به گزارش مشرق به نقل از فارس، مهدي فلاحنژاد مجري اين طرح گفت: اين سيستم قابليت مانيتورينگ فعاليت الکتريکي قلب افراد را از راه دور ميسر ميسازد و از آنجا که امروزه درصد بسيار بالايي از افراد در شهرها و روستاها امکان استفاده از سيستم تلفن همراه را دارند در صورت ايجاد پايگاههاي مناسب در بيمارستانها و درمانگاهها امکان پايش وضعيت قلبي افراد تحت خطر فوقالعاده ميسر ميشود.
وي تصريح کرد: استفاده از چنين سيستمهايي باعث افزايش سلامت افراد جامعه، کاهش درصد مرگ و مير ناشي از سکتههاي قلبي، کاهش هزينهها و سفرها ميشود.
وي در بيان قابليتهاي اين پروژه گفت: اين پروژه منجر به ساخت يک سيستم چند منظوره شد که چندين کاربرد از جمله افزودن قابليتهاي ذخيره در فايل، نمايش در محيط گرافيکي و ارسال از طريق MMS به يک گوشي تلفن همراه ديگر در شبکه مخابراتي کشور، ساخت سيستم ثبت سه کاناله ECG و پايش بلادرنگ توسط کامپيوتر و امکان ذخيرهسازي بر روي آن را شامل ميشود.
وي بيان داشت: اين پروژه به صورت کامل در ايران براي اولين بار انجام شده که با توجه به سيستم مخابراتي کشور و نيازهاي آن قابل توسعه است.
فلاحنژاد خاطر نشان کرد: در پروژه طراحي شده کاربر در صورت عدم دسترسي به رايانه ميتواند سيگنال را به گوشي تلفن همراه خود ارسال کرده و آن را براي پزشک، درمانگاه يا مرکز مربوطه ارسال کند.
اين پروژه در قالب پايان نامه کارشناسي ارشد مهندسي پزشکي گرايش بيوالکتريک ارائه و به راهنمايي محمدحسن مرادي به انجام رسيده است.
سيستم بيسيم بلوتوث براي مانيتورينگ سيگنال قلب با قابليت ارسال به تلفن همراه توسط پژوهشگر دانشکده مهندسي پزشکي دانشگاه صنعتي اميرکبير طراحي و ساخته شد.<BR>