از دور دیدی چون یه نارنجک اصلا نه اتیش میده نه دود ولی فاصله 10 متر دور تار دورش موجش میکشه این که اندازه 10 تا نارنجک بود مطمعن باش هر کی تو ساختمون باشه رو میکشه
قشر مرفه دارای قدرت در حال نابودی مواضع مردم عادی ایران است و ثروتمندان را ثروتمندتر و متوسط و فقیر را گدا و تبدیل به ابن سبیل می کند فعلا مواضع ما زیر بمباران
اتفاقا هر چی می کشیم از همین مردم عادی و عوام ایران داریم می کشیم که تشخیص نمیدن به کی باید رای داد و به کی نباید رای داد، یه آخوندک انگلیسی با وعده ی لخت کردن زنها و رسیدن قیمت پراید به هزار تومن رای اونها رو میخره و این مردم عادی هم دو دوره بهش رای میدن...خدا رو صدهزار مرتبه شکر که تصمیمات مهم و کلیدی کشور دست مردم عادی و نمایندگان عامی و امی اونها نیست وگرنه الان آواره و در به در این کشور و اون کشور بودیم.
وقت خواب، ساعت زنگ دار بذار خواب نمونی...30 درصد خاک اوکراین همین الان دست روسیه است، ترامپ هم آدم جنگیدن نیست، بعد از اینکه پایگاه آمریکایی ها توسط سپاه هدف قرار گرفت تو سخنرانی روز بعدش داشت از ترس پس می افتاد، حالا شما فکر میکنی آدم جنگیدن با روسیه است؟ ترامپ مصداق بارز یه طبل تو خالی و پر سر و صداست، یه آدم عیاش راحت طلب که فقط جیب خودش براش مهمه.
لحظه پودر شدن تانک روسیه و بزار ، به اون میگند انفجار !!! این چی بود آخه....ترقه بمبی بود ؟
وقتی تجهیزات روسیه رو میبینم میفهمم چرا انقدر از ناتو میترسه!!