مرتکب شد، یادآوری کردند.

رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کرده بودند که نشست سری میان ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان و هیئتی از حزب موسوم به اردوگاه دموکراتیک به ریاست نوا روتمان نوه اسحاق رابین نخست وزیر اسبق اسرائیل برگزار شد که این دیدار با موافقت ایهود باراک رئیس حزب اسرائیلی برگزار شده است.

محمد ابوحمدیه فعال جوان فلسطینی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت شایسته تر بود که جنابشان(ابومازن) به دیدار با مادران و همسران و فرزندان شهیدان و اسیران و تجلیل و تکریم آنها می پرداخت، نه اینکه با نوه اسحاق رابین دیدار کند، ابومازن، به ارزش ها و مفاهیم ملی به خاطر گدایی برای جلب رضایت رژیم اشغالگر، پشت کرده است.

محمد دلول دیگر فعال فلسطینی در صفحه شخصی خود در فیسبوک، دیدار ابومازن و نوه رابین را به تمسخر کشیده و نوشته است این رئیس(ابومازن)، با دختر(نوه) رابین ملعون که قاتل کودکان فلسطینی بود، دیدار کرد و او را در آغوش گرفت.

گروهی با عنوان «أفلا تعقلون»(آیا فکر و تعقل ندارید) در صفحه خود در توئیتر نوشت ابومازن، به نوه اسحاق رابین قول می دهد برای آزادی اسیر اسرائیلی دخالت کند، ولی اسیران فلسطینی را به امان خدا رها کرده و اقدامی برای آنها انجام نمی دهد، اینها حاکمان ذلت و خواری هستند، آیا فلسطین اینگونه آزاد می شود یا این اقدام خیانت است، ای سران لعنت بر شما و حکومت شما.

محمد نزال هم در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت ابومازن که دوره ریاستش پایان یافته، با حرارت و اشتیاق، نوه اسحاق رابین هلاک شده را در مقر خود در رام الله در آغوش گرفت آن هم در سومین روز تعطیلات عید قربان، ببینید او در روز عید، با همسر یا دختر یا نوه شهید یا اسیر مردم ما دیدار نکرد، بلکه از نوه یک تروریست بزرگ استقبال کرد.

کاربری به نام ابومیسره در توئیتر با لحن تمسخرآمیزی درباره ابومازن ودیدارش با نوه نخست وزیر جنایتکار صهیونیست ها نوشت محمود عباس مبارز! نوه اسحاق رابین را برای بازگشت فلسطین ، تمام فلسطین در آغوش گرفت.

نایف اللیمون هم در صفحه شخصی خود در توئیتر به تمسخر نوشت آیا فلسطین و مسجدالاقصی و حرم ابراهیمی همگی شایسته هستند که این مبارز( واژه کنایه آمیز برای ابومازن) را در آغوش گرفتن نوه اسحاق رابین محروم کنند.

باسل الحجار دیگر فعال فلسطینی در توئیتر نوشت نوا روتمان نوه اسحاق رابین هلاک شده، اسحاق رابینی که مرتکب جنایات فراوانی علیه ما در سال ۱۹۴۸ شد به ویژه جنایت اللد را که با همراهی شبه نظامیان بالماخ مرتکب شد، از نظر ابومازن این مسائل مشکلی ایجاد نمی کند، ابومازن برای شیمون پرز هم گریه کرد و به دنبال رزمندگان مقاومت می گردد تا آنها را به اشغالگران تحویل دهد.

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین درباره خطر حساب بازکردن بر مذاکرات سازش با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی یا درخواست از وی برای بازگشت به مذاکرات هشدار داد و آن را مغایر با تصمیمات شورای مرکزی و مجلس ملی در نشست اخیر آن دانست که فعالیت بر اساس توافق اسلو را متوقف کرد و صفحات آن را در هم پیچید.

این جبهه در اشاره به تمایل ابومازن برای دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود اشاره تلویحی به آمادگی برای بازگشت به میز مذاکرات دوجانبه با نخست وزیر رژیم اشغالگر، کاملا مغایر با تصمیم توقف فعالیت بر اساس توافقات امضا شده با اشغالگران است و نیز نقش کمیته مامور بررسی سازوکارهای اجرای این تصمیم را از بین می برد.

در بیانیه این گروه فلسطینی آمده است درخواست(ابومازن) برای بازگشت به مذاکرات دوجانبه با نتانیاهو، دایره شک و تردید درباره صادقانه بودن تصمیم توقف فعالیت بر اساس توافقات امضا شده با اسرائیل را گسترش داده و علامت های سئوال درباره جدی بودن تصمیم و اهداف واقعی اش و اینکه آیا جزئی از مانور دادن است یا ورودی برای راهبرد جدید و جایگزین اسلو و تعهداتش به شمار می رود، قرار داده است.

این جبهه بار دیگر خواستار قطعی شدن موضع گیری در قبال توافقات و حرکت رو به جلو برای اتخاذ گامهای زیر شد:

۱-پس گرفتن اعتراف به رژیم اشغالگر

۲-توقف کامل هماهنگی امنیتی با مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل

۳-اعلام رسمی تصمیمات الزام آور مبنی بر تحریم کالاهای اسرائیلی و تامین جایگزین های ملی و عربی و خارجی

۴- اعلام تعمیم احکام قضایی فلسطینی بر تمام سرزمین مستقل فلسطینی که سازمان ملل آن را به رسمیت شناخته به طوری که نظامیان رژیم اشغالگر و باندهای شهرک نشین را در برابر بازخواست قضایی فلسطینی قرار دهد با توجه پیامدهای سیاسی و قضایی و اخلاقی و بین المللی آن و همچنین از عضویت دولت فلسطین در پلیس بین الملل(اینترپل) بهره برد.

دیدار گرم ابومازن با هیئت سیاسی رژیم صهیونیستی از جمله نوه اسحاق رابین در حالی است که یک رسانه صهیونیستی از  حجم هماهنگی میان تشکیلات خودگردان و اشغالگران در مقابله با مقاومت پرده برداشت.

این رسانه صهیونیستی از حجم بالای هماهنگی و همکاری امنیتی میان نظامیان صهیونیست و دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان در مقابله با عملیات شهادت طلبانه علیه نظامیان رژیم و شهرک نشینان صهیونیست پرده برداشت.

نیر دبوری خبرنگار نظامی کانال دوازدهم تلویزیون عبری در گزارش خود اعلام کرده است ارتش و سازمان اطلاعات اسرائیل وارد جنگ سخت و شدید برای خنثی کردن عملیات مسلحانه(ضد صهیونیستی) در کرانه باختری شده و هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و دستگاه های امنیتی اسرائیلی متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.

این گزارش آورده است که در هفته های اخیر به سلسله ای از این فعالیت های نظامی پرداخته تا از نزدیک با ماهیت این تلاش های انجام شده در پیگرد فعالان گروه های مسلح فلسطینی(مقاومت) آشنا شود و هماهنگی در سطح گسترده ای میان ارتش، شاباک(سرویس امنیت داخلی) با دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان برای مهار هرگونه تلاش برای ایجاد زیرساخت های مسلحانه(مقاومت) در کرانه باختری برقرار است.

در این گزارش آمده است اشکال بزرگی که اسرائیل با آن روبرو است، این است که خواهان تقویت تشکیلات خودگردان است تا بتواند به طور جدی اوضاع را تحت کنترل داشته باشد، ولی در عین حال این مسئله چالش سیاسی برای اسرائیل به شمار می رود.

رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه این گزارش آورده است ارتش اسرائیل همواره از اجرای عملیات های بیشتر(ضد صهیونیستی) در آینده همانند عملیات ربوده شدن یک نظامی اسرائیلی و کشته شدن وی در شهرک گوش عتصیون در جنوب کرانه باختری در هفته گذشته، وحشت دارد که ممکن است کرانه باختری شاهد آن باشد.

منبع: تسنیم