علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران

زالی گفت: با توجه به اینکه فرآیند مقابله با ویروس طولانی شده است و پیش بینی دقیقی از زمان پایان این بحران نداریم، برنامه های ما برای حمایت از اقشار آسیب پذیر باید مستمر باشد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به رعایت توصیه های بهداشتی توسط مردم تهران در روز طبیعت، تصریح کرد: مردم حجت را بر مسئولان تمام کردند و در زمینه مسئولیت پذیری اجتماعی برگ زرینی را در کارنامه مشعشع خود رقم زدند.

وی افزود: افکار عمومی در انتظار تصمیمات قاطعانه، عالمانه و در عین حال برخوردار از ظرفیت های علمی و کارشناسی از سوی مسئولان است.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: باید تصمیمات راهبردی ما در سطوح اجرایی کشور و استان مبتنی بر استفاده از نظرات کارشناسان حوزه سلامت باشد.

زالی مهمترین آفت مدیریتی در تقابل با اپیدمی را نگاه سهل انگارانه نسبت به بیماری عنوان کرد و افزود: هرگونه خلل در آرایش دفاعی ما در برابر این ویروس که با سختی های فراوان و شهادت تعدادی از عزیزان کادر درمان و پرداخت هزینه های متعدد اقتصادی و اجتماعی از سوی مردم حاصل شده، می تواند باعث خطرات سنگین راهبردی در حملات بعدی ویروس شود.

وی با تاکید بر ضرورت خودداری از هرگونه شتابزدگی در تصمیم گیری ها، گفت: هر تصمیم غیرکارشناسانه  و بدون توجه به شواهد تاریخی برخورد با اپیدمی ها می تواند مخاطرات سنگینی را برای ما ایجاد کند، بنابراین امروز مردم بیش از  هر زمان دیگری از مسئولان انتظار دارند که در تصمیم گیری ها بیش از گذشته از شواهد علمی و نظرات دلسوزانه کارشناسان حوزه سلامت بهره بگیرند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران  با تشکر از تلاش های نیروی انتظامی و شهرداری تهران در خصوص مقابله با ویروس کرونا، اظهار کرد: به دلیل طولانی شدن فرآیند مقابله با ویروس بسیاری از مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر منتظر تحقق بسته های حمایتی هستند.

 زالی با تاکید بر ضرورت تسریع تحقق این بسته های حمایتی، خواستار حمایت از اقشار آسیب پذیر از جمله صاحبان کسب و کارهای کوچکی شد که درآمد آنان تحت تاثیر اپیدمی قرار گرفته است.

وی افزود: تسریع در طراحی برنامه های حمایتی تشویقی و پویا ضروری است؛ زیرا ممکن است هر آن به دلیل تکانه های اقتصادی و اجتماعی ناشی از ویروس نیازمند اجرای برنامه های جدیدی برای اقشار آسیب پذیر باشیم.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران  یادآور شد: با توجه به اینکه فرآیند مقابله با ویروس طولانی شده است و پیش بینی دقیقی از زمان پایان این بحران نداریم، برنامه های ما برای حمایت از اقشار آسیب پذیر باید مستمر باشد.

«اعمال مداخلات جدی تر 2 هفته ای» تضمین کننده ریشه کنی زودتر کروناست

علیرضا زالی، کاهش آمار کشوری تعداد مبتلایان جدید در روزهای اخیر را حاصل اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، طرح ملی غربالگری و تعطیلات نوروزی برشمرد و گفت: در کاهش این آمار تعطیلات نوروزی و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی که به طور طبیعی باعث کاهش آمار مراجعان به مراکز درمانی شد، نقش به سزایی داشت.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اجرای طرح بسیج ملی غربالگری از طریق سامانه تلفنی را دلیل دیگری برای کاهش مراجعات بیمارستانی دانست و گفت: در این طرح از طریق تماس تلفنی با افراد جامعه سلامتی آنان ارزیابی شده و راهنمایی های لازم به آنان ارایه می شود و در صورت لزوم به مراکز جامع سلامت هدایت می شوند تا  تحت ممیزی بالینی و علایم در آنجا قرار گیرند.

وی افزود: در نتیجه افراد دارای علایم خفیف به بیمارستان مراجعه نمی کنند و مواردی که علایم شدیدتر دارند به بیمارستانها ارجاع داده می شوند. این اقدام باعث کاهش مراجعات غیرضروری به مراکز درمانی و بیمارستانها و همچنین جلوگیری از در معرض بیماری قرار گرفتن افراد می شود.

نقش مهم تصمیمات جامع مدیریتی و همکاری مردم در خاموشی اپیدمی کرونا  

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: در این راستا علاوه بر همکاری مردم که نقش اساسی و بنیادین برای استمرار این موضوع دارد. یک سری تصمیات مدیریتی نیز برای کمک به کاهش سرایت بیماری در جامعه اخذ شود.

وی تاکید کرد: در اپیدمی ها باید همزمان هم مردم همکاری لازم را داشته باشند و هم این که تصمیمات مدیریتی از جامعیت و کفایت لازم برخوردار باشند تا مانع گسترش بیماری شوند؛ بنابراین باید برنامه های فشرده تری را در زمینه مداخلات مدنی محدود شونده انجام دهیم.

 زالی با بیان اینکه هرچه شدت محدود شوندگی این مداخلات بیشتر باشد و همکاری مردم نیز افزایش یابد شانس استمرار بیماری به حداقل می رسد، گفت: در صورتی که مداخلات ناکافی باشد، یا به شکل ناقص اعمال شود و یا در بازه زمانی کوتاه تر صورت گیرد، زمان استمرار اپیدمی طولانی تر خواهد بود و دیرتر از این ویروس خلاص شویم.

ریشه کنی زودتر بیماری در گروی مداخلات جدی تر

فرمانده ستاد مقابله با کرونا  در کلانشهر تهران با اشاره به انجام بعضی تحقیقات، اظهار داشت: برخی از محققان با توجه به این که دوره نهفتگی بیماری ۲ هفته است و پس از آن امکان سرایت بیماری از مبتلایان وجود ندارد، معتقدند یک بازه زمانی ۲ هفته ای با مداخلات جدی تر می تواند تضمین کند که بیماری زودتر ریشه کن شود. یعنی در این مدت در کالبد رفت و آمد شهری به گونه ای عمل کنیم که تقریبا هیچ رفت و آمدی صورت نگیرد، هیچ تجمعی شکل نگرفته و هیچ خوشه بندی اجتماعی در سطح شهرها ایجاد نشود.

تاثیر گندزدایی اماکن عمومی شهری از نظر علمی

وی با اشاره به تاثیر مه پاشی و گندزدایی اماکن عمومی شهری در ایجاد آرامش روانی در افراد جامعه از زحمات تمامی افراد و بخش های مختلفی که در راستای ضدعفونی کردن و مه پاشی فضاها و اماکن عمومی شهری تلاش می کنند  تقدیر کرد.

زالی افزود: گرچه هنوز در مورد تاثیر مه پاشی و ضدعفونی کردن اماکن عمومی در تقلیل سرایت کرونا ویروس از نظر علمی مستندات و شواهد متقنی در عرصه جهانی به اثبات نرسیده است، اما این روش در کل جهان استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه  توصیه شده است که گندزدایی و مه پاشی در خصوص مکان های پر تردد و یا مناطقی که افراد در معرض مراجعات بیشتری قرار دارند انجام شود، تصریح کرد: به نظر می رسد که گندزدایی بخش هایی نظیر واگن های مترو و اتوبوسرانی و مکان های عمومی که تردد بیشتری دارند از کارایی موثرتری نسبت به سایر مکان های شهری برخوردار است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
    1 0
    اقای زالی اگر ملت ایران کلا 30 روز همه در قرنطینه باشند . دیگر گرونا را در ایران نخواهیم دید؟ یا باید کل جهان 30 روز در قرنطینه باشند؟ در این صورت هم مردم از گرسنگی وتشنگی می میرند. حقیقت این است که 80 در صد مردم در تمام دنیا براحتی این ویروس را تحمل می کنند. باید 20 درصد را اموزش داد تا قرنطینه و اصول بهداشتی را رعایت کنند. بقیه باید کار وتولید کنند. حتی کادر پزشکی پیر را که ممکن است این بیماری برایشان کشنده باشد از مداوای بیماران کرونائی باید دور کرد و کادر درمان جوان بصورت عادی بیماران پیر را بدون ماسک ودستکش درمان کنند.
  • IR ۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
    2 0
    آخر دکترِشکم پر!! یک یارانه کرونایی به همه مردم بدهید! البته اگر لازم نباشد از هفتاد خوان رستم بگذریم و ثبت نام کنیم و تایید شویم!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس