به گزارش مشرق به نقل از انگجت، در حالی که کوک نحوه استفاده از این تراشهها را افشا نکرده، انتظار میرود تراشههای ۴ و ۳ نانومتری نسل بعدی آیفونها، رایانههای مک و سایر محصولات کلیدی در خود آمریکا تولید شوند. اپل در حال حاضر بزرگترین مشتری تی اس ام سی است.
شرکتهای فناوری آمریکا بیم دارند در صورت درگیری این کشور با چین بر سر تایوان نتوانند به تراشهها و نیمه هادیهای تولیدی در تایوان دسترسی داشته باشند و از همین رو سرمایه گذاریهای گستردهای برای تولید انواع سخت افزار در درون خاک آمریکا انجام دادهاند.
انتظار میرود کارخانه فونیکس در سال ۲۰۲۴ تولید خود را آغاز کند. به دلیل افزایش تقاضا، کارخانه بعدی در سال ۲۰۲۶ راه اندازی میشود. در مجموع، این دو کارخانه سالانه حدود ۶۰۰۰۰۰ ویفر تراشه خواهند ساخت. شرکت تایوانی ۴۰ میلیارد دلار برای راه اندازی این کارخانهها هزینه میکند و با استفاده از مزایای قانون تراشه و علم که به منظور ایجاد انگیزه برای تولید داخلی نیمه هادی ایالات متحده تصویب شده، یارانه نیز دریافت میکند.
اینتل هم در حال ساخت کارخانههایی در آریزونا و اوهایو است. این شرکت قصد دارد یک کارخانه ریختهگری برای سایر شرکتهایی که به دنبال برونسپاری تولید تراشه هستند، راه اندازی کند و برای ساخت قطعات مورد نیاز اپل هم ابراز علاقه کرده است.