به گزارش مشرق، «محمدهادی صحرایی» طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
اگر منافقان و کسانی که در دلهاشان مرض است و شایعهافکنان در مدینه، از کارشان دست برندارند، تو را سخت بر آنها مسلط میکنیم تا دیگر جز مدت کوتاهی در کنارت نمانند. در حالی که ملعوناند و هر جا دیده شوند کشته شوند. سنت خدا در اقوام گذشته و قبل از این نیز همین بود، و تو هرگز سنت خدا را دگرگون نخواهی یافت. سوره احزاب آیات ۶۰ تا ۶۲ این آیات مدنی که شیوه ایجاد و حفظ آرامش روانی جامعه و برخورد با سه گروه موذی منافقان، بیماردلان و شایعهسازان اجتماع را بسیار گویا و راهگشا بیان میکند، داروی مشکلات امروزین جوامع مسلمین و پادزهر سمومی است که دشمنان حیلهگر و نفوذیهای خودفروش، به اجتماع مسلمین وارد میکنند. خداوند در این آیاتِ تهدیدگر و تحدیدگر، این سه گروه را تشر میزند که اگر آدم نشوند و دست از خباثت برندارند، در مدت کوتاهی یا معدوم میشوند یا تبعید. به گونهای که جامعه اسلامی، بیلوث آنان خواهد شد و همسایگان پیامبر مکرم در مدینه النبی، تنها مؤمنین پاکباخته یا توابین راه یافته خواهند بود. وه که اگر میشد چه میشد.
سه گروه موذی و دغل منافقین، مرضداران و اراجیفگویان اگرچه انگلوارههای جوامع اخلاق محورند و از رحمت و رأفت اسلامی سوءاستفاده میکنند و تا میتوانند تولید هزینه و مشکل میکنند ولی تجمیع و حکم مشترکشان در این
سه آیه به خاطر این است که در اصل، مأموریت و رگ و ریشه و بدبختی این نخالهها یکی است. و ایمان واقعی به قلب این سه نفوذ نکرده است و دلیل آن برای منافق، بیعقلی، برای بیماردل، مرض و برای شایعهساز، کِرمی است درونی که همیشه مورد توجه و تحریک دشمنان بوده و هست. شیوه کار اینها هم متفاوت است.
منافقان با ظاهر دینی و قلب بیدین، مرضداران با عقدههای روانی، و اراجیفگوها با شایعهسازی، مسلمانان را آزار میدهند و جامعه را مضطرب و ملتهب میکنند برای ایجاد اغتشاش و اعوجاج و ارتعاش در دنیا و دین و دل مؤمنین. این سه گروهِ شیطانپسند، همیشه امید و عمله دشمنان بوده و دست شکسته مسلمیناند و همیشه در بزنگاهها و گردنههای تاریخ، فرمان پیچاندهاند. لعنت خدا و بندگانش بر آنها که قابل هدایت نیستند.
چند ماهی است بیماری جهشیافتهای به نام کرونا به جان جهان افتاده و پیش از خود، خبرش قربانی میگیرد. گفتهاند ریشهاش از چین و به خاطر فرهنگ «هر جنبندهخواری» آنهاست. مثل جهان غرب که در آن زندهخواری و همنوعخواری و جنینخواری تا حشرهخواری یافت میشود. ولی سؤال این است که با توجه به قدمت این شیوه تغذیه در چین، چرا همیشه در آستانه جهشهای اقتصادی کشورهایی مثل چین و برزیل چنین بیماریهایی به وجود میآیند؟ بیماری سارس سال ۲۰۰۳ چین را زمینگیر کرد. جنون گاوی هم برزیل را و امروز کرونا و باز هم چین.
سابقه سیاه و نوع برخورد مسئولین و رسانههای غربی و تجربه با تجربهها میگوید که بعید است در این یکی نیز دست آمریکا و متحدانش در میان نباشد. مخصوصاً زمانی که وزیر بازرگانی دولت ترامپ، ناشیانه اعتراف میکند که «شیوع کرونا در چین میتواند بازگشت مشاغل به ایالات متحده را تسهیل کند.» این فرصت طلایی آمریکا میتواند به خاطر عقب افتادن رقیب، احیای شرکتهای سرمسازی و کارخانههای تجهیزات پزشکی و بهداشتی و جبران ورشکستگی بوئینگ یا... باشد.
طبق گفته رئیس سازمان بهداشت جهانی، در هر دقیقه، پنج نفر در جهان با اشتباه پزشکی میمیرند. یعنی سالانه بیش از دو میلیون و ششصدهزار نفر. طبق اعلام رسانههای انگلیس، سالانه ۴۰ هزار نفر در بیمارستانهای این کشور توسط پرستاران، از گرسنگی و تشنگی میمیرند(غیر از تعداد کشتهشدگان تبانی شرکتهای بیمهای با بیمارستانها). چندین ماه است که جنگلهای استرالیا آتش گرفته و بیش از یک میلیارد نوع جانور و دهها انسان از بین رفتهاند و میلیونها تن دی اکسید کربن توسط این مستعمره بریتانیا به حلقوم جهان ریخته شده و مردم این کشور مجبور به تظاهرات علیه بیعرضگی دولت شدهاند. ۶۶ هفته است که دولت فرانسه با مردمش میجنگند. ۵۰۰ هزار کودک یمنی زیر دندان سعودی در حال جویده شدنند. اسرائیل تعداد مبتلایان و کشتهشدگانش کروناییاش را پنهان میکند. کره، ژاپن، فرانسه، امارات، عربستان و... نیز همینگونه.
آمریکا پنجاه روز است که علت مرگ تفنگدارانش در عینالاسد را ضربه مغزی خفیف اعلام میکند و جنازههایشان را در میان پایگاههای دیگرش تخس کرده و به اسم تصادفی و شوخی با چاقو و... میپیچاند. در سال گذشته حدود ۱۶۰۰۰ نفر در آمریکا با آنفلوآنزا مردهاند و... ، چرا رسانههای غربی و سعودی به این تراکم در مورد ایران «دروغ اغراقآمیز» میگویند؟
در بایکوت خبری عجیب آمریکا هیچ سلبریتی و رسانهای حق سؤال ندارند و در قحطی صداقت در سعودی، خبرنگار پرسشگر را با اره ریز ریز میکنند و در اسرائیلی که اصلاً کسی نمیداند در آنجا چه خبر است، با این حال همینان خجالت نمیکشند که ایران را متهم به کتمان کرونا میکنند. رسانههای بیحیای ضدانقلاب هم که پول میگیرند تا دروغ بگویند، مشغول پمپاژ لجن در رسانههاشان هستند تا اعتماد مردم را مخدوش و دل آنها را خالی کنند. از دید آنها انتخابات، کرونا، سقوط هواپیما، اغتشاشِ بنزینی و... سوژههای خبری نیستند، حربههای حملهاند و هیزمهای آتشافروزی. دشمن تلاش میکند که بتواند برای نظام از هر خبر، یک خطر بسازد. البته که از این شیاطین حربی؛ جز این انتظار نیست و از مزدور وطنفروش توقعی غیر این نمیرود. جان کلام در مورد منافقین و مرضداران و شایعهسازان داخلی است که متأسفانه آزادانه فعالند و حتی از بیتالمال هم ارتزاق میکنند. حساب تبانی تلگرامی و ساخت بدل و فیلترشکن با پهنای باند زیاد، به کنار، سؤالِ دیگر این است که متولی فضای مجازی کشور و مسئول نظارت کیست و کجاست؟
تلگرام برای اغتشاشگران و غارتگران، مدرسه است و اینستا ترور حاج قاسم و حضور ۴۰ میلیون خونخواهش را سانسور و بلاک میکند و برخی مسئولین که توان و توفیق بیان حقیقت را ندارند، خودیها را به سانسور متهم میکنند و زبان به واقعیت نمیچرخانند و جربزه صداقت ندارند، نتیجه همین میشود که منافقین و مرضداران و شایعهسازان، فضای رسانهای را دست میگیرند و هرچه میخواهند و میتوانند در فضای افکار عمومی میپراکنند و مطمئناند که مسئولین اصلی و مرتبط ناپیگیرند. در کدام کشور به درد بخورِ دنیا، فضای مجازی اینچنین بیصاحب است و دروغگویان تا این حد آزادند؟
شیوه دشمن، گرفتار کردن مرعوبین در رودربایستیهاست. خودشان میکنند و «خودکمبینان» را با اداهای روشنفکرانه و دموکراتیک سرگرم میکنند. با موشک میکشند ولی برای «قلمتراش» دیگران لب گاز میگیرند. همگی نقض عهد کردهاند و به مای تنها مانده در برجام از حقوق بینالملل و تمدن میگویند و جالب اینکه هنوز این شیوه «خود کردن و منع کردن دیگرانِ» آنها برای برخی جواب میدهد.
دشمنی ممتد ضدانقلاب به سرکردگی آمریکا، انگلیس و اسرائیل بر احدی از عقلا پوشیده نیست ولی سؤال این است که چرا اقدام مؤثری برای کوتاه کردن دست آنها نمیشود؟ الان چند سالی است که مشکلات طبیعی سیل، زلزله و بیماری، مزید بر بیتدبیری برخی شده است و سالهای منحصر به فردی را در جهان از سر میگذرانیم و این ویژگی برای ایرانی که آماج بدترین تحریمها و بیشترین نفوذیهاست، مضاعف است و سکون و سکوت در قبال جنگ روانی دشمن خیانت است. درد و رنجِ بیمدیر بودن هلال احمر در این شرایط ویژه، غافلگیری همیشگی مدیریت بحران کشور، سرطانِ «طمع» سودجویان و محتکرانی که عصا از کور میدزدند و... بماند، چرا برخی در تحدید قدرت و رفع انحصار تلگرام و اقمار داخلی آن و اینستا و امثال آنها که تهدیدگر امنیت ملی و اسلحه دشمن برای جنگ روانی علیه مردم است تردید دارند و تعلل میکنند و اگر دستگاه قضا فیلتر میکند، با شبیهسازی و تولید فیلترشکن برای آنها با قانون و امنیت روانی مردم بازی میکنند؟
چرا مجازاتها بازدارنده نیست؟ چرا یک بار برای همیشه با طمعکاران و محتکران به گونهای برخورد نمیشود که عبرت سایرین بشود؟ خدارا شکر که انتخابات مجلس با وجود امواج و سیلابهای تخریبی دشمنان و نفوذیها به صحت و سلامت و موفقیت برگزار شد و مردم رغبتشان را به شعارهای انقلاب نشان دادند و گفتند که از منتخبان جدید چه میخواهند. پاکدامنی و پاکدستی مسئولان و شجاعت آنها دربرخورد با مشکلات و مشکل آفرینان، قطعاً خواسته مردم است که مستلزم قانونگذاری خوب و نظارت بر حسن اجرای آن است. مهم این است که نمایندگان محترم منتخب جدید بدانند که عملکرد خوب و خداپسندانه آنان باعث روی کارآمدن دولتی انقلابی، طاهر، صادق، جوان و خدمتگزار خواهد شد که بتواند با قدرشناسی مردم، روحیه و اعتمادشان را مرمت کند و کشور را از نو بسازد و امنیت خاطر مردم را با صداقتش آنگونه فراهم کند که در مشکلات مشابه، از مسئولین و مردم صدای یکدلی و یکرنگی و اعتماد شنیده شود.