به گزارش مشرق، مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در گفتگو با برنامه رادیو گفتگو گفت: از ابتدای شیوع کرونا بنا بر آموزش به صورت غیرحضوری بود. در مدارس در شهر تهران آموزشهای غیرحضوری فراتر از آموزش از طریق اپلکیشن شاد پیش رفت و برای همین اکثر دانش آموزان از این آموزش ها بهره گرفتند. اعلام کردیم معلمان در مدارس برای دانشآموزانی که تحت هر عنوان امکان استفاده از اپلیکیشن شاد را ندارند در مدارس حاضر شوند و اشکالات بچهها را رفع کرده تا برای امتحانات آماده شوند.
وی ادامه داد: ما با آزمون و خطا در روش آموزش الکترونیکی پیش رفتیم، اما قصه اصلی ما مربوط به دانشآموزانی بود که دسترسی به اینترنت و فضای اپلیکیشن شاد نداشتند و تلاش کردیم برای این دانشآموزان آموزش حضوری داشته باشیم.
بیشتر بخوانید:
جزییات امتحانات حضوری و غیرحضوری دانشآموزان
ثقفی در پاسخ به پرسشی درباره تعلق نگرفتن اینترنت رایگان به استفاده از برنامه شاد گفت: فکر میکنم اپلکیشن شاد به گونهای نیست که میزان مصرف اینترنت دانشآموزانی را دچار مشکل کند و یا نیاز به حجم بالایی از اینترنت داشته باشد.
وی درباره امتحانات حضوری دانشآموزان و اینکه برخی مدارس به جز پایه نهم و دوازدهم نیز امتحانات حضوری برگزار کردند، بیان کرد: دو پایه نهم که انتخاب رشته دارند و دوازدهم برای گرفتن مدرک دیپلم قرار شد امتحانات حضوری باشد برای باقی پایه ها اگر امتحان آنلاینی باشد کافی است یک ساعت در روز دانش آموز وارد شبکه شاد شود و بعد از برگزاری آزمون بیرون بیاید.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران درباره ثبت نام ها نیز بیان کرد: فقط پایه اول و هفتم و دهم نیاز به ثبت نام دارند و برای باقی پایه ها بعد از ارزیابی به صورت خودکار ثبت نام صورت می گیرد و نیازی به حضور برای ثبت نام نیست.