کد خبر 1502519
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۰
ابتلای ۵۷ نفر و فوت پنج نفر بر اثر تب کریمه کنگو

مشاور سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به افزایش شیوع تب کریمه کنگو به مردم توصیه می شود که هشدارهای دامپزشکی را جدی بگیرند.

به گزارش مشرق، امین اسدی مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با تب کریمه کنگو گفت: بنا بر اعلام وزارت بهداشت و درمان ۱۸ نفر از هموطنان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که متاسفانه یک نفر فوت کردند.

اسدی با بیان اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

او ادامه داد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتی گراد. (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته قابل کنترل است.

به گفته سخنگوی سازمان دامپزشکی کشور، ویروس در برابر حرارت حساس است؛ بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

او افزود: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

اسدی گفت: مردم جهت تهیه گوشت از مراکز معتبر که تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور است مراجعه بفرمایند و این اطمینان رو داشته باشند تمامی گوشت‌هایی که آرم سازمان دامپزشکی کشور بر آن درج شده است از سلامت بالا برخوردار است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس