ایرانی‌های خارج از کشور باغیرت پای صندوق رأی رفتند/ وزارت خارجه باید قوی‌تر با حادثه حمله به هم‌وطنان در کشورهای غربی برخورد می‌کرد

رئیس دستگاه قضا می‌گوید یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

"تشهیر" چیست!؟

درخواست قاضی‌القضات برای تصویب یک قانون امنیت‌بخش

درخواست قاضی‌القضات برای تصویب یک قانون امنیت‌بخش/ "مجلس تورم را کنترل کند"؛ تعاریف تازه باهنر از مفهوم دولت!

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری گفته است: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است.

به گزارش مشرق، او می‌افزاید: در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضائیه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است.

اژه‌ای گفته است: البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم. ما در قوه قضائیه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. تاکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضائیه ملتزم به انجام آن است.[1]

*اشاره حجت الاسلام اژه‌ای به قضیه "تشهیر" است که به موجب آن می‌توان بر اساس نظر قانون، شرع و قوه قضائیه؛ مجرمی را به مردم و جامعه معرفی کرد -حتی با استخفاف- تا این معرفی سبب شود که وی دچار تنبّه بیشتر شده و از ارتکاب بیشتر به جرم دور بماند. ضمن اینکه تربیت یافتن جامعه نیز از اثرات تشهیر خواهد بود.

مع الوصف همانطور که مشاهده می‌شود این مفهوم مطلوب و امنیت‌بخش اما همچنان در کمرکش بروکراسی قانونی و تأملات فقهی مانده و انتظار این است که مجلس دوازدهم در یکی از نخستین اقدامات خود نسبت به تصویب کامل این قانون راهبردی و اقناع شورای نگهبان درباره آن اقدام کند.

***

تغییر فاز چپ‌های تحریمی برای سال 1404

درخواست قاضی‌القضات برای تصویب یک قانون امنیت‌بخش/ "مجلس تورم را کنترل کند"؛ تعاریف تازه باهنر از مفهوم دولت!

جواد هروی، ‌ سخنگوی "حزب چپ اعتدال و توسعه" در اظهاراتی که سایت روزنامه آرمان ملی آنها را منتشر کرد، درباره محورهای جلسه اخیر این حزب در پسا انتخابات گفته است: -اخیرا- اجلاسیه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دفتر سیاسی با حضور روسای شعب استان‌های حزب اعتدال و توسعه –و آقایان- واعظی، جنتی و نوبخت برگزار که در این جلسه برنامه‌های حزب در سال جاری مطرح شد.

او می‌افزاید: یکی از محورها به این ترتیب بود که تاکید حزب بر این است که همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید به سمت رفع اختلافات داخلی گام بروند، به عبارت دیگر به سمتی برویم که بتوانیم نسل جوان را بیشتر به خودمان جذب کنیم و بر وفاق ملی دامن بزنیم.

هروی گفته است: استراتژی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید استفاده از همه ساز و کارهای مدنی برای بهبود اوضاع کشور است و حزب اعتدال و توسعه هم سعی می‌کند در تحولات جاری داخل و خارج از کشور نقش‌آفرینی داشته باشد و ما همچنان تاکید می‌کنیم که با هر گونه ساختارشکنی مخصوصا در زمینه سیاسی مخالف هستیم و همچنان بر راهکارهای مدنی و غیر خیابانی تاکید داریم و زمانی که همه می‌دانیم، هیچ امیدی به خارج از کشور نیست باید به سمت وحدت آفرینی حرکت کنیم.

او تصریح می‌کند: مقوله انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما اهمیت دارد، مخصوصاً اگر حاکمیت اندکی نرمش نشان دهد و با این نرمش در بحث انتخابات ریاست جمهوری شاهد توفیقات باشیم و اگر غیر از این باشد، مجدداً شاهد کاهش حضور مردم خواهیم بود و شاید این بار مردم نسبت به دفعات قبل مشارکت پایین‌تری داشته باشد. حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد به صورت شفاف مردم را برای مشارکت در بهبود شرایط کشور دعوت کند و از هر گونه سخن رادیکال و تنش‌زا پرهیز می‌کند، در حقیقت حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد که با عقلانیت به نقد وضع موجود در عرصه سیاست داخلی بپردازد. [2]

*وبلاگ مشرق پس از انتخابات مجلس دوازدهم که در اسفندماه گذشته برگزار شد؛ با رصد مواضع و اتاق فکرهای اصلاح‌طلبان؛ این تحلیل را با مخاطبان محترم به اشتراک گذاشت که چپ‌های تحریمی به احتمال زیاد با کنار گذاشتن عزم تحریمی خود در انتخابات ریاست جمهوری 1404 شرکت خواهند کرد.

این تصمیم آنان نیز نه به دلیل عدول از بدخواهی علیه مردم و نظام بلکه به دلیل چند احتمال از جمله پایان صبر استراتژیک نظام برای برخورد با چپ‌های تحریمی، حذف از سپهر سیاست کشور، مواجهه با قهر جوانان اصلاح‌طلب از مخالفان صندوق رأی و چند احتمال دیگر بروز یافته است.

پس از ارائه تحلیل مذکور البته نشانه‌های دیگری هم دالّ بر عزم انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده مشاهده شد. کما اینکه مثلا سعید حجاریان اخیرا در یک توییت خواستار تک دوره‌ای شدن دولت رئیسی شد. رفتاری سیاسی که برخی تحلیلگران از آن با عنوان استارت انتخاباتی حجاریان یاد کرده‌اند. [3]

اظهارات فوق‌الذکر سخنگوی حزب اعتدال نیز در چارچوب همین گفتمان جدیدالولاده قابل ارزیابی است.

چپ‌های تحریمی با مشاهده تأکید نظام بر قانون و عدم عقب نشینی در مقابل زیاده‌خواهی انتخاباتی برخی سیاسیون با یک خطر هویتی بزرگ مواجه شده‌اند و این خطر جز با حضور آنها در انتخابات مرتفع نخواهد شد.

***

"مجلس تورم را کنترل کند"؛ تعاریف تازه باهنر از مفهوم دولت!

درخواست قاضی‌القضات برای تصویب یک قانون امنیت‌بخش/ "مجلس تورم را کنترل کند"؛ تعاریف تازه باهنر از مفهوم دولت!

محمدرضا باهنر، چهره اصولگرا و از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی طی سخنانی گفته است:‌ برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جینی ما، تفاوت درآمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

به گزارش آرمان ملی، او می‌افزاید: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.[4]

*متأسفانه مدتی است که مشاهده می‌شود برخی رجال سیاسی سابقه‌دار و مسئولانی که ساختار کشور را هم به خوبی می‌شناسند؛ به جای تبیین درست نقش قوای 3 گانه کشور و تأکید بر اهمیت نقش کلیدی قوه مجریه (دولت) در امورات و تمشیت کشور اما سمت دیگری را نشان می‌دهند و مجلس را مسئول اقتصاد و اجرائیات کشور نشان می‌دهند!؟

این روند خطرناک و غیر حقیقی موجب تشویش اذهان مردم و انحراف مطالبات خواهد شد و فاجعه حکمرانی را رقم خواهد زد.

مخاطب آقای باهنر دولت است نه مجلس زیرا مجلس اساسا هیچ اختیاری در اجرائیات کشور ندارد و ساماندهی اقتصاد نیز وظیفه دولت است نه مجلس.

این در حالی است که مجلس صرفا می‌تواند در مسئله قانونگذاری کمک‌کار دولت و تسهیل‌گر او باشد و مثل آقای باهنر بر اصول تأکید کند.

کاش آقای باهنر به مردم می‌گفت که مقولاتی مثل تورم، ضریب جینی و رشد اقتصادی عرصه عملیاتی تامّ و تمام دولت هستند و بهبود آنها صرفا به میزان کارآمدی دولت آقای رئیسی مربوط است.

پیش از باهنر، یکی دیگر از مسئولان طی سخنانی ضمن تمجید ویژه از دولت اما گفته بود: بخش قابل توجهی از مردم در سختی معیشت بوده و همه چشم‌ها به مجلس است(!)

برخی محافل تحلیلی معتقدند این تعریف غلط از جایگاه قوا و ایجاد انحراف در مطالبات مردم صرفا منشأ بی‌توجهی ندارد و می‌تواند دلایل سیاسی عجیبی نیز داشته باشد.

***

1_ mshrgh.ir/1597461

2_ https://www.armanmeli.ir/fa/tiny/news-1114108

3_ mshrgh.ir/1596325

4_ https://www.armanmeli.ir/fa/tiny/news-1114129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 34
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 20
  • سید IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    8 5
    اصلاح طلبان تهوع آور در واقع خود عامل و بخش بزرگی از مشکلات و معضلات برای کشور و مردم هستند و نمی توانند نقش رافع مشکلات را بازی کنند !!!!
    • US ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      6 4
      موافقم
    • ناشناس IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      10 3
      تا کرسی های مهم دولتی از این دو حزب مافیایی گرفته نشه هیچ اتفاق خوبی در اقتصاد نخواهد افتاد، اصلاح طلب و اولگرا به یه اندازه باعث وضع فعلی اقتصاد کشورند.
    • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      2 2
      خیلی مذخرفی
    • FR ۱۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      4 2
      پس برو رشد اقتصادی و تورم را تو دولت های مختلف مقایسه کن با یه سرچ ساده تا بدونی بهترین شرایط تو ۸ سال دولت اصلاحات بود
    • IR ۱۸:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      2 0
      تورم ناشی از کسری بودجه است. بودجه با کسری چند صد هزار میلیاردی را چه کسانی تصویب می کنند؟!!!
    • IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
      0 0
      طبق مستندات .بین سالهای 76 تا 84 وبا نفت 7 دلاری تورم تک رقمی و کمترین افزایش نرخ مایحتاج اولیه و ثانویه و همه چی.بدون مقصر دونستن این و اون و شروع آزمایشات هسته ای.فشارهای خارجی و داخلی.پس نگیم متخصص نداریم بگیم اون متخصصا برا کاسبای تحریم و افزایش تورم سودی ندارن.پس نباید نه خودشون نه عکسشون و نه فکرشون تو این مملکت تاثیر گذار باشه
  • IR ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    8 1
    دولت درمهار گرانی ناموفق بوده شرکتهای وکارخانجات روی کالاهای خود هر قیمتی بخواهند می زنند و هیچ نظارتی درکار نیست
    • FR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      6 4
      متاسفانه اقتصاد هنوز با تمام تلاش دولت در دست اژدهای هفت سر است با نظارت روی قیمت ها چیزی درست نمی‌شود
    • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
      6 0
      اژدهای هفت سر همون آقازاده های دولتمردا هست که خودشونو بالاتر از قانون میدونن.
  • FR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    4 3
    تمام امید چپ های تحریمی و کلا براندازان به خارج از کشور و بخصوص اسراییل بود که چون به دیوار خوردند حالا وارد بازی اولیه شده اند !
  • FR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    4 1
    آقای باهنر در دوران دولت های بنفش و ریاست لاریجانی ژست دور از سیاست گرفت و کمین کرده بود دوباره در دولت سیزدهم و بخصوص در زمان انتخابات بعنوان « اصولگرا » فعال شده و طلب «وصول » می‌کند !
  • IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    2 3
    جالب بود
  • IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    0 3
    جالب بود
  • TR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    23 1
    قاضای القضات ؟؟!! واقعا ؟؟!! قاضی القضات فقط خداوندگار یکتاست که همه اینا باید یه روزی جلوش جواب پس بدن . اینهارو در اون روز هم خواهیم دید . کسانی که شهوت قدرت و صدارت اونارو مست دنیا کردو همه چیو زیر پا گذاشتن و تنها چیزی که بهش اعتقاد نداشتن ، این بود . ایاک نعبدوا و ایاک نستعین . چون خیلیهای دیگرو هم پرستش کردن و هنوزم میکنند .
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    6 1
    جناب قاضی القضات هشت سال دولت بی تدبیر و نامیدی به همراه خانواده و اقوامشان بر این کشور حکومت و سلطنت کردند وبا تمام وجود خون و رمق مردم را مکیدند ؟؟؟؟؟؟ شماها چه کاری برای این ملت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟ دریغ از یک محکمه مردمی پسند؟
  • بهنام IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    4 0
    مشرق جان من یک شهروند عادی هستم با سیاست و سیاسیون هم کاری ندارم فقط یک خواسته دارم کنترل تورم و یک زندگی که جلو زن و فرزندانم بیشتر از این شرمنده نشود هرکی بتونه اینکار را بکنه دستش سهله که پایش را می بوسم ولی خدا وکیلی سخنرانی بسه که گوشمان پره
  • فانوس IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    3 0
    سیاست‌های ارزی دولت از سال 1390 تاکنون تغییر نکرده چه اینکه سه دولت هم تغییر کرده‌اند.
  • فهیم IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    3 0
    این قانون برای همه است یعنی همه ؟قشر خاص ....معاف هستند حتی اقرار کنند که ....
  • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    2 0
    جامعه اگر قانونمند نباشدخودش مجرم سازمیشودفقط خداوند وقدیسین میتوانند مجرمین را به جامعه بشناسانند
  • IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    2 2
    تا پول ما طلا نشود آش همین آشه
  • IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    1 0
    جناب اژه ای بزرگوار وعزیز،اصلا خود جامعه باعث میشود مجرم ساخته شود-اگرجامعه... ازخانواده وافرادحمایت کنند تاخانواده بتواند فرزندان وافراد نیکو تحویل جامعه بدهد،کمترین جرم ساخته میشود
  • DE ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    6 0
    این قاضی القضات به همه چیز کار دارد
  • IR ۱۸:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    4 0
    ما منتظر نتیجه محاکمه عوامل مافیایی فساد ۳/۴ میلیارد دلاری چای دبش هستیم.
  • IR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    2 0
    وبسایت خبری اقتصاد نیوز یادش رفته اسم رییس جمهور گرجی تبار کشورک ترکیه، اقای اردوغان است و‌ بجای کلمه اردوغان دایما از واژه سلطان استفاده می کند. 🇮🇷 چرا سلطان و ولی روزنامه ایرانی اقتصاد نیوز آقای اردوغان است؟
  • سید فروزان CH ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    6 0
    آقای قاضی القضات شما در مقابل مجرمان از هر نوع اقتدار به خرج بده ،احتیاج به تصویب قانون برای شناختن آنها به جامعه نیست
  • IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
    0 0
    قاضی القضات برادرزاده شمخانی رو آزاد کن
  • IR ۰۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
    0 0
    قوه قضاییه فعلا با تروریستهای رسانه ای و اقتصادی که نزدیک شدن به سالهای پایانی دولت فعال شده اند برخورد کند باقی پیشکش
  • تشنه قدرت IR ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
    0 0
    نمی توانید وبرو
  • موتورهای فقر و تورم زایی IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
    19 0
    کارگزاران بنیانگذار خصوصی سازی سراپا فساد و تاراج صنایع و معادن دولتی در فرایند منحرف خصوصی سازی بودند . شاه کلید اقتصاد ایران >>>>>> راهکار ترقی اقتصاد و شاه کلید کنترل تورم :‌ استرداد و احیای صنایع و معادن ثروتساز متعلق به دولت ( مردم ) است ، که در فرایند فاسد خصوصی سازی از زمان دولت سازندگی! ، به تاراج رفته است ... :::::: باید پالایشگاهها و پتروشیمیها به دولت ( مردم ) برگردد !! :::: ویژه خواران ، اینها را به ناحق تاراج کرده اند . :::: تاراج و واگذاری صنایع ثروتساز مانند پتروشیمی = کسری بودجه دولت = تورم !! ::::: خصوصی سازی = سراپا فساد و تبانی ::::: خصوصی سازی = تاراج دولت ( مردم )::::: خصوصی سازی = کسری بودجه = تورم ::::: خصوصی سازی در تورم بالا = حماقت::::: خصوصی سازی پتروشیمی = اوج حماقت::::: ::::: خصوصی سازی در تورم بالا و در اقتصاد نفتی = خودکشی اقتصادی ::::: چرا عربستان با اقتصاد مشابه ایران ، صدها میلیارد دلار زخیره ارزی و چنین اقتصاد مستحکمی دارد ؟ ::::: چون عمده نفت و پتروشیمی عربستان همگی تحت مالکیت شرکت دولتی آرامکو است ::::: و درامد آرامکو دولتی در واقع به جیب دولت به عبارتی به جیب همه مردم عربستان میرود . ::::: لذا کسری بودجه عربستان و تورم آنها پایین است . ::::: خصوصی سازی در کشورهای صنعتی بهتر جواب میدهد اما در اقتصاد نفتی مانند ایران یا عربستان ، خصوصی سازی معادل خودکشی اقتصادی است . ::::: در یک کلام ، پایداری و احیای اقتصاد ایران با کاهش کسری بودجه و کاهش تورم ، وابسته به احیای صنایع و معادن ثروتساز ( تاراج شده ) دولتی است .
  • موتورهای فقر و تورم زایی IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
    15 0
    کارگزاران بنیانگذار خصوصی سازی سراپا فساد و تاراج صنایع و معادن دولتی در فرایند منحرف خصوصی سازی بودند . شاه کلید اقتصاد ایران >>>>>> راهکار ترقی اقتصاد و شاه کلید کنترل تورم :‌ استرداد و احیای صنایع و معادن ثروتساز متعلق به دولت ( مردم ) است ، که در فرایند فاسد خصوصی سازی از زمان دولت سازندگی! ، به تاراج رفته است ... :::::: باید پالایشگاهها و پتروشیمیها به دولت ( مردم ) برگردد !! :::: ویژه خواران ، اینها را به ناحق تاراج کرده اند . :::: تاراج و واگذاری صنایع ثروتساز مانند پتروشیمی = کسری بودجه دولت = تورم !! ::::: خصوصی سازی = سراپا فساد و تبانی ::::: خصوصی سازی = تاراج دولت ( مردم )::::: خصوصی سازی = کسری بودجه = تورم ::::: خصوصی سازی در تورم بالا = حماقت::::: خصوصی سازی پتروشیمی = اوج حماقت::::: ::::: خصوصی سازی در تورم بالا و در اقتصاد نفتی = خودکشی اقتصادی ::::: چرا عربستان با اقتصاد مشابه ایران ، صدها میلیارد دلار زخیره ارزی و چنین اقتصاد مستحکمی دارد ؟ ::::: چون عمده نفت و پتروشیمی عربستان همگی تحت مالکیت شرکت دولتی آرامکو است ::::: و درامد آرامکو دولتی در واقع به جیب دولت به عبارتی به جیب همه مردم عربستان میرود . ::::: لذا کسری بودجه عربستان و تورم آنها پایین است . ::::: خصوصی سازی در کشورهای صنعتی بهتر جواب میدهد اما در اقتصاد نفتی مانند ایران یا عربستان ، خصوصی سازی معادل خودکشی اقتصادی است . ::::: در یک کلام ، پایداری و احیای اقتصاد ایران با کاهش کسری بودجه و کاهش تورم ، وابسته به احیای صنایع و معادن ثروتساز ( تاراج شده ) دولتی است .
  • خصوصی سازی = پوست موز !! IR ۰۷:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
    16 0
    خصوصی سازی = یک پوست موز خطرناک زیر پای مسنولین با هدف تخریب اقتصاد ایران است !! :::::::: خصوصی سازی در یک اقتصاد نفتی= خودکشی
  • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    0 0
    یکی ازاقدامات بازدارنده تربیت قاضی میباشد تاحق راازدل باطل بیرون بکشد نه مثل یک ربات باشند کهادعاهارا مقدم وموخر کرده توکتاب بریزند ویک شماره قانون دراورده حکم کنند .امروز دادگاهها مصداق این شعرهستند .نعمت روی زمین قسمت پررویان است.روبات توان استنتاج وتحقیق وزیرکی ندارد
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
    0 0
    دریک پرونده ماروی ماه قاضی راندیدیم مناقشه سر خلاف سندزدن اتوبوس بود اخر سر متوجه شدیم همین سند کهمورد مناقشه بود حجت رای قرار گرفت .اقای قاضی ازنیروی انتظامی استعلام گرفت وحکم داد.طبق قانون هیت وزیران اتوبوس به راننده که هم پول انراداده بود هم تعهد کار راانجام داده بود باید مالک وسند بنام اوصادر میشد اما باتبانی دودانگ ان به غیر ثبت شده بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس