تصاویر خبر گزاری فرانسه از بی خانمان ها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در کشور های مختلف جهان

پس از بیکاری و گرسنگی، بی‌خانمانی‌ هم به مشکلات جدید آمریکایی‌ها اضافه شد؛ چنانکه پیش‌بینی می‌شود ده‌ها میلیون نفر در ماه‌های آینده بر جمعیت بی‌خانمان‌های آمریکا اضافه می‌شود.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

به گزارش پایگاه اینترنتی ناودیس، پیش‌بینی می‌شود ۲۳ میلیون نفر در آمریکا در اثر بیکاری و اخراج از محل کار، به بی‌خانمان‌ها بپیوندند.

زریتا جونز فعال حقوق مدنی در این‌باره گفت: قرار است که مزایای بیکاری میلیون‌ها آمریکایی در ۳۱ ژوئیه منقضی شود. این سبب ایجاد بحران­ در رابطه با بیکاری افراد می‌شود. این طرح از ۱۲ میلیون اجاره‌نشین آمریکایی حمایت می‌کند. این طرح در پایان ماه ژوئیه منقضی می‌شود. در نتیجه از هر ۵ آمریکایی یک آمریکایی که خانه‌ای را اجاره کرده است، احتمالا ­در ۳۰ سپتامبر خانه خود را از دست خواهد داد.

بیشتر بخوانید:

۵۰ میلیون بیکار، ۴۱ میلیون گرسنه و میلیون‌ها آواره

انفجار در بدهی آمریکا را شبیه یونان کرده است

بی‌خانمانی در آمریکا؛ یک مشکل غیر اقتصادی +عکس

برخی پیش‌بینی می‌کنند که مستاجران در آمریکا بیش از ۲۱/۵ میلیارد دلار بدهکار شوند. شیوع کرونا رو به گسترش است و درخواست افراد برای بیمه بیکاری رو به افزایش است.

حتی پیش از همه‌گیری کرونا، اجاره خانه در آمریکا یک مشکل بزرگ بود. از هر چهار مستاجر در سال ۲۰۱۸ یکی بیش از نیمی از درآمد خود را صرف اجاره خانه می‌کند. این در حالیست که وضعیت اقتصاد و بیکاری در بدترین وضعیت خود در دهه‌های اخیر بوده است.

در همین حال شبکه سی‌ان‌ان از طولانی‌تر شدن صف‌ها در مقابل مراکز توزیع غذای رایگان در آمریکا خبر داد و نوشت: با شیوع بیشتر کرونا،  مشکلات مالی برای خانوارهای آمریکایی بیشتر و بیشتر می‌شود. در این شرایط، هر روز بر شمار خانوارهای آمریکایی افزوده می‌شود که برای ادامه زندگی خود به مراکز توزیع غذای رایگان وابسته می‌شوند تا بتوانند سر میز خود غذا بیاورند. مزایای بیمه بیکاری مردم در حال تمام شدن است. صف‌های طولانی که در مقابل مراکز توزیع غذای رایگان در مناطق مختلف آمریکا ازجمله شهر لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا تشکیل شده به روشنی موید همین نکته است. فقط در مقابل یکی از این مراکز در شهر لس‌آنجلس، تجمع حدود دو هزار نفر در صفی طولانی دیده می‌شود. شماری از این مردم نیازمند به غذا به بیماری کرونا نیز مبتلا شده‌اند.

به گفته مسئولان یکی از مراکز توزیع غذای رایگان در لس‌آنجلس، «مردم از نیمه‌شب در این محل صف می‌کشند تا وقتی ما این مرکز را ساعت هفت صبح بازکردیم بتوانند غذا دریافت کنند. این موضوع، نشان‌دهنده میزان استیصال و درماندگی خانواده‌های فقیر است».

از سوی دیگر سناتور دیک دوربن با انتقاد از بی‌کفایتی دولت آمریکا در برابر گسترش کرونا و فقر نوشت: آمریکا ۵٪ از جمعیت جهان و ۲۵٪ از مبتلایان به کرونا را در خود دارد.

۱۵۰ هزار آمریکایی مرده‌اند. هیچ عذر و بهانه‌ای برای توجیه ناکامی‌های مکرر در این‌باره وجود ندارد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس