به گزارش مشرق به نقل از مهر، رضا حمیدی مشاور و مسئول برنامهها و پیگیریهای ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره وضعیت میراث به جا مانده از سیمین دانشور و جلال آل احمد به خبرنگار مهر گفت: وزارت ارشاد برای کدگذاری کتابهای به جا مانده از جلال آل احمد و سیمین دانشور اعلام آمادگی کرد و این کار هم انجام شد.
وی ادامه داد: البته برخی اختلافها بین خواهر و دخترخوانده سیمین دانشور پیش آمده است که استناد آنها نیز به وصیتنامه آن زندهیاد و نقل قولهای وی است. در حال حاضر وزارت ارشاد هیچ دخالتی در این زمینه نمیکند تا این اختلاف به صورت قانونی و حقوقی و یا با توافق طرفین برطرف شود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه هدف وزارت ارشاد حمایت از میراث معنوی به جا مانده از دانشور و آل احمد است، بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است که از کتابها و دستنوشتههای به جا مانده حفاظت شود و به صورت منسجم در یکجا به نام آنها گردآوری و نگهداری شود.
حمیدی در پایان گفت: ولی تا اختلافات اشاره شده وجود داشته باشد ما موضعی نخواهیم گرفت و پس از رفع این مسائل، ورود خواهیم کرد.
پیش از این علی خلاقی، همسر لیلی ریاحی دخترخوانده زندهیاد سیمین دانشور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وصیتنامه منتشر شده از دانشور که در آن به مالکیت اموال و آثار او توسط لیلی ریاحی صحه گذاشته شده است، گفته بود: من و همسرم در اعتراض به رفتار زننده ویکتوریا دانشور در تلاش برای واگذاری منزل سیمین و جلال در مقابل پول نقد، پس از فوت سیمین تاکنون به منزل دانشور پا نگذاشتهایم و بیم آن داریم که حضور ما در این منزل منجر به این شود که احیانا وسیلهای از این منزل گم شود و مسئولیتش را بر گردن ما بگذارند.
در حال حاضر خواهر و دخترخوانده زندهیاد سیمین دانشور هر یک مستند به وصیتنامهای از وی مدعی هستند که میتوانند میراث به جای مانده از او را مدیریت کنند.
مشاور ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام اینکه کدگذاری کتابهای به جا مانده از سیمین دانشور و جلال آل احمد به منظور حفاظت از این میراث معنوی صورت گرفته است، تصمیمگیری درباره این آثار را به رفع اختلاف بین خواهر و دخترخوانده دانشور دانست.