پيش از اين طرحي از سوي دفتر بانوان وزارت آموزش و پرورش مبني بر شاداب سازي و محرم سازي مدارس دخترانه به معاونت عمراني داده شده بود که در آن بايد ديوارهاي مدارس را بلند تر مي کردند تا از ساختمانهاي بلند اطراف ديد نداشته باشد.
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس کشور ادامه داد: راه حل مشکل حجاب در مدارس دخترانه مي تواند با معماري فضاي آموزشي به شکل حياط مرکزي حل شود. در واقع در مدارسي که با اين شيوه ساخته مي شوند دانش آموزان دختر آزادي عمل بيشتري دارند و راحت ترند.
رئيسي با بيان اينکه در سالهاي گذشته به ورزش دانش آموزي به خصوص در مدارس دخترانه توجه نشده گفت: واقعيت اين است که مدارس دخترانه ما محدوديتهاي فراواني دارند و امکان تحرک دانش آموزان در فضاهاي کوچک مدرسه وجود ندارد، اما در طراحي کنوني مدارس به اين مسائل توجه مي شود تا دانش آموزان دختر نيز همچون پسران از آزادي عمل برخوردار باشند.