کد خبر 1268923
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۲
مردم دغدغه قطع اینترنت دارند

یک پژوهشگر فضای مجازی با بیان اینکه مردم دغدغه قطع اینترنت دارند و شغلشان به فضای مجازی وابسته است، گفت: با وجود تمام ایرادات طرح صیانت نباید حکمرانی را به واتس‌اپ و گوگل واگذار کنیم.

به گزارش مشرق، نخستین جلسه از سمینار علمی حکمرانی فضای مجازی با موضوع «طرح حمایت از حقوق کاربران از منظر کلی (گذشته، حال و آینده)» توسط پژوهشگاه فضای مجازی، دانشگاه امام صادق و دانشگاه آزاد برگزار شد.

در این جلسه که با مدیریت علمی محمدصادق نصراللهی عضو هیئت علمی دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار شد، صادق ستاری فرد مدیر حوزه تقنین معاونت مطالعات فرهنگ و آموزش مرکز پژوهش‌های مجلس، محمد کشوری کارشناس فناوری اطلاعات و محمدحسین انتظاری مدیر گروه سیاستگذاری و حکمرانی فضای مجازی اندیشکده تداوم، به بحث و تبادل نظر در این مورد پرداختند.

بیشتر بخوانید:

پیامک «طرح صیانت از حقوق کاربران» را باز نکنید

محمدحسین انتظاری مدیر گروه سیاستگذاری و حکمرانی فضای مجازی اندیشکده تداوم در این نشست موضوعاتی چون ابهامات موجود در طرح، تفاوت میان حکمرانی و تنظیم گری، دغدغه‌های مردم و لزوم اصلاح فضای رسانه‌ای موجود پیرامون طرح را مورد بررسی قرار داد.

وی گفت: مردم در مورد خدمات پایه کاربردی و مصادیق آن سوال دارند؛ نه اینکه چه کسی تنظیم گر است. این قبیل جنجال‌ها، در همه کشورها در سطح ژورنالیستی وجود دارد. مردم دغدغه قطع اینترنت دارند زیرا آموزش و شغلشان به فضای مجازی بستگی دارد.

انتظاری با انتقاد از رویکرد دولت پیشین در مواجهه با فضای مجازی، گفت: ما جریان‌هایی در دولت داشتیم که هر حرکتی در حوزه حکمرانی فضای مجازی را به مثابه محدودگری اینترنت می‌پنداشت و اعتقادی به حکمرانی نداشت‌.

مدیر گروه سیاستگذاری و حکمرانی فضای مجازی اندیشکده تداوم افزود: ما با وجود تمام ایرادات و نواقص موجود، نمی‌توانیم حکمرانی را به واتس‌اپ و گوگل واگذار کنیم و از خودمان رد صلاحیت کنیم. اعمال این حاکمیت نباید دست خارجی‌ها باشد. جای انتقاد زیاد است اما اینکه مدیریت را به پلتفرم‌ها و شرکت‌های خارجی بسپاریم به معنای استعمار است.

انتظاری با اشاره به ناکارآمدی‌های موجود در پلتفرم‌های داخلی، دستیابی به شبکه ملی اطلاعات را راهکار حل مشکلات موجود دانست و گفت: ما به جز فیلترینگ هیچ ابزاری در اختیار حکمران نگذاشته ایم. شبکه ملی اطلاعات ابزار حکمرانی را توسعه می‌دهد. از طریق شبکه ملی اطلاعات می‌توان بخش بزرگی از ترافیک را به داخل کشور منتقل کنیم.

وی تاکید کرد: ما به جای یک قانون کلی، به قوانین مادر نیاز داریم و باید این قوانین مادر قدم به قدم پیش رفته و جامعه را با خود همراه کنند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • RU ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    9 3
    مردم در ایران دغدغه خیلی چیزها رو دارند که در اروپا و آمریکا و خیلی کشورهای پیشرفته دیگه جزو بدیهیات زندگیشون است.
    • IR ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
      0 1
      مثل چی؟
    • DE ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۸
      1 0
      مثل چی ؟ الان بهت میگم . اقتصاد خوب . آزادی . پاسپورت با کیفیت برای سفر. نبود بیکاری . ازادی و سرعت عالی اینترنت . سیاست مدار های مردمی .حقوق عالی. دیگه برات بگم؟
  • IR ۱۸:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    5 1
    حقیقت بدون گوگل مگه میشه زندگی کرد؟ شما اگه دغدغه اینترنت پاک دارید برید ترافیک سایتهای ..... رو کم کنید چکار به گوگل دارین
    • IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
      4 0
      دقیقا ! دیگه در دانشگاه رو ببندن ابرو مند تره. تمام سرچ ها و مقالات تو google scholar بدست میاد.
  • IR ۱۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    4 0
    تا حالا با اینترنت ملی کار کردین ما تو مدرسه با اون تا دوماه پیش هم کار میکردیم سرعت مزخرف اکثرا قطع یکدونه فایل چند مگ بعضی وقتها یکساعته بارگذاری میشد اخر از شرش راحت شدیم
  • IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    2 0
    مردم مردم نکن. انگار با تک تک مردم حرف زده. راست میگین رو.... رو بازخواست کنین کاری هم به دغدغه ی ما نداشته باشین.
  • ممد ۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
    0 0
    نبودن گوگل میشه قطعی اینترنت یا ایتنترنت همون اینترنت ملی
  • DE ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۸
    1 0
    من نه کاری به اینستا . واتساپ یا ... ندارم اما گوگل حذف بشه رسما فرار از کشور 100برابر میشه
  • IR ۰۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۳
    0 0
    اینترنت غیر انلاین جهانی انتخاب مردم ایران نیست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس