به گزارش مشرق، فاطمه کاهی با بیان اینکه تا کنون قریب به دو برابر خودروهای موجود درخواست صدور کارت سوخت وجود داشته است، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای صدور کارت سوخت وجود ندارد و به هر میزان که تقاضا باشد کارت سوخت صادر خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید:
خسارتهای حذف سهمیهبندی و شوک بنزینی دولت به کشور
سخنگوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی گفت: کارتهای سوخت به ترتیب درخواستها درحال صدور و توزیع است. بطور میانگین حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار کارت سوخت در ماه صادر، پاکت گذاری، ارسال و به دست متقاضیان میرسد.
وی با اشاره به زمان بر بودن زمان صدور، پاکت گذاری و ارسال کارت سوخت گفت: شیوع گسترده ویروس کرونا و کاهش ۵۰ درصدی نیروی انسانی موجب شده که صدور کارتهای سوخت در زمان بیشتری انجام شود، اما درکل مشکلی برای صدور کارت وجود ندارد.
کاهی با بیان اینکه هرماه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار درخواست برای صدور کارت سوخت وجود دارد، تصریح کرد: تقاضای ما از مالکان خودرو این است که در نگهداری کارت خود دقت داشته باشند.
وی با اشاره به میزان سهمیمه کارتهای سوخت گفت: از زمان درخواست کارت سوخت تا زمانی که به دست افراد میرسد، سهمیه ماهانه بنزین در کارت شارژ میشود و جای نگرانی برای ذخیره سهمیه بنزین نیست.
سخنگوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی سقف ذخیره سهمیه بنزین در کارتهای سوخت را ۵۴۰ لیتر دانست و افزود: مالکان خودرو به هیچ عنوان نگران حذف سهمیه خودرو خود نباشند.