متخصصان علوم پزشكي در استراليا اخيرا دريافتهاند كه فلاوونول موجود در كاكائو به كاهش فشار خون كمك ميكند و مصرف روزانه شكلات غني شده از فلاوونول ميتواند به اندازه ورزش كردن در پايين آوردن فشار خون مفيد باشد.
اين متخصصان تاكيد كردند كه تاثير فوق هم در مورد مبتلايان به فشار خون بالا و هم در مورد افرادي كه فشارخون طبيعي دارد صدق ميكند.
براساس اين مطالعات، فلاوونول موجود در دانههاي كاكائو مادهاي به نام اسيد نيتريك در بدن آزاد ميكند و موجب آزاد و شل شدن عروق ميشود و در نتيجه به افت فشار خون ميانجامد.
به گفته پزشكان، امروزه فشار خون بالا به يكي از بیماریهاي شايع و خطرناک در دنيا تبدل شده كه با 54 درصد از موارد سكته و 47 درصد از موارد بیماریهاي قلبي و عروقی مرتبط است.