رييس سازمان بسيج دانشجويي گفت: 750 هزار نفر از مجموع سه ميليون و 740 هزار دانشجو در سطح کشور عضو فعال بسيج در دانشگاهها هستند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق، حسين قدياني روز يکشنبه در نشست خبري در زاهدان به مناسبت سالروز صدور فرمان تاريخي حضرت امام خميني(ره) مبني بر تشکيل بسيج دانشجويي افزود: تمام جوانان و دانشجوياني که عنادي با نظام ندارند مي توانند به عضويت بسيج در آيند.
وي ادامه داد: متاسفانه دشمنان سعي دارند با القا تصويري خشن از بسيج، ديدگاه منفي در اذهان عمومي از فعاليت اين نهاد مردمي در کشور ايجاد کنند.
رييس سازمان بسيج دانشجويي گفت: بسيج عالمانه، آگاهانه و دلسوزانه در سراسر کشور به ويژه محيطهاي دانشگاهي فعاليتهاي موثري براي حفظ و ارتقا ارزشهاي انقلاب اسلامي انجام مي دهد و همه نيروهايي را که در چارچوب نظام، قانون و اصل ولايت فقيه حرکت مي کند پذيرا است.
وي در ادامه رويکرد اساسي بسيج را در سال 89 برگزاري اردوهاي مختلف علمي، فرهنگي و ورزشي و کرسيهاي آزادانديشي در محيط دانشگاهها براي جذب حداکثري دانشجويان ذکر کرد.
رييس سازمان بسيج دانشجويي گفت: در حوزه مقابله با جنگ نرم رويکرد بسيج دانشجويي تبيين و ترويج انديشه هاي انقلاب اسلامي، شناساندن ماهيت استکباري نظام سلطه و آگاه سازي دانشجويان از ترفندهاي دشمنان و هجمه فرهنگي و جنگ نرم است.
وي اظهارداشت: حضرت امام خميني(ره) بعد از پايان جنگ تحميلي خواستار استمرار فعاليت بسيج شدند و بر ايجاد تشکيلات جديدي به نام بسيج دانشجويي و طلاب تاکيد کردند که در همين زمينه بسيج دانشجويي به فرمان آن حضرت در دوم آذر ماه سال 67 تشکيل شد.
رييس سازمان بسيج دانشجويي بيان کرد: حفظ و اشاعه فرهنگ و تفکر بسيجي، تبيين چارچوب اسلام ناب محمدي، پاسداري از اصول تغييرناپذير نه شرقي و نه غربي نظام و جلوگيري از نفوذ ايادي بيگانه مهمترين دلايل امام خميني(ره) براي صدور فرمان تشکيل بسيج دانشجويي بوده است.
وي افزود: با توجه به بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي بسيج دانشجويي کشور بايد در چهار محور'علم، سياست، دينداري و خدمت رساني' فعاليت داشته باشد.
قدياني اظهار داشت: ايجاد روحيه خودباوري و اعتماد به نفس، تبيين و ترويج انديشه ها و آرمانهاي انقلاب اسلامي، تقويت هويت ملي، عدالتخواهي و مبارزه با فقر و گسترش تقويت بيداري اسلامي از مهمترين اهداف بسيج دانشجويي است.
وي همچنين شفاف سازي محيطهاي فکري داخل دانشگاهها و آموزش معارف اسلام ناب، ترويج فرهنگ بسيج به عنوان مدينه فاضله، پاسخگويي به شبهاتي که در محيطهاي علمي بوجود مي آيد، گسترش و تعميق اخلاق و معنويت در مراکز آموزش عالي و تقويت روحيه شادابي و نشاط در محيط دانشگاهي را از ديگر فعاليتهاي بسيج دانشجويي عنوان کرد.
رييس سازمان بسيج دانشجويي همچنين گفت: از ابتداي امسال تاکنون در راستاي محروميت زدايي از مناطق محروم هزار و 100 گروه جهادي با بيش از 42 هزار داوطلب بسيجي از دانشگاههاي سراسر کشور به مناطق محروم اعزام شده اند.
وي افزود: دانشجويان بسيجي فعال در گروههاي جهادي بيش از يک ميليون نفرروز در مناطق محروم فعاليت کردند.
او برگزاري 'همايش روز بسيج دانشجويي' بطور همزمان در 300 دانشگاه کشور، تجليل از نخبگان، رونمايي از کتاب اصول و مباني بسيج دانشجويي و تنديس پيام حضرت امام(ره)، رقابت کتابخواني آخرين دغدغه هاي حضرت امام خميني(ره) را از مهمترين برنامه هاي اجرايي بسيج دانشجويي کشور در هفته بسيج عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس