کد خبر 1205930
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲
ماه رمضان ترددها را کاهش نداد/ محدودیت‌های در این سطح بی فایده است

عضو کمیته علمی ستاد کرونا ما انتظار داشتیم با آغاز ماه مبارک رمضان مردم بیشتر در خانه بمانند، اما اوضاع همچنان تغییر نکرده و خیابان‌ها بسیار شلوغ هستند و با زمانی که مغازه‌ها باز بودند تفاوتی ندارد.

به گزارش مشرق، مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد کرونا، در پاسخ به این سوال که آیا اعمال محدودیت‌ها تا کنون موثر بوده است و با ادامه آن‌ها می‌توانیم شاهد کاهش آمار مبتلایان و به تبع آن مرگ‌ومیر ناشی از کرونا باشیم؟، گفت: کدام قرنطینه؟! اگر محدودیت‌ها را در همین حد ادامه دهیم بی فایده است؛ شما نمی‌دانید اوضاع چگونه است، بیمارستان‌ها مملوء از بیمار هستند و جای خالی ندارند و به محض اینکه فردی مرخص می‌شود بیمار دیگری به جای او بستری می‌شود و به وضعیت فاجعه باری رسیده ایم و بنابراین اعمال محدودیت‌ها در این حد فایده‌ای ندارد.

بیشتر بخوانید:

واکسن بهانه پرداخت ارز نیمایی به آقازاده ها شده؟!

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: ما انتظار داشتیم با آغاز ماه مبارک رمضان مردم بیشتر در خانه بمانند، اما اوضاع همچنان تغییر نکرده و خیابان‌ها بسیار شلوغ هستند و با زمانی که تمام مغازه‌ها باز بودند تفاوتی ندارند، من نمی‌دانم این چه قرنطینه‌ای است و اگر همه جا بسته است مردم به کجا می‌روند؟! در زمان آغاز این پیک یک اعمال قرنطینه سراسری که به درستی انجام شود، طی مدت یک هفته کافی بود، اما در چنین شرایطی بالاخره مردم به نحوی با یکدیگر ارتباط دارند وارد تجمعات می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

خبر جهانپور درباره تولید پنجمین واکسن کرونای ایرانی

وی افزود: ابتلای خانوادگی به طرز وحشتناکی افزایش پیدا کرده و از زمانی که اسم واکسن آمده است، عده‌ای ماسک‌هایشان را برداشته اند و افرادی هم که واکسن زده اند، گمان می‌کنند همه چیز تمام شده و دیگر به کرونا مبتلا نمی‌شوند و این در حالی است که ثابت شده که حتی با وجود زدن واکسن هم اشخاص حتما باید ماسک بزنند، فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و مرتب دست‌های خود را بشویند و بدانند که هیچ چیز تفاوتی پیدا نمی‌کند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا در خصوص کووید طولانی مدت که گفته شده است یک سوم از مبتلایان در نیویورک به آن دچار می‌شوند، توضیح داد: این عارضه بسیار کم رخ می‌دهد، اما وجود دارد و در مورد این ویروس هر چیزی امکان پذیر است و بعد از مدت‌ها از شیوع این بیماری هنوز موارد جدیدی درباره آن کشف می‌شود و این ویروس وحشتناک است؛ در ایران هم این موضوع باید بررسی شود که چه تعداد افراد دچار این عارضه شده اند، اما خوشبختانه من در این مدت با بیماری که دچار کووید طولانی مدت شده باشد مواجه نشده ام.

سرپرست تیم تحقیقاتی واکسن ایرانی کووید ۱۹ در پاسخ دیگری مبنی بر اینکه در شرایطی که همه دنیا با مشکل تامین مواد اولیه مواجه هستند، ما چگونه می‌توانیم تولید انبوه واکسن داشته باشیم؟، اظهار کرد: هر چه جلوتر می‌رویم کمبود مواد اولیه برای تهیه واکسن بیشتر آشکارتر می‌گردد و تمام دنیا هم با این کمبود مواجه هستند و پیش‌بینی هم می‌شد که چنین اتفاقی رخ دهد اما با این وجود به امید خدا ما به زودی تا اواسط اردیبهشت ماه فاز دوم را به پایان می‌رسانیم و مرحله سوم را آغاز می‌کنیم و در حال حاضر کارخانه ساخت واکسن مشغول فعالیت برای تولید واکسن است و ما هم اکنون در این شرکت ‌واکسن سازی ۳۰ هزار واکسنی که برای انجام مطالعه فاز سوم نیاز است را موجود داریم.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
    2 0
    بدون رو در بایستی ! مشهد شخص میره از این ور شهر به حرم برای قرائت قرآن . خب برادر من خواهر من تردد ایجاد میکنی ! پاساژها هم به بهانه تو یواشکی بازن. این طور میخوای بهشتی باشی؟ بدون ملاحظه رنج دیگران. الان یه خانم جوان کارشناس سابق گروه ... دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی فوت شدند. کرونا رو دروغ فرض می کنی ؟ با توکل به خدا پروتکل میشکنی ؟ به همون خدا به خود امام رضا قسم که از دستتون شاکی هستیم . از دست مذهبی نما و غیر مذهبی هر دو فریاد! یاد امام علی ع افتادم که به کمیل گفتن و نشان دادن که یک گروه مذهبی هستن ولی باهوش و عاقل نیستن و یک گروه باهوش دشمن دینن ........ حالا شده داستان ما. مااااااااااااااااااااااااااااااااااا عاشق علی و ولایتیم ولی ولایت حق! حالا حق در دید شما مذهبی نماهای قانون شکن چی باشه خدا عالمه!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس