منصور غلامی نمایه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه در حال حاضر در کشور با کمبود دانشجو مواجه هستیم، گفت: ظرف دو سال اخیر کارهای جدی برای ساماندهی دانشگاه‌های علمی و کاربردی انجام شده است.

به گزارش مشرق، منصور غلامی در نشست با مدیران مؤسسات علمی و آموزشی غرب مازندران در سالن اجتماعات بندر این شهر، با اشاره به اینکه از تعداد ۷۵ مؤسسه در سال ۸۳ به بیش از ۳۰۰ موسسه در سال ۹۱ رسیده‌ایم، اظهار کرد: در یک دوره تقریباً نزدیک، در حدود ۱۰ سال ۸۵ رشته در این زمینه خالی بود.

وی با بیان اینکه استان‌های فارس و مازندران دارای تراکم مؤسسات آموزشی غیردولتی هستند، افزود: شرایطی که برای مؤسسات غیردولتی از نظر امکانات و اعضای هیأت علمی تعیین می‌کنیم یک رابطه‌ای برقرار است و این حداقل کار از بابت اطمینان دادن به آنها در زمینه مجوزهای صادره است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه الان در کشور با کمبود دانشجو مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: ظرف دو سال اخیر کارهای جدی و با قدرتی در ساماندهی دانشگاههای علمی و کاربردی انجام شده است و توفیقات خوبی به‌دست آورده‌اند؛ یعنی مجموعه‌های وابسته به دولت که عموماً کارمندان دولت را آموزش داده و به آنها مدرک داده‌اند، توفیقاتی به دست آوردند و این خود یک ظرفیت بود.

وی عنوان کرد: در همه زیرنظام‌های آموزشی اُفت دانشجو را داشته‌ایم و این به مؤسسات غیردولتی منتهی نمی‌شود و بنابراین ما در وزارت علوم تلاش داریم این بخش غیردولتی را نیز مورد حمایت قرار داده و حفظ کنیم، هر چند ممکن است برخی تصمیمات منطبق با مدیران مؤسسات غیردولتی نباشد.

غلامی گفت: تجمیع مؤسسات غیردولتی در راستای برون‌رفت از مشکلاتی که آنها را از دست‌یابی به توفیقات علمی و آموزشی باز می‌دارد، پیشنهادی است که من به آنها می‌دهم.

وی با اشاره به اینکه هرجا مؤسسات خصوصی را محدود کردیم آنها ظرفیت‌های کامل خودشان را به میدان نمی‌آورند، تأکید کرد: دانشگاه‌ها برای تکمیل ظرفیت خود باید بیشتر تلاش کنند و در این‌باره اطلاع‌رسانی بیشتری داشته باشند.

وزیر افزود: باید دانشگاه آزاد اسلامی را مورد حمایت داشته باشیم و با هم‌فکری یکدیگر، برای عبور از مشکلات حوزه علمی و آموزشی دانشگاه‌ها تلاش کنیم.

رئیس دانشگاه مازندران نیز دراین نشست اظهار کرد: مؤسسات آموزش عالی غیردولتی نقش غیرقابل انکاری در توسعه علمی آموزشی کشور دارند.

کوروش نوذری افزود: ما باید بپذیریم در مرحله گسترش آموزش با کمیت شاید دو مقوله مهم مأموریت‌گرایی مورد توجه قرار نگرفت و مقوله‌هایی مانند آمایش آموزشی با توجه به وضعیت‌های نسبی منطقه چندان مورد توجه نبوده است.

وی گفت: باید نظام آموزشی ما در تراز استانداردهای بالا قرار بگیرد و به این سمت حرکت کنیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    0 0
    دانشگاه پیام نور بایدکامل جمع بشه و دانشگاه آزاد هم نصف واحدهاش رو کامل تعطیل کنه .
  • NL ۰۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    7 1
    الان ملتی که برای کنکور مخصوصا تحصیلات تکمیلی میخونن حتی دولتی شهرستان هم نمیرن یا بزور میرن، لطفا دکان های غیرانتفاعی رو تعطیل کنید
  • IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    2 0
    دانشجو که زیاد داریم ولی آموزش ها کیفیت نداره دانشجو باید فوق لیسانس و دکترا بگیره تا باندازه یه لیسانسه قدیم سواد داشته باشه
  • IR ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    3 0
    کمبود دانشجو نداریم وفور دانشگاه داریم دانشگاه ههایی که فقط مدرک صادر میکنن با پایین ترین سطح علمی ممکن کارشناس ارشد میشناسم بلد نبود از گوگل استفاده کنه بره سنجش نتیج استخدامی شو ببینه باید واحدهای دانشگاه آزاد و پیام نور از شهرستانها جمع بشن و متمرکز بشن مرکز استان یا فقط یکی از شهرستانها و امکانات واحدهای جمع شده رو متمرکز کنن تو واحد باقی مانده تا واقعا بشه بهشون گفت دانشگاه
  • IR ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    1 1
    من شهریور قبول نشدم نمره سالانهام ۱۰ هست ولی ریاضی ۵ شد وچون سال دهم تجدید دارم مگویند اگر ۷ هم بود قبول نمشدی لطفن یک تبصرهای بیارید که من قبول شوم
  • IR ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
    1 1
    به نظرمن دانشگاه ازاد وپیام نور فقط در رشتهای علوم انسانی به غیر از مدیریت حسابداری حقوق امار علوم سیاسی وروانشناسی دانشجو تربیت کند در حد لیسانس مخصوصادررشته ادبیات تا تغییری در ادبیات جامعه ایجاد شود واز تهران هم برده شود به شهری دیگر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس