کد خبر 996767
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰

وضعیت درمانی و بهداشتی در بازداشتگاه‌های مهاجران در آمریکا که هر روز ابعاد جدیدی از آن فاش می‌شود، رفته رفته وخیم‌تر شده تا جایی که ارائه درمان به زنان مبتلا به سرطان خودداری می‌شود.

به گزارش مشرق، امتناع از درمان زنان مهاجر مبتلا به سرطان و خودکشی به دلیل طولانی شدن زمان بازداشت در بازداشتگاه‌های آمریکا از جمله موارد نقض فاحش حقوق بشر در این کشور هستند.

به گزارش هافینگتون پست، در بررسی ماه جاری «مرکز آموزش و خدمات حقوقی پناهندگان و مهاجران» (RAICES) از شرایط زنان مهاجر بازداشتی در بازداشتگاه مهاجران «تگزاس» مشخص شد که این افراد از مراقبت‌های پزشکی مناسب از جمله در مورد بیماری سرطان محروم هستند و بازداشت طولانی مدت سبب خودکشی برخی از آنان شده است.

 بیشتر بخوانید:

رفتار خشونت آمیز با زندانیان در زندان‌های آمریکا

گزارش گاردین از سلول‎های انفرادی زندان‎های آمریکا

براساس این گزارش زنان بازداشتی در بازداشتگاه «کارنز کانتی» تگزاس حتی در صورت مواجهه با بیماری‌های جسمی و روحی شدید باید تا چهار ماه در این مرکز بمانند. در برخی موارد تا ۲ ماه از ارائه خدمات درمانی به این زنان امتناع شده و آنها ناچارند با درد شدید سر کنند.
 
 

۱۳۰۰ نفر در کارنز کانتی در جنوب تگزاس در بازداشت به سر می‌برند که ۸۰۰ نفر از آن‌ها زنان هستند. عدم ارائه خدمات درمانی و مراقبت‌های پزشکی در این مرکز طیف وسیعی از مشکلات جسمی از بیماری‌های روحی تا سرطان و سقط جنین را در بر می‌گیرد.
 
 

این مرکز که در ابتدا برای بازداشت خانواده‌ها در نظر گرفته شده بود، در شش ماه گذشته به بازداشتگاه زنان مبدل شده است. پیش بینی می‌شود در اوایل هفته جاری دستگیری والدین و کودکان مجددا از سر گرفته شود.

اداره اعمال مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد.

موضوع مراقبت‌های پزشکی و روانپزشکی در بازداشتگاه‌ها و ایست‌های گشت مرزی آمریکا به بحرانی جدی تبدیل شده است. از ماه دسامبر تاکنون ۶ کودک خردسال جان خود را در این بازداشتگاه‌ها از دست داده‎اند. عمده دلیل مرگ این کودکان عدم تشخیص درست بیماری و درمان آن بوده است.
 
 


 
از دست دادن وزن قابل توجه کودکان، تزریق واکسن بزرگسالان به کودکان، نبود غذای سالم، عدم ارائه دارو به بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت از دیگر مشکلات این مراکز هستند.

پزشکان بر این باورند که بازداشت سبب تشدید آسیب‌های ناشی از بیماری برای مهاجران می‌شود. ضمن اینکه سیاست تحمل صفر با جدا کردن اعضای خانواده و کودکان از والدین مشکلات ماندگار روحی را سبب می‌شود. اختلال استرس پس از سانحه، افسردگی، فکر کردن به خودکشی و مسائل جسمی بلند مدت مانند فشارخون بالا و بیماری قلبی از دیگر عوارضی هستند که مهاجران با آن‌ها مواجه هستند.

RAICES با همراهی سه عضو کنگره خواستار عدم دستگیری زنان بیمار و نیز تعطیلی بازداشتگاه کارنز کانتی شده‎اند.

منبع: میزان