به گزارش مشرق، یکی دیگر از روش های مصرف این میوه، تهیه آب آلبالو است و معمولا به افرادی توصیه میشود که غلظت خون دارند. اما این نوشیدنی که حاوی املاحی مانند کلسیم و پتاسیم است، فواید دیگری بر سلامت بدن دارد و اهمیت گنجاندن آن در رژیم غذایی را میرساند.
در ادامه این مطلب به ۶ مورد از فواید عادت به نوشیدن آب آلبالو اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:
۱. کاهش علائم نقرس
نقرس یکی از بیماریهای التهابی مفاصل است که با درد، تورم و قرمزی همراه است. براساس مطالعهای که در مورد این بیماری انجام شده، افراد مبتلا به نقرس که آلبالو یا عصاره آن را مصرف میکنند با کاهش دورههای عود بیماری مواجه هستند. البته نوشیدن آب آلبالو به تسکین دردهای آرتروز نیز کمک میکند. بهگفته محققان این تاثیر ناشی از آنتوسیانینهای موجود در آلبالو است. آنتوسیانینها ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که به پیشگیری از بروز آسیبهای سلولی ناشی از عملکرد رادیکالهای آزاد کمک میکنند.
۲. تقویت سیستم ایمنی بدن
آنتوسیانینها خواص ضدمیکروبی نیز دارند که در نتیجه با میکروبهای بیماریزا مقابله میکنند. بعضی از مطالعات حاکی از آن است که آنتوسیانینهای آلبالو میتواند با پیشگیری از بیماریهایی نظیر سرماخوردگی در تقویت سیستم ایمنی موثر باشد.
۳. بهبود بینایی
نتایج بعضی از مطالعات حاکی از آن است که آنتوسیانینهای آلبالو تاثیرات مثبتی بر افراد مبتلا به گلوکوم یا آب سیاه دارد زیرا این بیماری در نتیجه افزایش فشار چشم ایجاد میشود. همچنین پس از دریافت درمانهای بر پایه آنتوسیانینها تا حدی بینایی افراد بهبود پیدا می کند.
۴. بهبود عملکرد تنفس پس از ورزش
بعضی افراد پس از انجام تمرینات ورزشی دچار التهاب در مجاری تنفسی میشوند. بررسی ها در این زمینه نشان داده اند که مصرف آب آلبالو پس از دو ماراتن در پیشگیری از بروز علائم التهاب موثر است.
۵. تقویت حافظه کوتاهمدت
نوشیدن آب آلبالو به تقویت حافظه کوتاهمدت سالمندانی که مبتلا به ضعف خفیف حافظه هستند، کمک میکند. برای دستیابی به این نتایج، محققان توصیه کردند سالمندان برای بهبود حافظه کوتاهمدت هر روز و به مدت ۱۲ هفته آب آلبالو بنوشند و تاثیرات این نوشیدنی پس از این مدت، چشمگیر بوده است.
۶. بهبود کیفیت خواب
نوشیدن آب آلبالو در بهبود کیفیت و مدت خواب افرادی که از کمخوابی رنج میبرند، موثر است. آب آلبالو مقدار ملاتونین را در بدن افزایش میدهد که در تنظیم خواب نقش دارد.
منبع: سلامت