11 نکته از ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان قم/ روند درمان چند دانش‌آموز ادامه دارد؟

سریال اعلام مسموم شدن دانش‌آموزان درمدارس قم همچنان ادامه دارد؛ روز گذشته هم با ورود دادستان کل کشور پرونده روی میز دادستانی قم قرار گرفت.

به گزارش مشرق، سریال اعلام مسمومیت درمدارس قم همچنان ادامه دارد؛ این ماجرا هفته گذشته با حضور وزیر بهداشت و درمان در قم پیگیری شد تا سطح نگاه کارشناسی در حوزه درمانی تا بالاترین وضعیت ممکن ارتقاء‌ پیدا کند.

روز گذشته هم با ورود دادستان کل کشور پرونده روی میز دادستانی قم قرار گرفت؛ حجت‌الاسلام منتظری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم را مامور به پیگیری ویژه و برخورد قاطع با مقصرین احتمالی کرد.

خبرنگار ما ماجرای حوادث مدارس دانش‌آموزان را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داده و این نتایج را به دست آورده است.

۱- تا امروز بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز از طریق اورژانس به مراکز درمانی اعزام شده‌اند که تا لحظه تنظیم این گزارش تنها ۶ نفر در این مراکز بستری هستند، پزشکان اعلام کرده‌اند این ۶ دانش‌آموز نیز به زودی مرخص می‌شوند.

۲- روند درمان مابقی دانش‌آموزانی که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند به پایان رسیده است. البته برخی مدعی تأثیرپذیری جدی این اتفاق بر فرزندان خود شده‌اند. گروه‌های پزشکی اعزامی از تهران اما به منازل این افراد مراجعه و این دانش‌آموزان را معاینه کرده‌اند؛ این معاینات منجر به تأیید بروز مشکلاتی نظیر فلج شدن نشده است.

۳- اکثر دانش‌آموزانی که به بیمارستان منتقل شده‌اند در همان ساعات اولیه بعد از آنکه به آرامش رسیده‌اند از مراکز درمانی مرخص شده‌اند.

۴- فصل مشترک اظهار نظر دانش‌آموزانی که درگیر این ماجرا شده‌اند «اضطراب» است؛ در مصاحبه‌هایی که از این دانش آموزان گرفته شده همه ابراز کرده‌اند که از این اتفاق ترسیده‌اند.

۵- در شبکه‌های اجتماعی اظهار نظرهای عجیب و غریبی از افرادی با عناوین والدین دانش‌آموزان، پزشک و معلم منتشر شده که بر اضطراب دانش‌آموزان افزوده است؛ به طور مثال یکی از این صوت های جنجالی آمده است: یکی از دانش آموزان فلج شده، آبروانش ریخته و چشمانش نابینا شده است. بررسی پرونده درمانی تمام دانش آموزانی که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند وجود این مورد را تکذیب می‌کند.

۶_ بر اساس مشاهدات میدانی تاکنون استشمام بوهای متعددی توسط دانش آموزان و مدیران اعلام شده است از جمله بوی عطر، پرتغال، برف شادی، مواد شوینده، نارنگی، بمب بدبو، سیم سوخته، چوب سوخته، تنباکو، ماست ترشیده و ... که منجر به بروز علائمی چون حالت تهوع، حس خفگی و بی حسی شده است.

۷- پزشکان متخصص بعد از معاینه و آزمایشات به مورد خاصی دست پیدا نمی‌کنند و تعداد قائل توجهی از موارد بستری با درخواست والدین که بیشتر از روی نگرانی است،‌ صورت می‌گیرد.

۸- گروه‌های تخصصی از آتش‌نشانی،‌ پدافند غیرعامل و وزارت بهداشت در فرصت تعطیلی‌های اخیر، مدارسی که دانش‌آموزان آن درگیر این ماجرا شده بودند را با دستگاه‌هایی تخصصی پایش هوا که از پایتخت برای بررسی اوضاع به قم ارسال شده را چک نموده اند اما نتیجه‌ای از این پایش‌ها حاصل نشده است.

۹- تیم پیگیری ویژه وزارت بهداشت با حضور متخصصین عالی در استان قم حضور پیدا کرده اند که یافته‌های بالینی اولیه‌ای را برای بررسی بیشتر به وزارت بهداشت و درمان ارسال نمودند.

۱۰- برخی متخصصان علوم اعصاب بر این باورند که شواهد اعلام شده از وضعیت این دانش‌آموزان نشان از علائم پَنیک یا سایکوسوماتیک و حتی اُوِر دایاگنوز دارد.

- در حملات پنیک که ناشی از استرس زیاد است حالت تهوع شدیدی به فرد دست می‌دهد که البته منجر به استفراغ نمی‌شود.

- در سایکو سوماتیک نیز علائم ذهنی تأثیرات جسمی بر فرد می‌گذارد؛ به عنوان مثال اضطراب باعث بدن‌درد می‌شود.

- در موارد اُوِر دایاگنوز نیز فرد وقتی یک علامت کوچک از یک وضعیت بیماری را دارد، احساس می‌کند دچار آن بیماری شده است و علائم را خود را تعمیم می‌دهد.

۱۱_ از نهم آذرماه که اولین مورد حوادث در مدارس در بین دانش آموزان قمی رسانه‌ای شد تا امروز بیش از ۴۰ مدرسه با این اتفاق روبرو شده‌ است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    3 0
    عمدیه
  • IR ۲۰:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    5 3
    این حروم لقمه ها از هر راهی برای ناآرام نشون دادن ایران و ایجاد تنش و نگرانی استفاده میکنند. با شعار زن زندگی آزادی آرامش روحی و روانی و سلامتی جسمی دختران ایران رو نشانه گرفتند و چه احمقند کسایی که هنوز در خواب غفلت ند.
    • کاساندان IR ۰۵:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
      0 1
      آره حتما آمریکا دانش اموزارو مسموم کرده باهوش خخخ
  • IR ۲۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    5 0
    مگه تو مدرسه بغیر دانش اموزان مدیر و معاون و معلم و خدماتی نیست پس چرا تا کنون نگفتن معلم یا مدیر و ... به این حالت دچار شدند ؟
  • IR ۲۲:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    1 0
    آبروانش ریخته؟
  • مهدی IR ۰۱:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
    0 0
    علل ماورایی دارد که نمیتوانند کشفش کنند! رذلی که احضار روح مهسا امینی کرد رو یادتونه؟ چنین اراذلی خارج کشورند و نمیشه جلوشون رو گرفت اما میشه برای حفاظت مدارس از شر ارسالات شیطانی کارهایی کرد!
    • IR ۲۱:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
      0 0
      روح احضار نمیشه چون در اون دنیا حضور داره و دیگه اجازش دست خودش نیست. اونی که تو این دنیاست و احضار میشه جن هست، اونم اجنه کافر. بنابراین اون حرفای روح امینی نبود. البته حرفای یه جن هم نبود. داستانای یه شیاد بود‌.
  • IR ۰۲:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
    0 1
    دخترا استرس بالا دارن
  • IR ۰۴:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
    0 0
    یعنی چه!؟؟؟؟ واقعا این همه دستگاه‌های پلیسی و امنیتی نمیتوانند منشا این هرج و مرج را پیدا کنند!؟؟ واقعا متوجه موقعیت خطیر مملکت هستید؟ ‌!!!اين طول و تفصيل دادن به ملت چه دردي را دوا ميكنه!؟؟؟؟
  • IR ۲۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۴
    0 0
    در شبکه های تلویزیونی دنیا معمولا یک شبکه یا بیشتر به شرح ماجرای درحال رخ دادن میپردازند مثلا تعقیب و گریز یک سارق مستقیما پخش میشود ویا در اتفاقاتی مثل این شبکه هایی بطور زنده ماجرا را پوشش میدهند امادرایران چون این طور نیست معمولا افکارعمومی دیر به ماجرا برده میشود و بطور طبیعی این سوال رایج میشود که اگر چیزی نبود چرا همان روز اول گفته نشد ؟ این یک نقص بزرگ ساختاری در نحوه پوشش خبرهای ویژه است که معمولا همین اخبار توسط نشریات زرد و فضای مجازی غیرآگاه برای جذب مخاطب پوشش داده میشوند وبرای جذابیت خبری و درآمد بیشتر مسئله را راز آلود وبه آن شاخ وبرگهای شگفت آوری داده میشود تاخوراک خبری برایشان درآمد ودنبال کننده بیشتری داشته باشد . کاملا عیان است که خبرگزاریها ، سایتهای خبری و فضای مجازی چون چارت و گستردگی کشوری ندارند حرفهایشان باعث شک و شبه میشود چون خبرنگارانی ندارند و منابع خبری کارآمدی ندارند که به مخاطبان جواب قانع کننده ومستندی بدهند طوریکه مخاطب احساس کند تمام جوانب خبر روز یالحظه ای را دریافت میکند . امروز هلیکوپتری باشانزده سرنشین سقوط کرده است اما وقتی به شبکه خب مثلا نگاه میکنی او بایک خبراولیه از موضوع گذشته و وارد خبرهایی شده است که به دادن آن خبرها عادت کرده چون از جایی گرفته و زحمتی بخودنمیدهد از خبرنگاران خود در محل داستان را روایت کند . این درهم ریختگی خبری و ناقص روایت کردن خبرها عامل دومی هم دارد که ما نام آنرا کارمندی بودن مثلا شبکه خبر مینامیم. کمبود شبکه های هیجان برانگیز یک معضل بزرگ در ایران است بعنوان مثال عامل موفقیت برنامه ای ورزشی در جام جهانی همین بود که به جزئیات ورود میکرد اینکه حتی مثلا بازیکنان مراکش چه غذایی دوست دارند یا چرامادران آنها همراهشان بود ؟ یک عکس از مادر یکی ازآنها داستانی دردل داستان دیگربازمیکرد وانسان غالبا داستانهای ساده و متنوع و مستند و جالب رادوست دارد اما همه داستانهادردل داستان یک بازی قصه گویی میشد . یک کمبود در رسانه ملی و غیر آن عدم توجه و آگاهی ندادن به بیننده در قصه هایی است که تمام انسانها دوست دارند بشنوند مثلا برنامه زندگی پس از زندگی هنوز هم کشش دارد اما هیج شبکه ای درسیمانیست که این امربشدت انسانی را همیشه و بروز رسانی کند . چرا مرگ موقت ، رویاها و دنیای غیب ، متافیزیک در جمهوری اسلامی مهجور مانده ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس