امیر حیدری

فرمانده نیروی زمینی ارتش از ورود نخستین سامانه پدافند هوایی به این نیرو در راستای طرح‌های ارتقای لبیک نزاجا خبرداد.

به گزارش مشرق، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش ، درباره آخرین دستاوردهای این نیرو گفت: ما برای اینکه کارآمدی یگان‌های نیروی زمینی ارتش مطابق با نیازهای عملیاتی روز انجام شود باید ویژگی‌ها، مختصات و مشخصاتی داشته باشد. در این راستا، سه طرح لبیک ۱، لبیک ۲ و لبیک ۳ را طراحی کرده و خدمت فرمانده معظم کل قوا ارائه کردم.

وی افزود: لبیک ۱ برای کارآمدسازی یگان‌ها برای نیاز عملیاتی روز است که یک ساختار جدید و متفاوت از ساختار گذشته نیروی زمینی ارتش طراحی و خدمت رهبر انقلاب ارائه شد. این ساختار قادر است با چابکی و تحرکی که در ذات این ساختار دیده شده می‌تواند با تحرک خود در رزم نزدیک زمینی قدرت خود را به دشمن تحمیل کند.

امیر حیدری با بیان اینکه طرح لبیک ۱ حدود ۳ سال است که در حال اجرا است، بیان کرد: یگان‌های متحرک هجومی و واکنش سریع جزو یگان‌هایی است که در این طرح ایجاد شده است. متحرک هجومی یعنی قدرت صددرصدی تحرک و تهاجم که هنوز بخش‌های سایبری، موشکی و پهپادی آن باقی مانده است. این طرح یک بسته کامل از پاسخگویی به نیازهای عملیاتی روز است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره طرح لبیک ۲ بامحوریت تسلیح این نیرو به تسلیحات جدید تصریح کرد: ضرورت دارد نیروی زمینی ارتش به تسلیحاتی مجهز شوند که چهار ویژگی داشته باشند. نخست؛ دورزن باشند یعنی بتوانند عمق عملیاتی لشکرهای دشمن را هدف قرار بدهند که ما مبنا را ۳۰۰ کیلومتر درنظر گرفتیم. دوم؛ نقطه‌زنی و دقیق‌زنی، چرا که جنگ‌های آینده مبتنی بر اثرگذاری است نه تخریب.

وی افزود: سومین ویژگی، هوشمندبودن تسلیحات است که بتوان با هزینه زیاد برای یک گلوله یک هدف راهبردی را منهدم کرد. چهارم؛ شبکه‌شدن، یک هم افزایی در شبکه‌شدن داشته باشند.

امیر حیدری از تشکیل یگان موشکی نیروی زمینی ارتش با موشک‌های نقطه‌زن، دورزن، قابلیت شبکه‌ و هوشمند خبر داد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره سایر تجهیزات جدید وارد شده به این نیرو گفت: سامانه پدافند هوایی را به این نیرو وارد کرده‌ایم که توانمندی‌های خوبی دارد.

وی با اشاره به توانمندی پهپادی نیروی زمینی ارتش بیان کرد: یگان پهپادی را با چندین پایگاه منطقه‌ای بسیار گسترده ایجاد کرده‌ایم که همه پهپادهای موجود در آن‌ها هوشمند، دقیق‌زن، نقطه‌زن و چند قابلیت دیگر را دارا هستند.

امیر حیدری در ادامه از ورود تسلیحات هوشمند به نیروی زمینی ارتش خبرداد و گفت: در این راستا، هوشمندسازی توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری به پایان رسیده و این هوشمندسازی در سایر بخش‌ها نیز ادامه دارد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش هدف از طرح لبیک ۳ نزاجا را حوزه مهندسی اعلام کرد و افزود: این طرح در حوزه مهندسی است. ساخت پادگان‌ها، بیمارستان‌ها و خانه‌های سازمانی از این جمله هستند.

وی در پایان با بیان اینکه ما از ارتقای منزلت کارکنان خود غافل نبودیم، گفت: در این راستا، ۳۱ طرح لبیک را برای کارکنان نیروی زمینی ارتش طراحی کردیم و سه اصل ولایت‌محوری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری را به عنوان اصول فرماندهی تعریف کرده‌ایم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
    4 0
    شاید بهتر باشه برای توانمند سازی نیروی زمینی ، اول از تجهیزات انفرادی شروع کنید ، مثل اسلحه انفرادی ، کلاه فایبرکچ کلاس ، جلقه و ... . بزرگترین رکن نیروی زمینی ، سرباز است و باید به تجهیزات آن توجه ویژه شود .
  • سیدمرتضی IR ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
    4 0
    برای نیروی زمینی یک سامانه مثل پانیستر گزینه خیلی خوبیه البته اگر هدایت مپج میلتری نباشه بهتره و سامانه اس۳۵۰با تعداد بالای موشک هدایت ترکیبی چه در پدافند هوایی نیروی زمینی چه در زرهی چه در افراد فرمانده خیلی مهمه و شکل نکاه فرمانده تاکتیک و استراتژی فرمانده اونا تأیین میکنن که تجهیزات چی باشن بر طبق امکانات موجود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس