به گزارش مشرق، تراکتور و ذوب آهن دو تیمی هستند که برخلاف انتظارات در نیم فصل نخست لیگ برتر آنطور که باید و شاید نتیجه نگرفتند و موجب نارضایتی و نگرانی هواداران و مدیران این دو باشگاه شدند. هر دو باشگاه راه علاج مشکل را انتخاب سرمربی جدید برای تیمهای خود دیدند اما در فصلی که ورود خارجیها ممنوع شده و بازار، همه داشتههای موفق خود را در ابتدای فصل جاری عرضه کرده، راه زیادی پیش روی تیمها نمیماند.
در نتیجه هر دو باشگاه از هفتههای قبل رایزنی با سرمربیان موفق تیمهای نه چندان ثروتمند اما موفق نیمفصل نخست را آغاز کردند و توانستند به مراد خود برسند. تراکتور و ذوب آهن در یک پاتک تند و تیز، خطیبی و حسینی را از اردوگاه رقبا خارج کردند و به عنوان سرمربی جدید، به استقبال نیمفصل نخست لیگ برتر رفتند.
بیشتر بخوانید:
واکنش آلومینیوم به حضور سرمربی این تیم در تراکتور
در نتیجه این اتفاق، هر دو باشگاه نفت مسجدسلیمان و آلومینیوم اراک که سرمربیان موفق خود را به عنوان نیروی ارزشمند و غیر قابل جبران از دست دادهاند، در تدارک پیگیری حقوقی این اتفاق هستند تا شاید از این طریق ضرر و زیانی را متوجه تراکتور و ذوب آهن کنند و بخشی از خسارت مادی و معنوی خود را جبران کنند.
در حالی که امیدواری در تراکتور و ذوبآهن برای خروج از بحران با سرمربیان جدید افزایش یافته، نگرانیها در آلومینیوم اراک و نفت مسجدسلیمان اوج گرفته و مشخص نیست که این دو تیم بتوانند در نیمفصل دوم هم نتایج درخشان خود در بازیهای نیمفصل نخست را جبران کنند.
به نظر میرسد با گذشت زمان و ته کشیدن داشتههای محدود بازار فوتبال ایران، از این قبیل اتفاقات بارها رخ دهد و تیمها برای جبران محدودیت جذب مربیان خارجی، چشم به مربیان تیمهای دیگر داشته باشند که میتواند ضریب فسخهای یک طرفه را در تیمهای ایرانی افزایش دهد.
در فصل جاری، تعداد مربیان و بازیکنانی که به طور غیرقانونی اقدام به فسخ قرارداد خود کردهاند، بیش از پیش شده و ظاهرا قرار است به این آمار و ارقام اضافه شود.