خبر ویژه

افراطیون مدعی اصلاحات پس از ناکامی بزرگ در انتخابات مجلس، به فکر کنار گذاشتن شعارهای سیاسی و تاکید بر عدالت و معیشت مردم افتاده‌اند.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

اخیرا روزنامه زنجیره‌ای اعتماد (شریک مفاسد شهرام جزایری) مدعی شده رویکرد اصلاح‌طلب از توسعه سیاسی، به توسعه اقتصادی و عدالت تغییر می‌کند. روزنامه ایران نیز از قول جلایی‌پور درباره تغییر راهبردی این طیف می‌گوید آنها همزمان بر دموکراسی و عدالت اجتماعی تاکید خواهند کرد.

روزنامه اعتماد در این زمینه از قول حسین نورامی‌نژاد سخنگوی حزب اتحاد ملت نوشت: تغییر به سمت نگرش «لیبرالیستی چپ» خواهد بود. او می‌نویسد: اصلاح‌طلبان باید بتوانند مطالبات دموکراسی‌خواهانه و توسعه سیاسی را با نان شب مردم گره بزنند.

تاکید این سخنگو بر دو واژه متناقض لیبرالیستی و چپ نشان می‌هد که طیف مذکور جز تفکر عاریه‌ای و وصله‌پینه کردن آنها با هم هیچ آورده و رشته‌ای از خود و فرهنگ اسلامی و ملی ندارند. این رفتار التقاطی متاسفانه بارها از سوی گروهک‌های مختلف چپ و راست بروز یافته است.

 نکته جالب دیگر این که ادعای بازگشت امثال حزب اتحاد ملت به مردم، متناقض با رفتار اعضای آن است چنان که شکوری‌راد دبیر کل حزب چند ماه قبل از این که گرانی بنزین باعث فشار به طبقات پایین شده و به پایگاه رای اصولگرایان آسیب زده، ابراز خوشحالی کرده بود! روزنامه اعتماد همچنین یاد گذشته فراموش شده و بایگانی شده مدعیان اصلاحات با عناوینی چون «خط امام» و «چپ سیاسی- اقتصادی» افتاده و حال آن که دهه‌هاست این طیف نه با خط امام نسبتی (مگر به تعارض و مخالفت و عناد) دارند و نه اعتنایی به رویکردهای غالب به اصطلاح چپ در دنیا که موضوعات اقتصادی و شعار عدالت است، داشته‌اند.

جالب و تلخ این که طیف موسوم به چپ با وجود حملات تند و هشت ساله به دولت سازندگی (موسوم به راست) با کارگزاران سازندگی که کس همان دولت بود در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۷۶ ائتلاف قدرت تشکیل دادند. سپس در سال ۷۸ به شکل بولدوزری به مرحوم هاشمی که نامزد انتخابات مجلس بود، حمله‌ور شدند. و پس از آن کلاً زیر بلیت کارگزاران و اعتدال و توسعه رفتند و پرچم شعارهای کذایی را کلاً پایین کشیدند.

همزمان با اشاره به روزنامه اعتماد به بیانیه حزب اتحاد ملت (با تاکید بر مطالبات و مشکلات کارگری و صنفی)،‌ روزنامه ایران هم با جلایی‌پور عضو حزب مذکور مصاحبه کرده و از طرف وی نوشت: اصلاح‌طلبان در تغییر راهبرد همزمان بر دموکراسی و عدالت اجتماعی تاکید دارند.

وی می‌افزاید: اکنون لااقل با پیشروی اصلاح‌طلبان متوجه خطا شده است و به ویژه در شرایطی که از سال ۹۶ جمعیت فقیر در جامعه افزایش داشته است می‌خواهد در گفتمان و برنامه‌هایش، در کنار دموکراسی، به عدالت هم توجه ویژه نشان دهد. اصلاح‌طلبان پیشرو می‌خواهند صدای محرومان، معلمان، زنان، کارگران، دانشجویان و جمعیت ساکن در بافت  فرسوده و گروه‌های محروم و تحت تبعیض باشند.

یادآور می‌شود حزب اتحاد ملت (بقایای حزب منحله مشارکت) مدتی است با حمله به حزب کارگزاران، خود را از مسئولیت مشکلات تبرئه کنند و این در حالی است که از خرداد ۷۶ تا امروز به مدت ۲۳ سال،‌ پیوسته در ائتلاف با کارگزاران و برنامه‌های آنها در انتخابات مختلف بوده‌اند. به عبارت دیگر طیف سابقا چپ، برای چپ‌نمایی مجدد خود، ابتدا باید درباره این ۲۳ سال ائتلاف و تشکیل شرکت سهامی قدرت و ثروت توضیح بدهد و به ویژه پاسخگوی خسارات ۸ ساله دولت فعلی بر معیشت مردم باشد و پس از آن ادعای تغییر کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
    10 4
    آره تو خصوصی سازی ها و جوجه کشی ها و 88 و بنزین و غیره مشخصه چقد دغدغه ی مردم دارن!
  • IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
    4 10
    پس مشرق چرا شما عاشق چپ های ورشکسته ونزولا و کوبا و کره شمالی هستین
    • سید IR ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
      9 4
      چپ های ورشکسته به خصوص از نوع ایرانیش نوکر آمریکا و صهیونیست جهانی هستند؛ به نظر تو چپ های کره شمالی و کوبا و ونزوئلا و اکوادور و نیکاراگوئه و بولیوی و ویتنام و ...... هم همین گونه اند یا برعکس، دشمن آمریکا و صهیونیست جهانی اند!!؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس