به گزارش مشرق، حسین ایزدی افزود: چادرخوابی در حاشیه جاده ها، خیابانها و مناطق جنگلی همواره با معضلات و چالشهایی از جمله سرقت و ناامنی سفر برای افراد به همراه داشته است با توجه به این مسائل این ستاد تصمیم گرفت تا از هرگونه چادرخوابی مسافران در این ایام جلوگیری کند.
وی ادامه داد: با توجه به ینکه ظرفیت مراکز و تاسیسات اقامتی رسمی و غیر رسمی مازندران محدود و جوابگوی حجم زیاد مسافران نیست تصمیم بر این شد تا از ظرفیت اماکن اقامتی دستگاههای اجرایی استان استفاده شود تا شاهد این نباشیم که مسافران بدلیل نداشتن مکانی برای اقامت مبادرت به چادر زدن کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران اضافه کرد: بنا بر این شد تا در جلسه آینده ستاد خدمات سفر استان هر یک از دستگاههای اجرایی ظرفیت اقامتی آماده برای پذیرش مسافران نوروزی اعلام کنند تا ظرفیتهای موجود احصا و اطلاع رسانی شود.
وی گفت: پیش بینی میشود نوروز ۱۴۰۳ همچون سالهای گذشته مسافران زیادی به مازندران بیایند و برای میزبانی و اقامت این حجم مسافر از هم اکنون برنامه ریزیها در حال انجام است.
به گفته ایزدی در خصوص ممنوعیت چادرخوابی، مسافران نباید در میادین و پارکها اقدام به چادر زدن کنند و در صورت خاص و ویژه مکانهای مشخص شده توسط شهرداریها این کار را میتوانند انجام دهند.
بنا به اعلام اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران بعد از پشت سرگذاشتن دوره محدودیت کرونایی که منجر به تعطیلی سفرهای نوروزی شده بود از نوروز ۱۴۰۱ با برداشته شدن این محدودیتها هموطنان از اقصی نقاط کشور بار سفر بستند و در آن سال تعداد مسافرانی که در مازندران اقامت داشتند حدود ۱۵ میلیون نفر اقامت در شب بود.
با اوج گیری سفر، در تعطیلات نوروز امسال نیز ۲۰ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۹۹۰ نفر شب اقامت مسافران در مازندران ثبت شد که این حجم از سفرهای نوروزی در کشور بی سابقه و حائز اهمیت به شمار میرود.