به گزارش مشرق، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در پی انتشار برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر کاهش سهمیه سوخت هنگام سوختگیری اعلام کرد: طراحی سامانه هوشمند سوخت جهت جلوگیری از تخلف حاصل از بیرون کشیدن کارت در حین سوختگیری، بدینصورت است که با وارد کردن کارت در کارتخوان و مشخص شدن مقدار سهمیه، با شروع سوختگیری، ابتدا ۳،۹۹ لیتر از سهمیه کسر میشود و شروع به سوختگیری میکند.
بیشتر بخوانید:
جریمه سنگین مالی مجازات خرید و فروش کارت سوخت
خودروهای فرسوده در چه شرایطی شانس گرفتن سهمیه دارند؟
پس از اتمام پیمانه اول، ۳،۹۹ لیتر دیگر از سهمیه کم میشود و مجددا سوختگیری ادامه پیدا میکند و این فرایند بهصورت پیمانه پیمانه تا انتهای سوختگیری ادامه مییابد.
اگر در حین سوختگیری کارت از کارتخوان بیرون کشیده شود مقداری که باقیمانده ۳،۹۹ لیتر است از سهمیه آن کارت کسر میشود (برای مثال اگر دو لیتر سوختگیری کرده است و کارت را بیرون بکشد ۱.۹۹ لیتر بیشتر از سهمیه آن کارت کم میشود) و اگر همان کارت، دوباره وارد همان کارتخوان شود، سهمیهای که بیشتر از لیتراژ برداشت شده از نازل کم شده است، به کارت برگردانده میشود.
تاکید میشود که در صورت خارج کردن زودهنگام کارت سوخت از کارتخوان جایگاه، سوختگیری قطع میشود و لیتراژ مذکور از سهمیه کسر میشود، لیکن صرفاً به اندازه لیتراژ سوختگیری شده، هزینه محاسبه خواهد شد.
همچنین شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران مجدداً در خصوص نحوه صحیح سوختگیری با کارت هوشمند سوخت شخصی توضیحات ذیل را یادآور شد.
ابتدا کارت سوخت را داخل کارتخوان قرار دهید، سپس رمـز چهار رقمی آن را وارد کنید، نازل را برداشته و سوختگیری را آغاز کنید، بعد از اتمام سوختگیری، نازل را بهدرستی سر جای خود قرار داده و پس از مشاهده پیام "کارت را بردارید" کارت سوخت خود را از کارتخوان خارج کنید.
هموطنان عزیز توجه کنند که از برداشتن کارت سوخت از کارتخوان قبل از قرار دادن نازل در جای خود، باید جداً خودداری نمایند.