اگر خانواده اش موافقند در کنار امام دفن شود و یا همانطور که خودش خواسته کنار شهید رجائی و باهنر و بهشتی دفن شود این شهید برای ما بسیار بسیار عزیز است خدا با شهدای کربلا محشورش کند
بخواب بابا تو یکی! تو و امثال چه میدانید که خواست و رضای حق که منتهای آمال مجاهدان در راه خداست بر این دو آیه شریفه استوار است: " اِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ اِخْوَة..." و "....وَ أَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنْفَقْتَ ما فِي الْأَرْضِ جَميعاً ما أَلَّفْتَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَ لکِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزيزٌ حَکيمٌ".
شهادت این فرزندان زهرا(س) و عروچ اسمانی این سبز پوشان پاک و معطر واقعه عظیمی برای ایران و همه کشورهای همسایه مسلمان است. این شهدا امیدواریم درکنار امام حسین (ع) و عاشورائیان محشور شوند و با اما م زمان(عج) علیه مستکبرین و شیاطین بجنگند.