کد خبر 1623203
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
واردات برنج‌ طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد ماجرای برنج های وارداتی فیلیپینی توضیح داد.

به گزارش مشرق، عبدلعظیم بهفر، با اشاره به اینکه تنها محصولات تراریخته وارداتی شامل دانه‌های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویا است، گفت: تمامی برنج‌های وارداتی به کشور که از مبادی قانونی وارد می‌شود و در هنگام ترخیص از نظر ایمنی، سلامت و وضعیت تراریختگی (تغییر ژنتیکی یافته) مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و تاکنون هیچ نوع برنجی با عنوان برنج طلایی فیلیپینی تراریخته وارد کشور نشده است.

وی افزود: بر اساس قانون ابلاغی تمامی کارخانجات تولید مواد غذایی موظف هستند محصولاتی که در فرایند تولید از دانه‌های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویای تراریخته تولید شده را با درج عبارت «تراریخته» روی بسته بندی برای مصرف کننده مشخص کنند.

بهفر با بیان اینکه برنج‌های وارداتی به کشور عمدتاً از هند و پاکستان هستند، ادامه داد: طبق مقررات سازمان غذا و دارو منابع برنج‌های وارداتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از ثبت، مجوز ورود برای محموله از منابع ثبت شده صادر می‌شود.

به گفته وی، بدیهی است در هنگام ترخیص تمامی فرآورده و یا مواد اولیه خوراکی از محموله نمونه برداری شده و طبق ضوابط و مقررات ملی کشور از نظر شاخص‌های ایمنی و سلامت مورد آزمون قرار می‌گیرند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۲
    1 0
    مثل برنجهایی که از هند وارد شده بودندو مقدار زیادی سیانور داشتند.
  • رضا IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۲
    0 0
    باسلام این محصولات هم مردم میخورن نباید اجازه ورود هیچ گونه محصول تراریخته اعم از بذر یا هر چیز دیگه به کشور داد این محصولات عوارض زیادی دارن کشورهای اروپایی روی این موضوع خیلی حساس هستم و کشورهای جهان سوم هدف این محصولات هستند
  • آرمان IR ۰۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۳
    1 0
    متأسفانه تمام روغن مایع های وارداتی از نوع تراریخته هستن و منشع تولید اونا نامشخص و تاریخ تولید نامعلوم هستش ولی مردم خوشحالن روغن بدون پالم میخورن ولی نمیدونن تبلیغات منفی علیه روغن پالم یک دروغ بزرگ برای واردات روغن تراریخته برای شرکت‌های واردات چی که با ارز دولتی واردات انجام میدن بوده،روغن پالم کاملا طبیعی و ارگانیک و با قیمت مناسب و تحمل حرارتی بالا و بدون طعم بودن،مناسب ترین روغن برای سرخ کردن هستش
  • ایرانی بدبخت IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
    0 0
    ایران صاحب ندارد تمام بنجول های دنیا وارد این ماتمکده می شود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس