وزیر خارجه: در مذاکرات به توافق نزدیک هستیم/ حمایت ایران از حل و فصل بحران یمن و پایان جنگ

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پیشنهادات مان را در مورد موضوعات باقیمانده از طریق مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا به طرف آمریکایی منتقل کرده‌ایم و اکنون توپ در زمین آمریکاست.

به گزارش مشرق، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان در مورد آتش بس در یمن و مذاکرات وین گفت‌وگو کرد.

در ابتدای این گفت‌وگو دبیرکل سازمان ملل برقراری آتش بس در یمن را تبریک گفت و اظهار داشت: این یک موفقیت و پیروزی مشترک است که در نتیجه تلاش‌های همه طرف‌ها به دست آمده است.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن ابراز خرسندی از برقراری آتش بس در یمن و تشکر از نقش دبیرکل در این خصوص، تأکید کرد: اکنون زمان آن است که قدم‌های اساسی در راستای برقراری صلح و ثبات در یمن و بویژه لغو کامل تحریم‌های انساندوستانه برداشته شود.

امیرعبداللهیان ضمن اعلام تداوم حمایت جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل بحران یمن و پایان جنگ در این کشور گفت: امیدواریم همزمان با برقراری آتش‌بس، محاصره کامل مردم یمن نیز متوقف شود تا این فرصت مهم از دست نرود.

وزیر امور خارجه کشورمان بر اهمیت ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم یمن تاکید کرد.

وی همچنین ضمن استقبال از سفر آقای گروندبرگ، فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن به منطقه و با اشاره به دستور کار شورای امنیت برای صدور دو بیانیه مختلف در مورد یمن اظهار داشت: ما از صدور بیانیه شورای امنیت در حمایت از آتش بس استقبال می‌کنیم، اما بیانیه دیگری که به صورت یک جانبه و بدون در نظر گرفتن حملات عربستان به یمن و در محکومیت دولت نجات ملی مطرح می‌باشد، غیرسازنده است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در مورد آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین اظهار داشت: ما در مذاکرات به توافق نزدیک هستیم و پیشنهادات مان را در مورد موضوعات باقیمانده از طریق مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا به طرف آمریکایی منتقل کرده ایم و اکنون توپ در زمین آمریکاست.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل مذاکرات مهم انجام شده در وین را حائز اهمیت خواند و ابراز امیدواری کرد: طرفین هر چه زودتر به توافق برسند.

وی در پایان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: تلاش داریم تا برنامه‌ای را تحت عنوان «ابتکار همبستگی رمضان» با هدف برقراری صلح و اقدامات بشر دوستانه در دستور کار خود قرار دهیم.

لازم به ذکر است دو طرف در خصوص موضوعات دیگر بین المللی از جمله افغانستان و اوکراین نیز به تبادل نظر پرداختند.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • مهران US ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    0 2
    با سلام این توافق نیست که شما به آن نزدیک هستید. چیزی که به آن هستید تحریم‌های بیشتر است. آقای امیر عبداللهیان، لطفا مردم را فریب ندهید.
  • محمد IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    0 2
    چقدر این دروغ ها رو تکرار میکنید. توافق شما رو هم خواهیم دید.
  • IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    0 1
    دو خبر خوب صلح دریمن ، برجام مقبول
  • IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    1 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، توافق نکردن بر یک چنین توافق کردنی شرف دارد. مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم توافق مجدد با شیطان بزرگ و مستکبران و زورگویان دنیا، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام در روز ملی فناوری هسته‌ای با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.
  • IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    1 0
    مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند. مطمئناً عدم توافق با شیطان بزرگ قلدر و سه نوچه‌ی اروپائیش بزرگترین موفقیت در مذاکرات است. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. تجربه‌ی برجام در دولت قبل به ما نشان داد که اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد، لذا ما به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم که به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. بهترین راه این است که بدون هیچ‌گونه توافقی، مذاکرات را تا بیستم فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای تعلیق کنیم؛ چنانچه تا آن تاریخ تمام تحریم‌ها لغو شد و این امر راستی‌آزمایی گردید و تمام مطالباتمان هم وصول شد، به مذاکرات برگردیم و در غیر این‌ صورت در همان روز این شجره‌ی خبیثه‌ی برجام را که از روی زمین ناپاک و بی‌ثمر اعتماد به غرب برکنده شده و ثبات و قراری ندارد را برداریم و آن را بر سر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بکوبیم و با اقتدار از برجام خارج شویم. نباید گذاشت اقتصاد کشور بیش از این شرطی شود؛ کار عمده خنثی کردن تحریمها از طریق ایجاد حرکت تولید داخلی و تحرک اقتصادی داخلی است.
  • حاجی IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    1 1
    کم توپ رو بندازید تو زمین امریکا
  • NL ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    1 0
    خدا کنه که توافقی اتفاق نیفته که باز درنهایت حسن ظن حماقت ایرانیاروثابت کنه .بعد ازنابودی همه سانتفیوزها واکسی کردن همون چند کیلو شصتد صد ویتون ریزی بهمن غیرتو سهامتوووو ایرانی دوباره ترامپ بااین جدید بیادو زیر میز بزنه.بتمام مقدسات قسم آمریکا هرگز نخواهد گذاشت ایران ازمنافع این قرارداد ننگین جام سود قابل توجهی ببره مگر چند ماه اول.والسلام
  • IR ۰۸:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۶
    0 0
    تكرار هرروزه اين مطلب كه ما درمذكرات به توافق نزديك هستيم ترجمان شعر كوچه فريدون مشيرى است تو به من سنگ زدى نه رميدم نه گسستم من همان اهوى دشتم بى تو به سر نمى شود منتظرت هستم تا برگردى

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس