پوتین وزرای خارجه ارمنستان و آذربایجان را به مسکو دعوت کرد

رئیس‌جمهور روسیه وزیران خارجه ارمنستان و آذربایجان را برای گفت‌وگو بر سر مناقشه قره‌باغ به مسکو دعوت کرد.

به گزارش مشرق، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه وزیران خارجه ارمنستان و آذربایجان را برای گفت‌وگو بر سر مناقشه قره‌باغ به مسکو دعوت کرد.

پیش از این «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه هم از برگزاری دو نشست به منظور پایان درگیری‌های نظامی در منطقه مورد مناقشه «قره باغ کوهستانی» خبر داده بود.

 لودریان که در کمیته امور خارجی پارلمان کشورش صحبت می‌کرد گفت یک مذاکره روز پنجشنبه (۸ اکتبر) در شهر ژنو و مذاکره‌ای دیگر روز دوشنبه (۱۲ اکتبر) در شهر مسکو برگزار خواهد شد تا دو طرف درگیر در این منطقه متقاعد شوند که مذاکره‌ای به منظور آتش‌بس انجام دهند.

بیشتر بخوانید:

مذاکره مسکو برای نشست سه‌جانبه با ایروان و باکو

قدردانی دستیار رئیس‌جمهوری آذربایجان از ایران

وزیر امور خارجه فرانسه همچنین گفت که فرانسه، روسیه و آمریکا این مذاکرات را برگزار خواهند کرد تا مذاکره‌ای به این منظور انجام شود؛ مذاکره‌ای که باید بدون قید و شرطی انجام می‌شد.

وزیر امور خارجه فرانسه پیشتر نیز برای برقراری سریع آتش بس در منطقه قره‌باغ اعلام آمادگی کرده بود. وی با انتشار پیامی در توییتر نوشت: «فرانسه آماده کمک به توقف نبرد در قره باغ کوهستانی وانجام مذاکرات است.»

دور جدید درگیری‌های شدید نظامی در منطقه قره‌باغ کوهستانی از ۱۰ روز پیش (پنجم مهر) میان ارتش جمهوری آذربایجان و ارتش ارمنستان آغاز شده و از دو روز گذشته نیز حملات به داخل شهرها کشیده شده است.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف این منطقه مورد مناقشه و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
    6 4
    هر نوع گفتگویی یعنی دادن امتیاز از جانب آذربایجان به ارمنستان چون آذربایجان قبلا خواسته خودشو گفته که باید همه مناطق اشغالی طبق نظر سازمان ملل تخلیه بشه حالا لطفی هم کرده گفته طبق جدول زمانی ازون مناطق خارج بشه و در مقابل جنگ افروزیهای ارمنستان که متجاوز شناخته شده غنیمت نمیخواد و اتفاقا بعد از تخلیه اون مناطق حاضر به برقراری روابط با ارونستان هست که اگه آذربایجان روابطشو با ارمنستان عادی کنه ترکیه هم روابط خودشو عادی میکنه اگه ارمنستان حاضر به تخلیه بود اینکارو میکرد و کارو با مذاکرات بیفرجام پیچیده نمیکرد چون با بهانه مذاکره میخواد استحکامات خودشو تقویت کنه و یک بخشی رو در اشغال نگه داره آذربایجان نباید از موضع برحق خودش یعنی خروج از تمامی خاکش و تخلیه کامل توسط ارتش ارمنستان کوتاه بیاد
  • سلام IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
    5 3
    نبرد تا رفع کامل اشغال و دفن فتنه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس