کد خبر 1080050
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵
کدام داروها دیگر ارز دولتی نمی‌گیرند؟

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: اقلامی که از فهرست دریافت ارز دولتی خارج شده‌اند، عمدتاً شامل مکمل‌ها و داروهای بدون نسخه (OTC) هستند.

به گزارش مشرق؛ دکتر غلامحسین مهرعلیان  اظهار کرد: شیب افزایش قیمت اقلامی که از لیست دریافت ارز دولتی خارج شده‌اند، کاملاً ملایم و در طول چندین ماه صورت خواهد گرفت تا شوک به بازار وارد نشود.

وی گفت: با تمرکز بر توانمندی‌های داخلی، مصارف ارزی ما در سال گذشته 20 درصد کاهش داشت به طوری که در سال 98 حدود 400 میلیون دلار نسبت به سال 97 صرفه جویی ارزی داشتیم.

بیشتر بخوانید:

تاکید روحانی بر ضرورت کنترل قیمت ارز و جلوگیری از افزایش نرخ آن

۲.۵میلیارد دلار ارز واردات دارو به جیب چه کسانی می‌رود؟

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو افزود: در سال جاری هم سیاست ما با تکیه بر توان داخلی خواهد بود و تلاش می‌کنیم ارز تخصیص یافته به تولیدات داخلی برسد و اگر دارویی مشابه داخلی نداشت یا تولیدکننده داخلی پاسخگوی تقاضا نبود از واردات استفاده می‌کنیم.

 مهرعلیان یادآور شد: در سال گذشته 60 درصد از ارز مصرفی ما به تأمین مواد اولیه و حد واسط دارویی اختصاص یافت و کمتر از 40 درصد آن را صرف واردات داروی نهایی شد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا، کشور با محدودیت‌های ارزی مواجه است و ما تلاش می‌کنیم تا منابع ارز را طوری مدیریت کنیم که بیماران بیشترین برخورداری را داشته باشند، برای همین حذف برخی اقلام جدید از فهرست دریافت ارز دولتی براین اساس بوده و بیشتر شامل مکمل‌ها یا مواد جانبی و یا داروهای OTC (بدون نسخه) می‌شود که افزایش قیمت آن‌ها فشار مالی به بیماران وارد نمی‌کند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • GB ۲۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۸
    0 0
    چرا واقعا فشار بر خانواده ها میاد خصوصا داروهای تک نسخه ای که ان شاالله بعدا مشخص میشود چه کسانی رانت گرفته اند و چه مشکلاتی برای بیماران پیش امده است مثال داروی شیمی درمانی opdivo 100

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس