کد خبر 996960
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴

وضعیت فقر در میان کارمندان و کارگران انگلیسی تنها به حذف وعده های غذایی خلاصه نمی شود و مطابق آمار، تقریبا یک پنجم کارگران گفته‌اند در ماه‌های سرما حتی توانایی استفاده از بخاری را نداشته‌اند.

به گزارش مشرق، انگلیس در حالی عنوان پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا را یدک می کشد که مردم این کشور با وضعیت بحرانی عدم توانایی در تامین مایحتاج روزانه دست و پنجه نرم می کنند.

ایندیپندنت در گزارشی از وضعیت نابسامان فقر در میان کارگران و کارمندان انگلیسی خبر داد که  طبق گزارش اخیر کنگره اتحادیه‌های کارگری بریتانیا، در طول سال گذشته، از هر پنج کارگر یا کارمند، یک نفر به دلیل فقر یک وعده غذای روزانه‌اش را حذف کرده است.

بیشتر بخوانید:

این در حالی است دو سال پیش، از هر هشت کارگر یا کارمند یک نفرشان به دلیل نداشتن عایدی کافی گرسنگی کشیده بود. 

اما وضعیت فقر در میان کارمندان و کارگران انگلیسی تنها به حذف وعده های غذایی خلاصه نمی شود و مطابق آمار، تقریبا یک پنجم کارگران گفته‌اند در ماه‌های سرما حتی توانایی استفاده از بخاری را نداشته‌اند. همچنین 20 درصد آن‌ها برای پرداخت صورتحساب‌ها، وسایل خصوصیشان را فروخته یا گرو گذاشته‌اند.

سی درصد از ۲۷۰۰ کارگر و کارمندی که در این پژوهش شرکت داشته‌اند، گفته‌اند قادر به پرداخت یک صورتحساب غیرمنتظره ۵۰۰ پوندی نیستند- به عبارتی دیگر حتی 500 پوند هم پس انداز ندارند- که نسبت به ۲۴ درصد در سال ۲۰۱۷، 6 درصد افزایش پیدا کرده است.

دو پنجم کارگران و کارمندانی که در این پژوهش شرکت کرده‌اند گفته‌اند بزرگترین نگرانی‌شان در مورد کار این است که دستمزدهایشان کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد.

ده درصد کارگران و کارمندان شرکت در این پژوهش گفته اند توانایی پرداخت به موقع اجاره خانه یا اقساط وام مسکن‌شان را ندارند.

به گفته کنگره اتحادیه‌های کارگری، این آمار نمادی است از «ترکیب زهرآلود» مشاغل متزلزل، دستمزد کم و رشد اندک آن که به سطح زندگی میلیون‌ها بریتانیایی لطمه زده است.   

هفته گذشته، سازمان خیریه «استِپ چِنج» گفت که ظرف شش ماه گذشته، به گونه‌ای بی‌سابقه تعداد ۳۳۱ هزار درخواست کمک دریافت کرده است. در میان این تماس های تلفنی، افراد «نگران» بوده‌اند که به دلیل کاهش دستمزد، بیماری یا اتکاء به کارت‌های اعتباری برای هزینه زندگی روزمره، قادر به پرداخت دیون خود نبوده‌اند. 

مارگرت گرین وود، سخنگوی حزب اقلیت کارگر در امور بازنشستگی و کار، می‌گوید خانواده‌ها با این گزینه‌های غیرممکن روبروهستند که باید میان غذا، گرم کردن خانه یا اجاره خانه یکی را انتخاب کنند.

چندی پیش نیز روزنامه گاردین گزارش داد که 20 درصد مردم انگلیس و 33 درصد کودکان این کشور در فقر به سر می برند.

وضعیت نامناسب اقتصادی در انگلیس باعث شده تا شکاف طبقاتی در این کشور به وضعیت بحرانی برسد چنانچه موسسه تحقیقاتی «رزولوشن» در سال گذشته تخمین زد که حدود یک درصد جمعیت بزرگسالان انگلیس، بیش از ۱0 هزار میلیارد پوند ثروت در اختیار دارند.

با این وجود، وضعیت نامناسب اقتصادی در انگلیس، روی دیگر این کشور اروپایی است که همواره در رسانه ها سانسور شده و هیچ گزارشی از آن در رسانه های فارسی زبانی خارج از کشور -که اتفاقا مقر اصلی آنان در لندن می باشد- مشاهده نمی شود.

منبع: جام نیوز