به گزارش مشرق، جلسه کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی در حضور نناد لالوویچ به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد که کمیل قاسمی قهرمان و نایب قهرمان المپیک و نایب قهرمان کشتی آزاد جهان در این جلسه به صورت مجازی شرکت کرد.
بیشتر بخوانید:
پیام کرونایی لالوویچ به جامعه کشتی دنیا
بر همین اساس کمیل قاسمی در جلسه مجازی کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی اظهار داشت: در کشور ما بعد از شیوع ویروس کرونا اردوها تعطیل شده و ورزشکاران انفرادی در منازل و فضای باز کار میکنند. البته بعضی از آنها که به سالن دسترسی دارند، بصورت غیر عمومی از سالنهای محلی هم استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: در ایران به نظر میرسد مانند بسیاری از کشورهای دنیا، دولت هم کم کم شرایط فعال شدن اماکن ورزشی را مهیا کرده است و احتمالا بعضی از مسابقات مثل فوتبال از یک ماه آینده شروع خواهد شد. همچنین فکر میکنم سایر رشتههای ورزشی نیز برنامههای خود را تا یک ماه دیگر اعلام میکنند.
قاسمی خاطرنشان کرد: در این مدت، نگرانی ورزشکاران ایرانی، مخصوصاً کشتی گیران و رشتههای مبارزهای که نیاز به سالن دارند، دور شدن از شرایط آمادگی و برنامههای فنی و تمرینی آنها است. این نگرانی و مشکل به دلیل نیاز به تشک تمرین برای کشتی گیران چند برابر دیگران میباشد. مربیان و به ویژه کادر فنی تیمهای ملی هم بدلیل اینکه نمیتوانند با کشتی گیران کار کنند، به شدت دغدغه دارند.
بنا براین گزارش کمیل قاسمی در ادامه این جلسه پیشنهاداتی را به شرح زیر ارائه کرد: 1- هر چه زودتر اتحادیه جهانی با رعایت ملاحظات بهداشتی برنامه مسابقات خودش را اعلام کند. به هر حال این روزها مردم دنیا از خانه بیرون آمدند تا فعالیتهای عادی را از سر بگیرند و در حال تمرین همزیستی هوشیارانه با ویروس کرونا هستند.
2- با توجه به اینکه تمرین در فضای آزاد، از امنیت بیشتری نسبت به تمرینات سالنی برخوردار است، بهتر میباشد از سوی اتحادیه به فدراسیونهای ملی اعلام شود امکان انجام تمرینات کشتی را با پهن کردن تشک در بیرون از سالنها، در کمپهای تیم های ملی و نیز مراکز اصلی تمرین در استانها در فضای آزاد فراهم کنند. کشتی گیران به خوبی میتوانند روی تشک و در بیرون از سالن تحت نظر پزشکان و متخصصان بهداشت محیط، با یکدیگر تمرین کنند. به ویژه اینکه اکثر ما در ماههای گرم سال قرار داریم و انجام این موضوع برای خیلی از کشورها با پهن کردن تشک در فضای چمن و فضای باز امکان پذیر است.
3- آخرین پیشنهادم هم این است که اتحادیه میتواند مثل بسیاری از تجربیات سالهای گذشته کشتی در دنیا، تا زمانی که محیط سالنها به شرایط عادی برگردد مسابقات بین المللی را در فضای باز برگزار کند، تا امکان رعایت ملاحظات بهداشتی بیشتر باشد. مانند مسابقات جهانی سال 1959 تهران، مسابقات جهانی سال 1971 بلغارستان و یا بازیهای آسیایی کشتی در سال 1982 دهلی هندوستان. به طور حتم این موضوع انگیزه انجام تمرینات را سریعتر به خانواده کشتی بر میگرداند و تنوع جالبی هم در برگزاری مسابقات کشتی ایجاد میشود. مطمئن هستم بعضی از رشتههای ورزشی سالنی هم از این تصمیم اتحادیه جهانی کشتی، الگو خواهند گرفت.
گفتنی است کمیل قاسمی (ایران)، جردن باروز (آمریکا)، اودونایو آدکورویه (نیجریه)، آرسن جلفالکیان (ارمنستان)، صوفیا ماتسون (سوئد)، ملونین نومونوی (فرانسه) و سان یان یان (چین) اعضای کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی را تشکیل میدهند.