کد خبر 1371548
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷
نگرانی «ایهود باراک» از قریب‌الوقوع بودن نابودی رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با اشاره به تاریخ گفت که نگران است اسرائیل نیز همچون حکومت‌های صهیونیستی پیشین در دهه هشتم خود نابود شود.

به گزارش مشرق، «ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه عبری ‌ «یدیعوت آحارانوت» از نگرانی خود درباره نابودی این رژیم خبر داد و گفت که در تاریخ، هیچ حکومت یهودی بیش از ۸۰ سال عمر نکرده مگر در دو مورد استثنا.

بنابر گزارش امروز (شنبه) پایگاه خبری شبکه «الجزیره» به نقل از یدیعوت آحارانوت، ایهود باراک در این خصوص گفت: «در طول تاریخ یهودیت، حکومت یهودیان بیش از ۸۰ سال عمر نکرده مگر در دو دوران: دوران پادشاه داود و دوران حشمونیان   که در هر دو دوره نیز دهه هشتم سرآغاز تجزیه آن‌ها بوده است.»

باراک در ادامه اشاره کرد که رژیم صهیونیستی نیز در دهه هشتم شکل‌گیری خود به سر می‌برد و او نگران است که نفرین این دهه همچون حکومت‌های پیشین شامل این رژیم نیز بشود.

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به چند کشور دیگر در این خصوص اشاره و بیان کرد که آمریکا نیز در دهه هشتم عمر خود شاهد جنگ داخلی بوده. ایتالیا در دهه هشتم حکومت خود به کشوری فاشیستی تبدیل شده است. آلمان در دهه هشتم خود به کشوری نازی مبدل شده و این امر در نهایت به شکست و تجزیه این کشور انجامیده. اتحاد جماهیر شوروی نیز در دهه هشتم انقلاب کمونیستی تجزیه شده است.

تاکنون مقامات سیاسی، امنیتی، نظامی و شخصیت‌های علمی و رسانه‌ای صهیونیستی متعددی از احتمال «فروپاشی اسرائیل» سخن گفته‌اند. «آری شاویط» تحلیلگر یهودی روزنامه عبری «هاآرتص» یکی از موارد چنین تحلیل‌هایی است. او در این تحلیلی با عنوان «اسرائیل نفس‌های آخر را می‌کشد» پیشتر نوشته بود: «دیگر جای زندگی در کشور نیست و باید به سانفرانسیسکو یا برلین رفت. ممکن است از نقطه بی بازگشت عبور کرده باشیم و دیگر امکان پایان دادن به اشغال، توقف شهرک‌سازی و دستیابی به صلح، امکان اصلاح صهیونیسم، نجات دموکراسی و تجزیه کشور وجود نداشته باشد.»

«شائول آریل» ژنرال یگان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و کارشناس حوزه مناقشه اعراب-اسرائیل نیز در روزنامه هاآرتص نوشته بود که رژیم صهیونیستی راهبردهایی را مبنای خود قرار داده که تحقق «آرمان صهیونیسم» در خاک فلسطین اشغالی را به شکست منتهی کرده و رژیم صهیونیستی در مسیر بر باد رفتن کامل این آرزو قدم بر می‌دارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هم از جمله افرادی است که در خصوص زوال این رژیم ابراز نگرانی کرده بود. او در تاریخ نهم اکتبر ۲۰۱۷ در جشن «سوکوت» یهودیان گفته بود: «تمامی تلاش خود را برای اینکه اسرائیل صدمین سالروز تأسیسش را ببیند به کار خواهم گرفت، اما این یک امر حتمی نیست. تاریخ به ما یاد داده است که حکومت مردم یهود بیش از هشتاد سال تاکنون دوام نیاورده است که مربوط به دوره حشمونیان است.»

نگرانی از فروپاشی رژیم صهیونیستی در میان بسیاری از سران امنیتی و اطلاعاتی این رژیم نیز وجود دارد و برخی از آن‌ها در مناسبت‌های مختلف به بیان نگرانی خود پرداخته‌اند. «کارمی گیلون» رئیس سال‌های ۱۹۹۵ الی ۱۹۹۶ سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) نیز پیش از این در اظهاراتی گفته بود: «ادامه سیاست‌های ضد مسجد الاقصی به جنگ یأجوج و مأجوج علیه مردم یهود و در نهایت به ویرانی اسرائیل منجر می‌شود.». «مئیر داگان» رئیس اسبق سازمان تروریستی موساد هم در گفت‌وگو با شبکه ۱۲ عبری‌زبان در این باره گفته بود که از آینده «آرمان صهیونیسم» احساس خطر می‌کند. «افراییم هالوی» نهمین رئیس موساد هم در هفتادمین سالگرد تشکیل رژیم صهیونیستی گفته بود: «ما در آستانه فاجعه هستیم. در یک تاریکی قبل از ورود به جهنم به سر می‌بریم.»

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی مختاری 291 IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۷
    0 0
    با سلام. وقتی که بین دو گروه ظالم جنگی به وجود می آید، مسلمانان نباید در آن جنگ دخالت کنند؛ ما فقط باید کُشته شدن و یا آواره شدن مردم عادی و غیر نظامی را محکوم کنیم؛ همین. نتیجۀ چنین جنگی این است که ظالمی می رود و ظالم دیگری جایگزینش می شود. هدف اصلی و نهایی جنگ اوکراین و روسیه، غلبه بر جمعیت کشور مظلوم فلسطین است. تا حالا هم عدۀ زیادی از یهودیان آواره شده از اوکراین به اسرائیل (سرزمین های اشغال شدۀ فلسطین مظلوم) پناهنده شده اند. دین واقعی ولادیمیر پوتین و سرگین لاوروف، مسیحیت صهیونیستی است؛ آن ها رابطۀ بسیار نزدیکی به اسرائیلی ها دارند؛ و در تل آویو هم سفارت دارند؛ تل آویو هم در مسکو سفارت دارد. سرگین لاوروف قبلاً گفته بود: تضمین امنیت اسرائیل اولویت اصلی روسیه است. اگر از آن ها بپرسید که بین «رابطه با تهران» و «رابطه با تل آویو» کدام را انتخاب می کنید، خیلی واضح و قطعی می گویند: تل آویو. ولادیمیر زلنسکی هم یک یهودی صهیونیست است؛ شناسنامۀ اسرائیلی دارد؛ دورۀ سربازی اش را در ارتش جنایتکار اسرائیل گذرانده است؛ رئیس جمهور یک حکومتی است که با کودتای سال 2014 بر سر کار آمده است؛ اکنون هم در حال خیانت به مردم اوکراین است. او هم رابطۀ بسیار نزدیکی به اسرائیلی ها دارد. اوکراین هم در تل آویو سفارت دارد؛ تل آویو هم در کی‌یف سفارت دارد. همۀ آن ها (پوتین، لاوروف، زلنسکی، آمریکا و اسرائیل و انگلیس) جنایتکار هستند و دست شان در یک کاسه است؛ هدف واحد آن ها این است که به وسیلۀ ایجاد جنگ و ناامنی، یهودی های سراسر دنیا را مجبور کنند تا به اسرائیل (سرزمین های اشغال شدۀ فلسطین مظلوم) مهاجرت کنند؛ همانطور که قبلاً این کار را کرده اند. «خودزنی کردن» کثیف ترین حقه و فریبی است که تا حالا توی عُمرم دیده ام؛ دشمنان ما سال های زیادی است که با خودزنی کردن در حال غرامت گرفتن از ما هستند. پس بنابراین ما به جای اینکه ذهن مان را درگیر جنگ اوکراین کنیم باید به فکر دفاع از کشور مظلوم فلسطین باشیم؛ و همانطور که کُشته شدن و یا آواره شدن مردم عادی و غیر نظامی را محکوم کرده ایم، مهاجرت یهودی های آواره شده از اوکراین به اسرائیل (سرزمین های اشغال شدۀ فلسطین مظلوم) را هم محکوم می کنیم و آن ها را دشمن خود می دانیم. این ۴۰۰۰ واحد را برای یهودیان آواره شده از اوکراین می سازند. هدف از جنگ اوکراین همین است.
    • nez ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۴
      0 0
      نظام موضعش مشخصه؛ با جنگ مخالف بوده همیشه؛ حتی در قضیه فلسطین پیشنهاد رسمی نظام برگزاری همه پرسی از ساکنین بومی فلسطین برای تعیین نظامشون بوده.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس