کد خبر 1246919
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
رکود بازار برنج، دپو را بی‌معنی کرد/ افزیش ۲۰۰ درصدی برنج از ابتدای سال/ تقاضایی برای روغن جامد وجود ندارد

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: برنج کم رونق‌ترین بازار را دارد. حتی تا یک ماه پیش برنج خارجی را به صورت تحمیلی با روغن می‌فروختند.

به گزارش مشرق، قاسمعلی حسنی در مورد بازار مواد غذایی اظهار کرد: هیچگونه کمبودی در هیچ کالایی در بازار نیست، روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اشباع شده است. با افزایش ۳۵درصدی قیمت روغن جامد تقاضای زیادی برای آن وجود ندارد و در بخش بنکداری چندان رغبتی به فروش روغن به خاطر نبود سود ندارند.

 وی ادامه داد: بنابراین مشکلی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، فقط در بازار رکود و سکون کامل حاکم و منتظر دولت جدید است تا مشخص شود سیاست‌های دولت جدید چیست.

وی افزود: در بازار برنج خارجی نیز رکود وجود دارد، قیمت این محصول از ۱۸۵۰۰ تومان تا ۲۲۵۰۰ است که بستگی به کیفیت برنج و میزان شکستگی آن دارد. قیمت برنج ایرانی نیز بین ۲۶ هزار تومان تا ۲۷ هزار تومان است.

حسنی در پاسخ به سوالی در مورد دپوی برنج گفت: برنج کم رونق‌ترین بازار را دارد. حتی تا یک ماه پیش برنج خارجی را به صورت تحمیلی با روغن می‌فروختند. بنابراین از آنجا که مشتری برای برنج وجود ندارد دپو کردن آن بی‌معنی است. البته همیشه باید ذخیره استراتژیک وجود داشته باشد اما دپو در مورد برنج درست نیست چراکه کالایی است که بنکداران برای فروش آن باید به دنبال مشتری بگردند. علت این امر علاوه بر رکود در بازار افزایش قیمت ۲۰۰ درصدی است که از ابتدای سال ۹۹ تاکنون در مورد برنج رخ داد. وقتی برنج خارجی به بیش از ۲۰ هزار تومان می‌رسد تقاضا هم کاهش پیدا می‌کند.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: قبلا واردات برنج ما از کشورهای هند، پاکستان، تایلند، آرژانتین، اروگوئه و آفریقا وارد می‌شد اما امروز واردات برنج به سه کشور هند، پاکستان و تایلند محدود شده است. آشپزخانه‌های صنعتی مانند بیمارستان، پادگان، کارخانجات، دانشگاه و... به علت سهولت در پخت از برنج هندی استفاده می‌کنند. بنابراین بنابر تقاضا در بازار برای واردکنندگان واردات برنج این کشور جذابیت بیشتری دارد.

وی در ادامه اضافه کرد: در مورد شکر با قیمت مصوب در یک سال گذشته همیشه محدودیت عرضه وجود داشته، اما شکر با قیمت آزاد به هر میزان که بخواهید در بازار موجود است. فقط نرخ‌های دستوری جواب نمی‌دهد. به طور کلی هر کالایی با قیمت آزاد به هر میزان در بازار موجود است.

منبع: ایلنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
    0 0
    همه برنج کار شدن با قیمت فلک باید وارد کرد
  • خدا حافظ دولت علافان و حرافان IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
    0 0
    مشکل قحطی کالا (نوع اول قحطی)مثل قدیم نیست اما مشکل قحطی پول(نوع دوم قحطی) است شیعیان به امید جمعه ظهور زنده اند
  • وطنم IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
    0 0
    "قیمت برنج ایرانی نیز بین ۲۶ هزار تومان تا ۲۷ هزار تومان است." آره جان خودشان. یه سری به فروشگاه های زنجیره ای یا بزرگ بزنید. همین دیروز رفتم، برنج ایرانی 4.8 کیلویی (فروشگاه افق) یادم نیست طارم بود یا هاشمی قیمت زده بود 198 هزار تومان. یه ضرب و تقسیم انجام بدید متوجه میشید اونها کیلویی حدودا 40 میفروشن. دم کارخونه شالیکوبی شمال هم قیمت برنج هاشمی 28 تومان هستش. ایشون برنج ایرانی منظورش چیه؟ البته این رو هم بگم خیلی از دلال های شهرهای دیگه میان کارخونه برنج میخرند و به بقیه هم ترفند آموزش میدهند که این برنج رو با فلان برنج ارزان قاطی کنید هم سودش بیشتره هم کسی متوجه نمیشه. خدا بزنه کمر این جور کاسب ها رو بشکنه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس