به گزارش مشرق، روزنامه «صبح نو» در سرمقاله خود نوشت:
گفتمان جوانگرایی در ایران جان گرفته و تغییرات در مدیران ارشد و میانی که دارای چنین صبغهای باشند، به یک مطالبه فراگیر بدل شده است؛ اما مانند هر امر مطلوب دیگری، افراط و تفریط در جوانگرایی میتواند موجبات تضعیف این راهبرد کلان و خطیر را فراهم آورد.
بیشتر بخوانید:
چرا یک پیرمرد دیگر به دفتر رئیسجمهور راه یافت؟
عمده انتقادها در این میان، مقایسه وضع کنونی مدیران با ۴۰سال قبل است که چگونه بوده که در ابتدای انقلاب مصادر مهمی نظیر فرماندهی سپاه پاسداران یا خطبای ائمه جمعه به جوانان سپرده میشد و اکنون این روند با کندی روبهروست.
بدون هیچ طعنهزنیای، فقدان حافظه تاریخی از مهمترین آسیبهای امروز جامعه ماست که فقط برشهایی از گذشته در آن بازنمایی میشود که تحلیلهای موردنظر را تأیید کند؛ حال آنکه در همان مقطع ابتدایی انقلاب، مثلا فرماندهان ارتش هیچیک از ویژگی جوانی (به معنای سن) برخوردار نبودند و حتی دو خطیب اول نماز جمعه تهران هم در ردیف سنوسالدارها قرار داشتند.
این گزارهها نشان میدهد که در اجرای سیاست جوانگرایی، ریزهکاریهای بسیاری وجود دارد که فقط تمرکز بر شاخص سنی جمعیتشناسانه برای آن مطلوبیت ندارد و همچنانکه در مانیفست گام دوم تدارک شده، پیوندی است میان گذشته، حال و آینده که طبعاً جوانان محور تحرک آن هستند.