‌

محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه میزگرد سیاسی شبکه ۳ سیما حضور پیدا کرد.

به گزارس مشرق، محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور در برنامه میزگرد سیاسی شبکه ۳ سیما اظهار کرد: اولین نکته‌ای که باید بگویم این است که دولت چهاردهم اگر مورد اعتماد قرار بگیرد و من از جانب شما مسئولیتی بگیرم، سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی در دولت ما اهمیت بسزایی خواهد داشت و رکن اساسی دولت خواهد بود.

قالیباف گفت: همه دستگاه‌های دولتی در دولت ما یک طرف و بحث سیاست خارجی و دیپلماسی نیز یک طرف قرار دارد، چرا که بخش قابل توجهی از موضوعات امنیتی، اقتصادی و منافع ملی ریشه در عملکردمان در اجرای سیاست‌های خارجی و دستگاه دیپلماسی دارد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: معتقدم حکمرانی در سیاست خارجی یعنی تنظیم روابط. مهم این است که حداکثر منافع و حداقل هزینه برای ایران رقم بخورد. آرمانگرایی واقع بینانه در سیاست خارجی بهترین روش و رویکرد برای منافع ملی کشور است.

وی با اشاره به اینکه ایمان و باور به سنت‌های الهی اقتدار و عزت ما را رقم می‌زند، بیان کرد: عزت، مصلحت و حکمت سه رکن مهم در سیاست خارجی ما در دولت چهاردهم است. نکته پنجم این است که ما در عرصه‌های بین‌المللی جانمایی ایران را انجام دهیم.

گسترش روابط با همسایگان می‌تواند باعث اقتدار منطقه‌ای شود

قالیباف گفت: موقعیت جغرافیایی ایران و جغرافیای سیاسی آن از بعد ژئوپلیتیک و ژئواستراتژی ظرفیت و قدرت بزرگ خدادادی است که نصیب ما شده و باید به آن توجه کنیم. یکی از وظایف ما در دولت چهاردهم توجه به این موضوعات است.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: بنده در حوزه حکمرانی و کشورداری و درک مفاهیم کشور هم میدانی و هم به صورت مطالعاتی آشنایی دارم. اگر خدا به ما نفت و گاز نداده بود که البته داده است و ۱۹ و نیم درصد نفت و گاز دنیا در اختیار ما قرار دارد، به تنهایی، موقعیت ژئوپلیتیکی‌مان قادر بود تا ما را در جهت اقتصادی و امنیت ملی اداره کند، اما متاسفانه آنطور که باید و شاید از این ظرفیت استفاده نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: مهمترین نکته این است که مدیریت قوی و مدیر قوی و آگاه که کارنامه و برنامه دارد و شجاعت تصمیم‌گیری نیز دارد می‌تواند گره‌گشا باشد. ما در حوزه سیاست خارجی به دو نکته توجه داریم. راهبردهای ما در عرصه سیاست خارجی اقتدار منطقه‌ای است که مبتنی بر سیاست‌های کلان بوده و راهبرد ما در وهله دوم انتفاع اقتصادی است.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: گسترش روابط با همسایگان می‌تواند باعث اقتدار منطقه‌ای ما شود و این سیاست در دولت شهید رئیسی نیز دنبال می‌شد و حتماً ما با قدرت این را ادامه خواهیم داد.

قالیباف اظهار کرد: همچنین تقویت محور مقاومت و ثبات در منطقه و اینکه منطقه تحت تاثیر قدرت‌های بیگانه نباشد و ارتباط مستقیم با کشورهای همسایه برقرار کنیم در دستور کار ما قرار دارد. در موضوعات ترانزیتی چه ریلی و جاده‌ای و چه دریایی. در شمال و جنوب فرصت‌های زیادی داریم.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ما در کریدور هوایی یک نقطه بی‌نظیر داریم و هواپیماها می‌توانند در این کریدورها سوخت‌گیری کنند و این امتیاز بزرگی است که کمتر به آن اشاره شده است.

او ادامه داد: سال ۲۰۰۸ یک سخنرانی در سیدنی داشتم و گفتم قرن بیست و یکم قرن آسیا است. به روابط مالی دوجانبه اهمیت کمی داده‌ایم و این فرصت بزرگی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

پول نفت ایران باید از کانال رسمی بانکی دریافت شود

غریب آبادی مشاور قالیباف در این میزگرد سیاسی اظهار کرد: مذاکرات رفع تحریم را دنبال خواهیم کرد. در مذاکرات هدف اصلی رفع واقعی تحریم است نه رفع حقوقی تحریم‌ها.

مشاور قالیباف بیان کرد: باید به طور شفاف مشخص شود که به ازای تعهدات ایران در حوزه هسته‌ای، فروش نفت، عملیات بانکی، تجارت خارجی و سرمایه‌گذاری باید آزاد شود.

او ادامه داد: کاری که در مذاکرات هسته‌ای انجام خواهیم داد این است که به هر میزانی که ایران خودش تصمیم می‌گیرد باید بتواند نفت بفروشد و پول خود را از مسیر مستقیم بانکی دریافت کند. اگر این اتفاق بیافتد تعهدات هسته‌ای ایران قابل اجرا خواهد بود.

غریب آبادی اضافه کرد: مذاکرات در صورتی که به نتیجه برسد قدرت تصمیم‌گیری و اجماع سازی را در داخل کشور خواهیم داشت و این موضوع اصل واکنش صریح در سیاست خارجی است.

فکری دیگر مشاور قالیباف در ادامه میزگرد سیاسی بیان کرد: رشد فزاینده سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت پس از طوفان الاقصی و ضربه وعده صادق قابل ملاحظه است. ما در این حوزه می‌توانیم پروژه‌هایی را تعریف کنیم و برای توسعه کشور و توانمندسازی محور مقاومت بهره بگیریم.

مشاور قالیباف اظهار کرد: یکی از شرکای اصلی ما در منطقه کشور عراق است. پایدارسازی روابط اقتصادی با این کشور یکی از اهداف ما است. ما با محوریت بخش خصوصی و حمایت دولت می‌توانیم سرمایه‌گذای‌های مشترک را دنبال کنیم. در این مرحله یک میلیارد دلار برای این حوزه در نظر می‌گیریم.

فکری اظهار کرد: در منطقه عراق، سوریه، لبنان و برخی کشورهای همسایه ظرفیت ایجاد شده است.می‌دانیم که قانون حمایت از تولید اخیراً مورد قرار گرفته با زحماتی که دوستان مجلس کشیده‌اند و ظرفیتی ایجاد شده تا مجدداً در این حوزه بتوانیم تا سقف ۲ میلیارد دلار کار تعریف کنیم.

او ادامه داد: این موضوع می‌تواند باعث توسعه اقتصادی ما شود و به محور مقاومت نیز کمک کند.کریدورها را چه شمالی و جنوبی در نظر بگیریم و چه شرقی و غربی، فرصتی استثنایی برای جمهوری اسلامی هستند. اصل اساسی مدنظر ما آن است که ایران را تبدیل کنیم به جغرافیایی که قدرت‌های نوظهور در آن همکاری داشته باشند و بتوانیم پروژه‌های بزرگی را انجام دهیم.

یکی از مسائل مهم در سیاست‌خارجی قدرت اجماع سازی در داخل کشور است

قالیباف در ادامه گفت: در سیاست خارجی نکته مهم قدرت اجماع سازی در درون کشور است، آن هم برای موضوعاتی که منافع ملی دخیل هستند. رئیس جمهور باید بتواند در گفتگو با نخبگان اجماع را ایجاد نماید.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: امروز تنها سند ما برنامه هفتم است، برنامه‌ای بسیار دقیق و قابل انجام. اتفاق و تقدیر الهی به اینگونه شد که سیدالشهدای خدمت از ما جدا شد و ما ماندیم و دوستانی که باید این مسیر را ادامه دهیم.ما نمی‌خواستیم ریل پیشرفت به دهه نود برگردد، دهه‌ای که رشد اقتصادی زیر یک درصد بود.

وی ادامه داد: بنده در یک دوراهی قرار گرفتم. من رئیس قوه بودم و با اقتدار هم رای ریاست مجلس داشتم. احساس کردم آمادگی من نسبت به بقیه بیشتر است و از راحت‌طلبی خود جلوگیری کردم. خود را به سختی زدم. اداره کشور به قدرت و علم حکمرانی نیاز دارد. من ۳۵ سال در این علم مطالعه کردم و کتاب‌هایی دارم که تدریس می‌شوند.

عمر من در امنیت و دفاع مقدس گذشته است

قالیباف اظهار کرد: نماد یک دولت محلی تمام عیار را در شهرداری تهران نشان دادم . بزرگترین سازه‌های کشور را من ساختم و اجرایی‌کردن آن را نشان دادم. عمر من در امنیت و دفاع مقدس گذشته است.

وی با اشاره به اینکه من ۴۵ سال زندگی شخصی نکردم، بیان کرد: لذا معتقدم خودم را عرضه کردم و اخلاق حرفه‌ای را انجام دادم و نسبت به دیگران که در معرض هستند هم تجربه و کارنامه دارم.

آیا قالیباف از انتخابات انصراف می‌دهد؟

قالیباف درباره امکان کنار رفتنش از انتخابات گفت: حتما جبهه انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک نفر برسد. این عقلانیت در جبهه انقلاب وجود دارد و حتما این اتفاق عملی خواهد شد.

ایزدی کارشناس برنامه اظهار کرد: شک و شبهه وجود دارد که در میان این افرادی که سخن انقلابی می‌گویند به چه کسی رای دهیم. خود من نیز هنوز نمی‌دانم باید به چه کسی رای دهم. سوال بنده این است، در بین ۶ نامزد، چه کسی به ملاک‌هایی که جبهه انقلاب دارد، نزدیک است؟

قالیباف پاسخ داد: رهبری عنوان کردند به کسی رای دهید که انقلابی‌تر باشند، قبل تر هم فرمودند کسی که هم به کار آشنا باشد و هم سابقه داشته باشد. من ادعایی ندارم که نفر اول هستم و همه چیز نسبی است. من هیچ موقع در مواجه با صهیونیست‌ها با همه مسئولیت‌هایی که داشتم کم کاری نکردم، حتی سال‌های پیش سردار حاجی زاده درباره اقدامات ما در هوافضای سپاه و ریل گذاری حرف زده‌اند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: من بی وقفه در این جبهه کمک می‌کردم و حضور داشتم و دشمنان حتما بهتر می‌دانند که این نگاه انقلاب من از کجا می‌آید. اولویت ما بحث تقویت جبهه مقاومت در منطقه است. جبهه مقاومت الگویی است که باید در حوزه توسعه و رشد اقتصادی کمک کننده باشد.

وی بیان کرد: اگر فلسطین موضوع جهان اسلام بود، اکنون موضوعی جهانی شده است؛ لذا ما در ماده ۱۰۰ و ۱۰۱ و در برنامه هم همه این موارد را پیش بینی کردیم و سیاست‌ها را به بهترین شکل اجرایی خواهیم کرد.

او ادامه داد: ملاک‌های انقلاب را در ۴۵ سال گذشته خودم نشان دادم. من بچه انقلاب بودم که به نیروی انتظامی رفتم و پس از ۳ ماه حضورم در آن جا همه اهالی دانشگاه را جمع کردم و نشان دادم رویکرد من جامعه محور است و این را همه دیدند.

کریدور آیمک با مشارکت عربستان و اسرائیل و امارات می‌خواهد ایران را دور بزند

سجادپور کارشناس برنامه اظهار کرد: در سطح منطقه مشخص شده نگاه ما تنها به بخشی از منطقه است. توازن لازم را نداریم. برنامه شما برای رسیدن به توازن در سیاست خارجی چیست؟ در سطح بین‌الملل هم این توازن را نداریم؛ آیا شما با این توازن موافقید؟ برنامه شما چیست؟

قالیباف جواب داد: موضوع توازن بسیار کلیدی و بسیار مهم است. باید ظرفیت‌ها را بالفعل کنیم و این موضوع مدیر قوی می‌خواهد، یعنی قدرت حل مسئله داشته باشد. مدیر در یک مجموعه باید ظرفیت‌های بالقوه را بالفعل کند.

متقی کارشناس سیاست خارجی اظهار کرد: برخی معتقدند ایران تنها است. با بسیاری از کشورهای منطقه به ویژه کشورهای عرب تمایز داریم. یک اصول بنیادین داریم که مقاومت است و بخشی از قدرت ما هم مقاومت است و بخش دیگر خودکفایی است که در حوزه صنعتی به دست آوردیم و بخش دیگر کنش ارتباطاتی است.

کارشناس برنامه ادامه داد: ما با یک چالش جدی متقاعد سازی دیگر مواجهیم و بحث‌هایی که مطرح میشود این است که میگوییم باید این شود، اما نمیشود، زیرا جهان منطقش قانع سازی است. ما که قدرت جهان نیستیم. این موازنه سازی ناشی از تولید قدرت است و این قدرت یعنی مطالبه قدرت ما را داشته باشند. این موازنه قدرت و قدرت را در سیاست خارجی در چه می‌بینید؟

قالیباف پاسخ داد: ما باید در حرکت خود دنبال این باشیم دوست مشترک و دشمن و منافع مشترک و بعد ابزار قدرت. الان ما در جنوب غرب آسیا عمدتا به سمت غرب رفتیم و عمدتا به شرق بی توجه بوده ایم. ما در این موقعیت جغرافیایی نمیتوانیم بگوییم غریب هستیم. عمدتا رویکردهای ما سیاسی-امنیتی است. وقتی یک رژیم نامشروع در این منطقه وجود دارد عمدتا نگاه ما سیاسی امنیتی میشود، اما در کل نگاه ما به شرق نگاه تمدنی، فرهنگی و... است.

نامزد انتخابات ادامه داد: روسیه، چین، هند، پاکستان و آسیای میانه را ببینید. ایران در مقایسه با این کشورها کلید طلایی است و با همه اینها دوست است. در حالی که باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم. بندر چابهار را ببینید. کریدور آیمک یعنی دور زدن ایران؛ در کریدور شمال و هوایی هم به همین صورت است. ما باید هنر استفاده از این ظرفیت را داشته باشیم.

وی اظهار کرد: باید به گونه‌ای رفتار کنیم که همه بدانند امنیت و اقتصاد دو محور مشترک با کشورهای همسایه است. همه توان دستگاه‌های دولت چهاردهم یک طرف و دستگاه دیپلماسی ما یک طرف؛ ما هرگز در انفعال قرار نخواهیم گرفت.

فواد ایزدی بیان کرد: از کلمه شناخت زیاد استفاده کردید. چه کار باید کرد که این ضعف شناخت جبران شود؟ آیا از وضعیت آموزش دیپلمات‌ها راضی هستید؟

از روند آموزش و پرورش راضی نیستم

قالیباف جواب داد: باید تصمیم سازی را برعهده نخبگان بگذاریم. ما فکر میکنیم علامه دهر هستیم و فرقی بین تصمیم سازی و تصمیم‌گیری قائل نیستیم که شاهد ارز ۴۲۰۰ تومانی بودیم. امروز حال نخبگان خوب نیست. امروز در دانشگاه‌ها ذهن افراد را پر می‌کنند. آموزش و پرورش ما ۱۷ تا وزیر و سرپرست داشته است. ما مردم را در تحول حذف کردیم در حالی که مردم را هرجا بودم مشارکت دادم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: در ۱۱۰ کار فنی و زیرساختی را دیدید و مردم را هم شریک کردیم. من از روند آموزش و پرورش راضی نیستم و دستگاه دیپلماسی ما نگاه به ظرفیت‌های ویژه‌ای دارد. در اقتصاد بهره وری مهم است که یک بخش این بهره وری مردم هستند.

سجاد پور کارشناس برنامه گفت: شما روی مدیر و مدیریت تکیه دارید، اما در کنار مدیریت چهارچوب‌های سیاست گذاری حائز اهمیت است. چرا در کریدورهای هوایی وضعیت اینگونه است؟

قالیباف پاسخ داد: من در حین اینکه به مدیریت و مدیر قوی و برنامه و کارنامه تاکید دارم معتقدم مدیر قوی مدیری است که گمان نکند همه چیزدان است و اجازه دهد نخبگان جامعه برایش تصمیم سازی کنند. بعد گفتم مردم باید وارد شوند. دولت باید نگاه مردم محوری داشته باشد و کار تولی‌گری انجام دهد نه تصدی‌گری.

در رفع تحریم جدی هستیم

او ادامه داد: ظرفیت‌ها را استفاده نمی‌کنیم. اولویت‌بندی در کارمان نداریم. ببینید چقدر دشمنان برای ما چالش ایجاد کردند و چقدر خودمان. انقدری که بروکراسی برای ما مشکل ایجاد کرد، تحریم‌ها انقدر مشکل ایجاد کرده است؟ باید هوشمند سازی و شفاف سازی انجام شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: الان برای کالای اساسی به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که دچار مشکل شدیم. در همین دهه ۹۰ این را حس کردیم، در حالی که می‌شد با نگاه به پیش بسیاری از این مشکل را حل کنیم.

قالیباف اظهار کرد: تحریم‌های ما، تحریم‌های آمریکا بوده است نه سازمان‌های بین‌االمللی. پس ما می‌توانستیم از شرکت‌های بین المللی برای دور زدن تحریم‌ها استفاده کنیم. ما ۵ میلیارد دلار اعتبار ارزی با روسیه داشتیم، اما دو وزارتخانه با هم مشکل دارند و کسی این را افتتاح نمی‌کند. اینها چه ربطی به آمریکا دارد.

او ادامه داد: مردم عزیز ما میتوانیم با اجماع سازی و همدلی و حضور مردم این مسیر را طی کنیم و برنامه هفتم که قانون شده است را جلو ببریم. در مجلس یازدهم این کار را دنبال کردیم و همه قوانینی که باید در اقتصاد مشکل داشتند را تا حد زیادی اصلاح کردیم و این تجربه وجود دارد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: رفع تحریم و مشکلات حوزه خارجی اولویت اول ماست، به همین دلیل هم گفتم در دولت چهاردهم همه دستگاه‌ها یک طرف و دستگاه دیپلماسی ما یک طرف؛ در مسیر رفع تحریم جدی هستیم.

حضور محمدباقر قالیباف در برنامه «میزگرد سیاسی» پارت اول

حضور محمدباقر قالیباف در برنامه «میزگرد سیاسی» پارت دوم

حضور محمدباقر قالیباف در برنامه «میزگرد سیاسی» پارت سوم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 36
  • در انتظار بررسی: 8
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    23 9
    عزیزان مهم اینه که پزشکیان _ دولت سوم روحانی _ سرکار نیاد و صف مادران و پدران و جوانان عزیز ایرانی برای خرید برنج و مرغ و نساختن مسکن و تعطیلی کارخانه ها و چاپ پول برای جبران ناکارآمدی ها و ادعاهای خالی روحانی برنگردند...پس بهترین راه اتحاد عزیزان دل قالیباف و جلیلی است... در غیر اینصورت حدود ۳۰ ٪ آرا حیف می‌شوند...اگر خدای نکرده اتحاد صورت نگیرد...برام فرقی نمیکنه قالیباف یا جلیلی و از بین این دو عزیز به اونی رای میدم که در نزدیکترین نظر سنجی های رسمی به انتخابات بیشترین رای رو بیاره...تا آرا حیف نشن...چون مهم باخت دولت سوم روحانی و خاتمی است... 💚🤍❤️
    • IR ۲۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
      6 1
      داداش دولت رییسی الان سه سال هست سر کار هست
    • IR ۲۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
      0 0
      کمی حق با شما است و کمی خیر
    • سعیدجلیلی IR ۰۸:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      13 1
      اقای قالیباف با همه احترامی که به شما و خدماتی که برای کشور انجام دادین اما نگذارین سنگرها به دست نااهلان بیفته( تنگه احد رو رها نکن)
    • IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      9 1
      زمانی که با فشارها شهید امیرعبداللهیان مجبور به خروج از وزارت خارجه شد، دکتر قالیباف او را مشاور رییس مجلس کرد
    • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      4 3
      میگیم بی سوادین ناراحت میشین. آخه نابغه اگر 5 نامزد اصوللگرا جمعا بیشتر از 50 درصد رای بیارن که دکتر پزشکیان میشه زیر 50 و انتخابات در مرحله دوم تک به تک بین اصلاح طلب اصولگرا میشه. اگر هم این 5 نفر زیر 50 و پزشکیان بالای 50 باشه که اجماع بکنن یا نکنن رای نمیارن. در ثانی همه آمارها نشون میده شکوفا ترین دوره پس از انقلاب در زمان تنها رییس جمهور اصلاح طلب سید محمد خاتمی بوده.
  • US ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    8 1
    قالیباف هیچوقت مجبور نخواهد شد و رای خواهد آورد
  • IR ۱۵:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    7 15
    قالیباف رئیس جمهوره
    • IR ۲۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
      3 1
      ایشان میگه ۴۵ سال زندگی شخصی نداشته کاش بیشتر به زندگی شخصی توجه داشتید
    • IR ۰۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      4 5
      ضمن احترام به قالیباف اما جلیلی یه چیز دیگه هست. در میزگرد اقتصادی عجب تسلطی داشت حتی دانش جعفری مبهوت شده بود. افساد طلبان هنوز در شوک هستند و نتوانسته اند خبرسازی منفی علیه جلیلی کنند. رای ما جلیلی
    • ع IR ۰۵:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      3 0
      سد ذوالقرنین
    • IR ۰۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      1 2
      🔹به گزارش روزپلاس، سید حمید حسینی رییس اتحادیه رادیو و تلویزیون عراق از حاج قاسم نقل می‌کند که ایشان دو آرزو (سیاسی) داشت، ریاست‌جمهوری قالیباف و دیگر وزیر خارجه شدن امیرعبداللهیان … حتی زمانی که با فشارها شهید امیرعبداللهیان مجبور به خروج از وزارت خارجه شد، دکتر قالیباف او را مشاور رییس مجلس کرد
  • IR ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    7 6
    مشارکت بالای 60درصد پیروزی جناح اصلاح طلبان را به دنبال دارد و مشارکت زیر 50درصد پیروزی جناح اصول گرا و مشارکت بین50تا60یعنی انتخابات به دور دوم خواهد رفت. تعیین کننده اصلی کسانی هستند که طی سال های اخیر انتخابات را تحریم کردند.
    • IR ۲۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
      2 0
      60 درصد؟!!!!!!!!!!!!!!
    • IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
      3 0
      فیلمنامه ننویس داداش خخخ
  • مهدی IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    1 4
    به دور دوم خواهد رفت! جلیلی و بقیه شون همانی هستند که در دوره های قبلی بودند! مثل جنابعالی در 96 نیستند که کنار رفتید! ایثار و اخلاص رزق هر بنده ای نمیشود!
  • مهدی IR ۱۷:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    1 10
    خدا کنه به دور دوم برود و هیچ کدام کناره گیری به نفع دیگری نکنند وگرنه حاج باقر مجبور میشود به اینها سهمی در دولت آینده بدهد!!!!!
    • رضا IR ۰۶:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      1 1
      حرف رایگان نزن. اتحاااااااد اتحااااد رمز پیروزی است.ان شاالله قالیباف به کوری چشم خاتمی و اسراییل رییس جمهور میشه و این عزیزان هم اعم از دکتر جلیلی و زاکانی و... باید سمت بگیرن
    • IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      0 0
      جلیل اصلح انتخابات است و هرگز یک موافق برجام را اصلح ندان
  • DE ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    1 1
    تو هم که نگاهت به خارجه دکتر جان!
  • IR ۲۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
    1 1
    خدا همراهت مرد بزرگ
  • IR ۰۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 3
    آخه بابا مسلمونا بخدا ما چهار کیلومتر آسفالت سالم تو جاده های مملکت نداریم همه شکسته و چاله و چوله است و مردم بیچاره هر روز دارند ضرر و خسارت این وضع را با جان و مال خودشون پرداخت می کنند چرا کسی نیست این وزیر راه و شرمساری را بخاطر این وضع جاده های مملکت استیضاح کنه؟!!
  • DE ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 1
    عزیزان ایران دوست، در نقطه وزمان تاریخی هستیم جریان بنفش تمام قوای داخلی وخارجی را بسیج کرده نمیخواد ایران سربلند وآباد باشه نیروی هسته ایی ایران را گل گرفتند وخواستند نیروی موشکی را هم نابود کنند تا ایران مثل لیبی وعراق وافغانستان با یک حمله انگلیس وآمریکا واسراییل به خاک سیاه بشینه ولی غافل از اینکه خداست در اندیشه ایران مقدس ، آگاهی وهوشیاری ملت نیرنگ جریان بنفش را خنثی میکنه تا آرزوی نابودی ایران را باخود بگور ببرند
  • IR ۰۱:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 0
    خدا قوت
  • US ۰۴:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 7
    قالیباف از همشون باعرضه تره
  • IR ۰۵:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    4 0
    گاهی سد سازی موجب تخریب محیط زیست می شود و خیانت است
  • ای ایران US ۰۶:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 4
    من مطمن هستم قالیباف اول رییس جمهور می شود.
  • IR ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 2
    بزرگترین افتخار خدمت در نظام اسلامیست
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    3 2
    به نفع جلیلی کنار بروید
  • IR ۰۸:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    4 1
    سد سازی بی حساب و کتاب یکی از مشکلات و ایرادهای کشور است
  • حسن IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    4 2
    مشکل اصلی کشور که مردم عادی هم فهمیدند تعامل در روابط بین المال بخصوص غرب است از چین و روسیه چیزی در این چند سال در نیامده همه هم میدانند هر کس که روش تعامل با جهان و غرب در پیش بگیرد رای می اورد
    • رضا IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      8 1
      ۸ سال روحانی چه کارکرد،همه چیو نقددادرفت بعد امضای کری گیرتون اومد اونم ترامپ پاره کرد،چرا اینقدر احمقید
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 8
    فقط قالیباف
  • اول شناخت مشکل !! IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    5 0
    با بررسی و شناخت علل عقب ماندن ایران ، بایستی در آینده اقدامات بهتری انجام دهیم !! :::::: راز پیشرفت عربستان چیست : دولتی ماندن شرکت نفتی آرامکو است ! ::: آرامکو در واقع مجموعه صنایع پالایشی و پتروشیمی عربستان است . :::: عربستان اجازه نداد ، شرکت نفتی آرامکو ، با فساد خصوصی سازی نابود شود ..... و امروز عربستان صدها میلیارد دلار ذخیره ارزی دارد اما دولت ما برای برگشت دلار پتروشیمها و فولادیها ، التماس میکند !! ::::::::::::::::: شرکت دولتی آرامکوی عربستان، امروز یار و یاور دولت و مردم عربستان است . :::: اما فولاد یا پتروشیمی تاراج شده و خصوصی شده ایران ، ضمن استفاده از انرژی و منابع ارزان داخلی و فروش محصول به قیمت جهانی و دلاری ، عملا در حال تزریق فقر و تورم به جامعه مظلوم کشور است !!
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    1 0
    درود
  • IR ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
    0 2
    بعد از شهید رئیسی فقط سعید جلیلی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس