به گزارش مشرق، نیر برکات، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در توجیه این جنایت اعلام کرد: این یک تراژدی بزرگ است، اینها انسانهای خوبی هستند که آمدهاند تا عمل خیری در جهان انجام دهند و در واقع به اسرائیلیها نیز کمک کردهاند، بنابراین این اتفاق قطعاً عمدی نبوده همانطور که بیش از ۳۰ سرباز اسرائیلی توسط ارتش و به دست خود اسرائیل و با آتش خودی کشته شدند و سه نفر از اسرا نیز هنگام فرار از حماس توسط نیروهای اسرائیلی کشته شدند.»
براساس گزارش روسیا الیوم، وی ادامه داد: چنین فجایعی در جنگ اتفاق میافتد، همه کسانی که در جنگ شرکت کردهاند مانند من این را درک میکنند، این یک فاجعه است.
نیر برکات همچنین مدعی شد: «ما اجازه ورود همه کمکهایی که از هر نقطه از جهان میآید را میدهیم. هیچ دولتی در جهان در هیچ جنگی وجود نداشته که به دشمن خود کمک کرده باشد، اما ما این را میپذیریم زیرا ارزشهای ما با ارزشهای حماس بسیار متفاوت است.»
کابینه رژیم صهیونیستی روز جمعه با ورود مستقیم کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه ارتش اردن از طریق اراضی اشغالی به نوار غزه موافقت کرد.
کابینه این رژیم همچنین پنجشنبه با افزایش کمکرسانی به غزه از طریق ورود روزانه ۵۰۰ کامیون به نوار غزه موافقت کرد.
تصمیم کابینه این رژیم درباره ورود مستقیم کمکهای اردن به غزه احتمالا ارسال کمکهای هوایی را متوقف کند.
کابینه رژیم صهیونیستی برای نخستین بار از زمان عملیات طوفان الاقصی با بازگشایی گذرگاه إیرز در شمال غزه برای ورود کمکها موافقت کرد.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، دهها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساختهای نوار غزه به شکل گستردهای ویران شد و فاجعه انسانی بیسابقهای در این منطقه رقم خورد.
در نتیجه این حملات و محدودیتهایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه بهویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.