به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
این نماینده مجلس در یادداشتی نوشت: در حوادث اخیر اعتماد مردم دچار آسیب شده و باید بازسازی شود. لازم بود مسئولان به خاطر تصمیمگیری بد و اجرای بدتر آن از مردم عذرخواهی میکردند، اما میدانیم که فرهنگ عذرخواهی و احترام به مردم در جمهوری اسلامی وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:
سازش علی مطهری با قاتلان پدر!
از افراط ستیزهجویی با دولت تا تفریط وکیلالدولگی
نکته مهمتر این است که گران شدن بنزین بیشتر یک بهانه برای اعتراضات بود، علت اصلی اعتراضات وضع بد زندگی مردم از یک طرف و ناامیدی از بهبود این وضع از طرف دیگر بود. وظیفه اصلی کارگزاران نظام ایجاد امید به آینده بهتر در مردم است، مردم تاکنون در مقابل رذالتهای آمریکا و اروپا خوب مقاومت کردهاند، ولی میگویند چشماندازی به ما نشان بدهید که مثلا دو سال دیگر به شرایط اقتصادی بهتری میرسیم. مشکلات کشور ما صرفا راهحل اقتصادی ندارد، بلکه راهحل اقتصادی توأم با راهحل سیاسی دارد. تکیه بر توان داخلی کشور منافاتی با بهبود روابط ما با عربستان و امارات و حتی آمریکا ندارد. چرا ما نباید با استفاده از توان خود و ایرانیان خارج از کشور لابی قوی با کنگره آمریکا داشته باشیم و تلاشهای اسرائیل و عربستان را خنثی کنیم؟ اگر کسی علی مطهری را نشناسد، با خواندن این ادبیات تصور میکند که او یک منتقد اجتماعی و اقتصادی بیرون از حاکمیت است، نه نمایندهای که حتی در اوج وعدههای توخالی دولت متبوع خود، نایبرئیس مجلس بوده است!!
کسی به یاد ندارد ۴ سال قبل وقتی دولت و وزارت نفت با غرور و تبختر - ما ژنرال هستیم!!- سهمیهبندی درست بنزین را متوقف کرد، صدایی به انتقاد از مطهری که مشغول سیاسیکاری و حاشیهبازی بود، بلند شده باشد؛ همچنان که در مقابل انبوه وعدههای خیالی و بیعملی برخی دولتمردان، انتقاد جدیای از او دیده نشده است.
عجیب است؛ وکیلالدولهای که شش سال حاشیهسازی کرده تا مدیران اشرافی حاشیه امن داشته باشند و اقتصاد و اقتدار کشور را به تحلیل ببرند، حالا از نبودن چشمانداز مثبت حرف میزند! کشور، قدرتمند است و انبوه ظرفیتها و امکانات را حتی با وجود تحریمها داراست، به شرط اینکه دولت و مجلسی پرتلاش و صاحب برنامه و همت درونزا سر کار باشد.
طیفی که مدعی بود با بستن با کدخدا و دادن امتیازات به آمریکا و اروپا میتواند اقتصاد را رونقدار و مردم را از یارانه بینیاز کرد، اکنون ادعا میکند آن وعدهها برای زمان صلح بود و نه جنگ!
اما درباره ادعای لابیگری این نماینده مجلس با کنگره آمریکا گفتنی است: در حالی که در این طرف برخی نمایندگان سهلاندیش و لجوج مدعی بودند ۲۰ دقیقه هم برای بررسی و تصویب برجام زیاد است نمایندگان و سناتورهای آمریکایی از هر دو طیف دموکرات و جمهوریخواه، کاملا قبل و بعد از انعقاد برجام، دقت و سختگیری کردند تا همان اندک امتیازهای وعده داده شده در برجام، عملی نشود یا به هیچ نزدیک شود.
به همین دلیل هم رئیسجمهور آمریکا موظف شد هر سه چهار ماه، درباره برجام به کنگره گزارشی بدهد و مجوز ادامه مسیر بگیرد. در ادامه هم دموکراتها و جمهوریخواهان ضمن نقض برجام، قوانین تحریمی شدیدی مانند کاتسا و آیسا را در کنگره و به اتفاق آرا تصویب کردند. این رفتار، چگونه قابل قیاس با رویکرد وکیلالدولههای کمسوادی است که تصریح میکردند حتی یکبار هم برجام را نخواندهاند و نیازی هم به بررسی دقیق آن نمیبینند یا حتی توقف اجرای برجام در مقابل بدعهدی دشمن را مطالبه نمیکنند؟! چنین نمایندگانی، بروند لابی با کنگره آمریکا که چه بشود؟!