به گزارش مشرق، سید «هادی افقهی» با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مناطق مرزی در لبنان گفت: هنوز اصل ماجرا روشن نشده که واقعا در " میس الجبل " و " حولا " که منطقه مرزی و نزدیک به خط آبی سازمان ملل ( حدفاصل لبنان با فلسطین اشغالی) است، چه اتفاقی افتاده که ناگهان مردم جنوب لبنان دیدند، گلولههای آتش زای فسفری که به اصطلاح منور هم هست، آسمان منطقه را روشن کرده و نظامیان رژیم صهیونیستی روستاهای مرزی این منطقه را هم گلوله باران کردند و هم از طریق رگبار مسلسلهایی مستقر در مناطق مرزی، آنجا را پاکسازی کردند که نکند نیروهای مقاومت در آنجا موضع گرفته و آماده انجام عملیات باشند. این یک روایت است.
بیشتر بخوانید:
این کارشناس تحولات غرب آسیا درباره دومین روایت از حملات نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مرزی لبنان گفت: صهیونیستها مدعی هستند که سیم خاردارهای مرزی میان فلسطین اشغالی و لبنان از یک جایی تخریب شده و روزنهای باز شده است و احتمال دارد، از این روزنه نیروهای مقاومت لبنان برای اجرای عملیات به داخل سرزمینهای اشغالی نفوذ کره باشند.
وی به سومین روایت درباره این خبر اشاره کرد و افزود: یک روایت دیگر هم حاکی است که از داخل خاک لبنان به سمت اسرائیلیها شلیک شده است و گلوله بارانها و پرتاب منورها به سمت لبنان پاسخی به این حمله بود. یعنی صهیونیستها مواضع و محل استقرار نیروهای مقاومت در این مناطق را هدف قرار دادند.
وی با بیان اینکه حزب الله بیانیهای رسمی درباره حملات دیشب نظامیان صهیونیستی به مناطق مرزی لبنان منتشر نکرده است، اظهار داشت: برخی خبرگزاریها آنطرفتر رفته اعلام کردهاند، حملات اخیر نظامیان صهیونیست شبیه همان حادثهای است که صهیونیستها خودشان را زدند و این نشان میدهد که صهیونیستها چقدر تحت فشار روحی و روانی قرار گرفتهاند و هر لحظه انتظار دارند که حزب الله انتقام خون شهید محسن ( که در حملات هوایی جنگندههای اسرائیلی به فرودگاه دمشق شهید شد) بگیرند.
این تحلیلگر تحولات غرب آسیا با تأکید براهمیت بازتاب حمله اخیر صهیونیستها به مناطق مرزی لبنان گفت: در شرایطی مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در منطقه است، این حمله صورت گرفته است. چه طرفی از این حمله سود میبرد و چه کسی زیان میکند؟ مطلب دیگر این است که صهیونیستها در مناطق شمال فلسطین اشغالی حکومت نظامی اعمال کردند و از ساکنان این مناطق خواستند، از منازل و پناهگاههای خود خارج نشوند و برای مدت کوتاهی شرایط فوق العاده اعلام کردند و بعد هم اجازه دادند که مردم از منازل و پناهگاههایشان بیرون بروند.
وی تصریح کرد: بنده معتقدم صهیونیستها مرتب دارند، حزب الله را محک میزند که مثلاً چنانچه حزب الله برنامهای برای انتقام گرفتن از خون شهیدش داشته باشد، با انجام چنین حملاتی میخواهند تسلط خودشان را نشان دهند و پیشدستی کنند که ما جلوی حملات حزبالله را می گیریم و ما اشراف داریم و اشراف اطلاعاتی اسرائیل بیشتر از حزب الله است. این چنین تبلیغاتی را صهیونیستها میتوانند انجام دهند، در حالی که حزبالله کاملاً بر صحنه مسلط است و هرگاه اراده کند و بخواهد عملیاتی را انجام دهد، میتوان انجام دهد.
افقهی با اشاره به حادثه انفجار بندر بیروت گفت: پس از این انفجار، حزب الله نگفت که انتقام خون شهیدش را از صهیونیستها نمیگیرد بلکه به دلیل شرایط ویژهای که در بیروت حاکم است و لبنان بیشتر به همکاری و رسیدگی به حال مجروحان و آوارگان انفجار بیروت نیازمند است، حزب الله انتقام گرفتن از خون شهیدش را به تعویق انداخت چرا که این جنبش هیچ گاه از حق مسلم خودش برای انتقام گرفتن از خون شهیدانش از صهیونیستها نگذشته است.
این کارشناس تحولات غرب آسیا با بیان اینکه تل آویو تصور میکنند، حزب الله به دلیل درگیر بودن با پیامدهای ناشی از انفجار بیروت، توان انجام عملیات نظامی را ندارد، اظهار داشت: در ابتدا باید بدانیم که سیاست حزب الله چیست آیا حزب الله مخصوصاً اقدام به انجام عملیات علیه رژیم صهیونیستی نمیکند یا اینکه میخواهد صهیونیست ها درحالت آماده باش قرار دهد. شما میدانید که آماده باش طولانی مدت دارای فشار روحی است.