به گزارش مشرق، گروه هوش ماشین و رباتیک دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران پژوهشی درباره امکانی برای تشخیص اولیه کرونا از نحوه سرفه افراد را در دست اجرا دارند.
بیشتر بخوانید:
هادی مرادی مسوول اجرای این طرح در دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار فارس در این باره، گفت: تیمی مشتکل از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا به سرپرستی من و رشاد حسینی در حال بررسی امکان تشخیص ابتلای افراد به ویروس کرونا با استفاده از الگوهای سرفه هستند.
*سابقه تشخیص بیماری اوتیسیم از روی گریه کودکان
وی ادامه داد: این پژوهش در ادامه طرح قبلی گروه هوش ماشین و رباتیک دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران درباره تشخیص بیماری اوتیسیم از روی گریه کودکان انجام میشود که پیش از این انجام شد و نتایج آن هم در حال تبدیل شدن به مقاله است.
مرادی یادآور شد: در حال حاضر ۲ دانشگاه بزرگ در امریکا و انگلیس هم در حال انجام این پژوهش هستند و در حال کسب تجربه برای اجرایی کردن آن هستند، انجام این کار در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران از نظر انجام کار بومی و جمعآوری دادههای بومی دارای اهمیت است.
مسوول اجرای این طرح در دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه برای انجام این تحقیق نیاز به جمع آوری سرفه افراد سالم و بیمار داریم، از مخاطبان این خبر درخواست کرد صدای سرفه خود را برای این گروه پژوهشی ارسال کنند تا در جمع آوری صدای سرفه افراد عادی و بیمار در این تحقیق کمک کرده باشند.
وی گفت: کاربران می توانند با نصب یک برنامه اندرویدی صدای سرفه خود را برای ما ارسال کنند.
این برنامه از آدرس زیر قابل دریافت است.
https://ece.ut.ac.ir/documents/70819125/101191994/Cough-0.17-release.apk
به گزارش فارس، چندی پیش دیلیمیل گزارش کرد که محققان دانشگاه "کمبریج" برنامهای جدید توسعه دادهاند که صدای افراد هنگام سرفه کردن و نفس کشیدن را ضبط میکند تا به شناسایی افراد مبتلا به "کووید-۱۹" کمک کند.