کد خبر 9931
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۰

رئيس مرکز پاسخگويي به شبهات ديني با اشاره به طرح جديد مخابرات براي دريافت هزينه تماس با مرکز ضرورت راه‌اندازي اورژانس فرهنگي را يادآور شد و گفت: روابط اجتماعي دغدغه مهم امروز بوده و بيشترين پرسشها نيز مربوط به اين حوزه است

به گزارش مشرق حجت الاسلام محمد سادات منصوري رئيس مرکز پاسخگويي به شبهات ديني و مشاور ديني شوراي انقلاب فرهنگي در گفتگو با مهر با اشاره به اينکه براساس برنامه از پيش اعلام شده قصد داشتيم تعداد پاسخ به پرسشهاي مطرح شده را به 3 هزار پاسخ برسانيم گفت: امسال با دو مشکل مواجه شديم و درحال حاضر براي رفع آنها تلاش مي کنيم.
وي افزود: يکي از مشکلات ما براي رسيدن به 3 هزار پاسخ در روز مخابرات است، اخيرا مخابرات طرحي ارائه کرده که براساس آن هزينه مکالمات تلفنهاي 09650 را از مشترک دريافت کند، درحالي که تا کنون مشترک پس از برقراري تماس با مرکز پاسخگويي به شبهات ديني هزينه اي پرداخت نمي کرد و اين هزينه در قالب حق اشتراک مرکز به مخابرات پرداخت مي شد، درحالي که مبلغ اشتراک مبلغ اصلي مکالمه نبود و بسيار کمتر بود.
رئيس مرکز پاسخگويي به شبهات ديني گفت: عدم پرداخته هزينه مکالمات يکي از عواملي بود که افرادي که با اين مرکز تماس مي گرفتند بدون دغدغه پرسشهاي خود را مطرح مي کردند.
سادات منصوري گفت: چند ماهي است که به علت خصوصي سازي مخابرات اين هزينه بايد از مشترک دريافت شود. ما با مخابرات وارد مذاکره و اعلام کرده ايم همانطور که تماس با اورژانس و اطلاعات تلفن را به عنوان خدمات عمومي محسوب مي کنيد مسئله فرهنگي مردم را به صورت اورژانس فرهنگي مطرح کنيد. اين خدمات را دولت جمهوري اسلامي به عنوان يک دولت ديني جدي تلقي کرده و روي آن سرمايه گذاري کند. اگر در اين رابطه با مخابرات به نتيجه برسيم مي توان تعداد پاسخها را افزايش داد.
وي دومين مشکل براي توسعه فعاليتهاي مرکز پاسخگويي به شبهات ديني را مسئله بودجه دانست و گفت: بودجه اين مرکز از نصف کمتر شده است.
حجت الاسلام محمد سادات منصوري تصريح کرد: درحال حاضر روزانه به 500 تا 600 پرسش پاسخ داده مي شود، اما در طول ماه مبارک رمضان اين تعداد به بيش از 2 هزار پرسش و پاسخ رسيد، اما در اواخر ماه مبارک رمضان با اعلام طرح جديد مخابرات تعداد پرسشها و به تبع پاسخها به 500 تا 600 رسيد.
وي با اشاره به اينکه پرسشها در سه حوزه احکام، مشاوره و اعتقادي مطرح مي شوند گفت: در حوزه احکام و مشاوره تعداد پرسشها با يکديگر برابري مي کند و کمترين پرسشها را بخش اعتقادي به خود اختصاص داده است.
رئيس مرکز پاسخگويي به شبهات ديني اظهار داشت: بيشتر پرسشها مربوط به روابط اجتماعي است. در حوزه احکام نيز بيشتر پرسشها مربوط به احکامي است که در مورد روابط اجتماعي مطرح مي شود. بايد در اين رابطه آموزشهاي صحيح ارائه و روابط زن و مرد و دختر و پسر سالم سازي شود. بيشتر تمرکز ما اصلاح ظواهر جامعه بوده که در آن نيز چندان موفق نبوده ايم.