به گزارش مشرق به نقل از دیلیمیل، دانشمندان میگویند جویدن آدامس ساخته شده از عصاره قارچ میتواند در برابر کووید ۱۹ محافظت کند.
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که کیتوزان، نوعی قند مشتق شده از صدفها و قارچها، میتواند با توانایی ویروس در چسبیدن به سلولهای سالم و ایجاد عفونت تداخل داشته باشد.
مطالعات نشان داده است که پس از ۳۰ دقیقه جویدن این آدامس، کیتوزان مبارزه با کووید به وفور در بزاق باقی میماند.
پیش از این نیز محققان آدامس حاوی پروتئینی ساخته بودند که ذرات ویروس را به دام میاندازد و میتواند انتشار قطرات آلوده به ویروس را زمانی که افراد آلوده به ویروس صحبت میکنند، نفس می کشند یا سرفه میکنند، محدود کند.