به گزارش مشرق به نقل از مهر، دوره دهم انتخابات رياست جمهوري و حوادث بعد از آن را بايد جزو مهمترين رخدادهاي پس از انقلاب اسلامي دانست که تصويري واقعيتر يا به اصطلاح "زير پوستيتر" از جامعه ايران بازتاب داده است که ميتوان در پرتو شناخت اين پديده، تحليل خود از واقعيتها را تدقيق و از اين رهگذر، نسبت درستتري با آينده برقرار کرد.
کتاب "جامعه شناسي 22 خرداد" تلاش دارد زواياي گوناگون تجربه انتخاب دهم و حوادث بعد از آن را با تحليل مولف آن در اختيار خوانندگان قرار دهد.
عناوين بخشهاي کتاب عبارتند از "جامعهشناسي آراي انتخابات دهم رياست جمهوري"، "تقلب؛ جامعه شناسي يک واقعيت يا يک دروغ"، "رفتار شناسي جناحها و گروههاي سياسي در انتخابات دهم"، "براندازي نرم با استفاده از روشهاي انقلاب رنگي" و "بازخواني محورهاي کلان مديريت رهبر انقلاب در انتخابات دهم".
اميني در اين کتاب عنوان کرده است: استدلالها و شواهد قبل و بعد از انتخابات نشان ميدهد، پيروزي احمدينژاد نه تنها خلاف انتظار نبود بلکه عدم پيروزي وي مبتني بر اين دلايل و مستندات واقعي، ميبايست خلاف انتظار تلقي ميشد و اگر قرار بود انگ تقلب بر انتخابات زده شود در صورت پيروزي موسوي بايد اين اتفاق ميافتاد.
کتاب "جامعهشناسي 22 خرداد" با عنوان فرعي "دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در آينه واقعيت" نوشته پرويز اميني از سوي نشر ساقي با شمارگان 3300 نسخه در 284 صفحه منتشر شد.