کد خبر 1181821
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۸
افزایش موارد نارسایی قلبی در جهان

بررسی ها نشان می دهد تعداد بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در سراسر جهان تقریباً دو برابر شده و از ۳۳.۵ میلیون نفر در سال ۱۹۹۰ به ۶۴.۳ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷ رسیده است.

به گزارش مشرق به نقل از ساینس دیلی، دکتر «نیکولا براگازی» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه یورک کانادا، در این باره می گوید: مطالعه ما این دیدگاه مشترک را نشان می دهد که نارسایی قلبی به شدت در حال افزایش است.

در این تجزیه و تحلیل داده های مطالعه از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷ در ۱۹۵ کشور استفاده شده است. نرخ شیوع مرتبط با سن روند نزولی تدریجی را نشان می دهد که بیانگر آن است پیری و رشد جمعیت مسئول افزایش شیوع این بیماری است.

بیشتر بخوانید:

ارتباط میان نوشیدن قهوه و کاهش نارسایی قلبی

این مطالعه تفاوت های عمده ای را بین مناطق جهان نشان داد. محققان از شاخص اجتماعی-جمعیت شناختی برای دسته بندی ۱۹۵ کشور به پنج گروه با توجه به وضعیت توسعه ای استفاده کردند: شاخص پایین، پایین روبه متوسط، متوسط، متوسط روبه بالا و بالا.

نتایج نشان داد بین سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۷، میزان شیوع نارسایی قلبی در کشورهای با شاخص اجتماعی-جمعیت شناختی بالا ۲۰.۳ درصد کاهش یافته اما در کشورهای با شاخص پایین، پایین روبه متوسط، و متوسط افزایش یافته است.

به گفته محققان، افزایش شیوع نارسایی قلبی در کشورهای با شاخص پایین، پایین روبه متوسط، و متوسط ناشی از افزایش فاکتورهای پرخطر مانند فشارخون بالا، دیابت شیرین، چاقی، سیگار کشیدن و سایر سبک های زندگی ناسالم است.

تقریباً نیمی از افزایش جهانی تعداد بیماران نارسایی قلبی طی سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷ در کشورهای چین (۲۹.۹ درصد) و هند (۱۶.۶ درصد) بوده است.

علائم نارسایی قلبی می تواند ناتوان کننده باشد. تنگی نفس، خستگی و احتباس مایعات ممکن است توانایی بیماران را در راه رفتن، ایستادن، کار یا مراقبت از خود محدود کند.

این مطالعه نشان داد که سالهای عمر همراه با ناتوانی به دلیل نارسایی قلبی از سال ۱۹۰۰ در سراسر جهان دو برابر شده است.

بیماری ایسکمیک قلبی، بیماری فشار خون قلبی و بیماری انسداد مزمن ریوی سه دلیل اصلی نارسایی قلبی هستند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس