به گزارش مشرق، سرطان سینه یکی از مهم ترین معضلات جدی برای بانوان است که متاسفانه سن مبتلایان به این نوع سرطان در ایران پایین تر از میانگین جهانی است.
بیشتر بخوانید
۱۰ اشتباه رایج در آشپزی
برای کاهش احتمال ابتلا به این سرطان بهتر است از استرس و اضطراب دوری کرده، فعالیت های ورزشی و تحرک را در برنامه روزانه خود قرار دهید، تغذیه مناسب داشته باشید و لباس های تنگ نپوشید. البته به یاد داشته باشید که مصرف روزانه کلم بروکلی، هویج، شیر سویا، امگا۳، ویتامین D و روغن زیتون می تواند شانس ابتلا به سرطان سینه را در شما کاهش دهد.
ماکارونی مهم ترین عامل ابتلا به سرطان سینه
ماکارونی یک غذای محبوب و دوست داشتنی برای تک تک اعضای خانواده است اما باید بدانید که این غذای خوش طعم برای سلامت زنان بسیار خطرناک و مضر است.
طبق نظریه دانشمندان و متخصصان خوردن بیش از حد پاستا و ماکارونی باعث بروز بیماری های قلبی و ایجاد اختلال در رگ های خونی زنان خواهد شد؛ در واقع با افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون ماکارونی می تواند ترشح هورمون زنانه استروژن را تحت تاثیر قرار دهد. طبق اعلام دانشمندان جهان خطرناک ترین نوع ماکارونی از آرد سفید با کیفیت تولید می شود